Dodaj do ulubionych

panowie - czy wolicie wygolone

30.01.02, 10:20
cipki czy raczej naturalne

Ja wiem ze to pytanie bylo juz zadane jakis czas temu.
Szukalam w archiwum i jakos nic.

Czy ktos moze mi pomoc i przypomniec date kiedy temat byl poruszany i pod jakim
dokladnie tytulem.

Dziekuje z gory

Obserwuj wątek
    • Gość: Jaceq Re: panowie - czy wolicie wygolone IP: *.ppp.szeptel.net.pl 30.01.02, 22:21
      Naturalnie, wolimy oba rodzaje. Pozostałe zresztą też.
    • Gość: Futro Re: panowie - czy wolicie wygolone IP: *.atol.com.pl 30.01.02, 22:43
      Tylko i wyłącznie. Moja kobieta taka ma i innej nie chce.
    • Gość: Akuku Re: panowie - czy wolicie wygolone IP: *.turboline.skynet.be 30.01.02, 23:07
      olenga napisał(a):

lubimy, lubimy, alternatywnie malutki irokezik. Nie lubie 100% futerka bo w
      zebach zostaje ;-D
    • kazo Re: panowie - czy wolicie wygolone 30.01.02, 23:47
      Sprawdź temat "włosy łonowe" na tym forum - powinen jeszcze być na tej stronie.
      Ładnie ogolone są ładniejsze, ale jak bym zobaczył jakąś przesadę u kobiety,
      którą krótko znam pomyślałbym, że puszczalska.
      • Gość: Wredna Re: panowie - czy wolicie wygolone IP: *.proxy.aol.com 31.01.02, 00:16
        A dlaczego nikt kobiet nie pyta czy wola ogolonego fiuta czy nie.
        • Gość: Jaceq Re: panowie - czy wolicie wygolone IP: *.ppp.szeptel.net.pl 31.01.02, 17:52
          No właśnie, dlaczego???????????
        • _kami Re: panowie - czy wolicie wygolone 31.01.02, 20:02
          He he he - mój chlop zapytał ;-)))

K.
      • _kami Re: panowie - czy wolicie wygolone 31.01.02, 20:02
        kazo napisał(a):

[...] ale jak bym zobaczył jakąś przesadę u kobiety,
        > którą krótko znam pomyślałbym, że puszczalska.

Jezuuuuuuu... a to niby dlaczego?!? Czy ilość/długość włosów łonowych w
        jakikolwiek sposób zależy od stopnia moralności prowadzenia się?!?!
        Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z tego, że spora ilość kobiet (w tym ja) usuwa
        włoski z okolic łona _przede_wszystkim_ ze względów higienicznych, a w drugiej
        kolejności szeroko rozumianych erotycznych...

Kami (jakby lekko oburzona)

• kazo do Kami 31.01.02, 21:39
          Chodziło mi o przesadę - wymyślne fryzury, dopracowane z pietyzmem do perfekcji
          kojarzą mi się z paniami, które tę część swojego ciała traktują w sposób, który
          świadczy o częstym z niej korzystaniu. Oczywiście nie dotyczy to kobiet w
          stałych związkach, o czym nie omieszkałem wspomnieć.
          • _kami Re: od Kami 31.01.02, 22:52
            kazo napisał(a):

> Chodziło mi o przesadę - wymyślne fryzury, dopracowane z pietyzmem do perfekcji
            > kojarzą mi się z paniami, które tę część swojego ciała traktują w sposób, który
            > świadczy o częstym z niej korzystaniu.

ROOOOOOOOTFL... To znaczy ja wiem, że nie masz nic złego na myśli, ale jednak
            Twoja argumentacja mnie śmieszy... Czy wymyślna fryzura to np.: serduszko? ;-)
            Hmmm... a wąski paseczek? Równiutki? Zadbany?
            Wiesz - to jest tak, że jak już coś robić, to dobrze, a nie na "odwal się". A z
            owej części ciała i owszem, często korzystam... Właściwie używam jej codziennie ;-
            ))) (MSPANC)

> Oczywiście nie dotyczy to kobiet w
            > stałych związkach, o czym nie omieszkałem wspomnieć.

A co to ma za znaczenie? Teraz jestem w stałym związku, ale wcześniej dbałam o
            siebie dokładnie tak samo, i to chyba nie powinno być dziwne... Dziwne, i trącące
            hipokryzją byłoby raczej to, gdyby kobieta zaczynała o siebie dbać z chwilą
            znalezienia partnera. No i uważam, że niektóre panie miałyby wtedy niestety
            kłopot ze znalezieniem faceta.

A tak poważnie - ja oczywiście rozumiem, o co Ci chodzi. Tylko że się z tym nie
            zgadzam. To znaczy - ja nie takimi kryteriami oceniam moralność i prowadzenie
            się. A lubię o siebie dbać i uważam, że to konieczność. O!

K.
    • olenga Dziekuje panow bardzo za wypowiedzii i przyznam 31.01.02, 21:57
      musze pryznac ze zadalam to pytanie juz po fakcie.

ze zadalam to pytanie juz po fakcie.

Zgolilam wszystko, co do wloska, (nawet miedzy pupcia)

Zaluje - wygladam jak 5letnie dziecko.

Na cale szczescie odrosna..chyba

jak nie!?...:))))

pozdrowienia
      • Gość: Luiza-w- Re: Dziekuje panow bardzo za wypowiedzii i przyznam IP: 202.135.142.* 01.02.02, 01:25
        Hi, hi, hi, jak ja to zrobilam, mialam to samo wrazenie.
        O wlosy sie nie martw, odrosna - i czas odrastania dostarczy tobie
        niezapomnianych wrazen.

Luiza
        • Gość: cizia Re: Dziekuje panow bardzo za wypowiedzii i przyznam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 02:29
          Czas odrastania i niezapomniane wrażenia??????? Bożeeeeeeeeee , nienawidzę tego
          stanu! Cipka swędzi a i ja dziwnie wyglądam , jak zamiast siedzieć spokojnie ,
          wiję się np. w tramwaju jak w ukropie!
      • ydorius Re: Dziekuje panow bardzo za wypowiedzii i przyznam 01.02.02, 11:30
        olenga napisał(a):

> musze pryznac ze zadalam to pytanie juz po fakcie.
        > ze zadalam to pytanie juz po fakcie.
        > Zgolilam wszystko, co do wloska, (nawet miedzy pupcia)
        > Zaluje - wygladam jak 5letnie dziecko.
        > Na cale szczescie odrosna..chyba
        > jak nie!?...:))))
        >
        > pozdrowienia

Przed Tobą dwie drogi: możesz narazić się na wszystkie przyjemności odrastania
        włosków, albo... nie doprowadzić do tego. Czyli - golić już cały czas.
        Odrosnąć oczywiście odrosną, lecz z doświadczenia wiem, że później przekonanie
        się do ponownego "zabiegu" jest nieco utrudnione. :-))
        Warto natomiast - o czym pisała Kami (cześć Kami :-)) - zastanowić się nie tylko
        nad estetyczną, lecz również higieniczną stroną golenia.

pozdrawiam,
        .y.
        • _kami Re: Dziekuje panow bardzo za wypowiedzii i przyznam 01.02.02, 13:46
          ydorius napisał(a):

> Przed Tobą dwie drogi: możesz narazić się na wszystkie przyjemności odrastania
          > włosków, albo... nie doprowadzić do tego. Czyli - golić już cały czas.

O to to... Tylko to chyba zależy od wrażeń po pierwszej depilacji - jeśli są
          negatywne, to cóż...

> Odrosnąć oczywiście odrosną, lecz z doświadczenia wiem, że później przekonanie
          > się do ponownego "zabiegu" jest nieco utrudnione. :-))

No i poleciłabym jeszcze zastanowić się nad celowością _golenia_, bo są inne -
          mnie inwazyjne metody pozbywania sie owłosienia. O!

> Warto natomiast - o czym pisała Kami (cześć Kami :-))

Cześć ydziu kochany :-)

> - zastanowić się nie tylko
          > nad estetyczną, lecz również higieniczną stroną golenia.

Ekhmmm... Jako kobieta urodzona i doświadczona ;-) powiedziałabym, że nawet
          przede wszystkim aspekt higieniczny się liczy... Ale estetyczny również jest
          istotny ;-P

> pozdrawiam,

Również :-)

K.
          • Gość: Bebe propozycja IP: 192.168.0.* 01.02.02, 17:06
            To może wygolcie też sobie głowy, będzie bardziej higienicznie.
          • goga.74 do Kami 01.02.02, 20:03

> No i poleciłabym jeszcze zastanowić się nad celowością
            _golenia_, bo są inne -
            > mnie inwazyjne metody pozbywania sie owłosienia. O!
            >
            Jakie? Krem? Bo wosk chyba nie, to w koncu wrazliwe
            miejsce...
            • _kami Re: do Kami 03.02.02, 00:28
              Może ja za masochistkę będę uchodziła, ale używam depilatora...
              Ewentualnie dobry, hipoalergiczny krem wchodzi w grę.

K.
    • che1 Re: panowie - czy wolicie wygolone 01.02.02, 07:07
      Ja wolę wygolone.Wyglądają o wiele higieniczniej i niewinniej.Niemal
      dziewiczo.No i nie ma wszędzie tych wystających kłaków!Wygolona pupa też jest
      słodka.Łatwiej ją niepokoić :))))).Z drugiej strony ciekawe dlaczego natura tak
      to urządziła?
      • Gość: Cipka Re: panowie - czy wolicie wygolone IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 07:49
        Zlitujecie sie kobiety. Nie golcie tak czesto. Przeciez ja nie facetom ma
        sluzyc.
    • Gość: elve Re: panowie - czy wolicie wygolone IP: *.netland.gda.pl 01.02.02, 14:35
      najlepiej, zeby w ogole nie miala cipki.
    • drapieznik Tylko wygolone... 01.02.02, 16:41
      ...wpadam w trans po zobaczeniu lysinki. Lepiej wygolana swiadczy o
      ekspertyzie, czyli to jest to. A za nauke pobieram pieniadze.
    • Gość: jola Re: panowie - czy wolicie wygolone IP: *.jasna.tarnow.pl 01.02.02, 21:26
      ależ oczywiście kobieta musi byćzawsze wygolona.\;..
      • Gość: Wredna Re: panowie - czy wolicie wygolone - Jola IP: *.proxy.aol.com 02.02.02, 19:30
        No i wlasnie taka postawa mnie wkurwia. Droga Jolu - kobieta nic nie musi.
        jesli sobie cipke wygoli lub nie to jej sprawa. Ale zapamietaj sobie raz na
        zawsze: KOBIETA NIC NIE MUSI>
        • szarak1 Re: panowie - czy wolicie wygolone - Jola 02.02.02, 23:51
          musi!
          • _kami Re: panowie - czy wolicie wygolone - Jola 03.02.02, 00:29
            Nie musi.
            Z tego, co piszesz wynika, że jeszcze nie spotkałeś prawdziwej kobiety.

K.
            • Gość: Wredna Re: panowie - czy wolicie wygolone - Jola IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 18:42
              Nie mam nic przciwko wygolonym cipkom, ale dostaje szalu gdy slysze, ze to
              golenie pipy to obowiazek kazdej baby i na dodatek znak podazania za
              nowoczesnoscia. Szlag mnie trafia gdy slysze takie gadki. Golenie cipy to nic
              wiecej jak golenie cipy i nie robcie z tego jedenastego przykazania.
              Czy facetow lapiecie na wygolone cipki. Przyklad. Podchodzi dziewczyna w
              barze do faceta: "czy chcesz zobaczyc moja wygolona?" Podryw murowany. Czy
              tak?
              • _kami Re: Do Wrednej... 03.02.02, 19:17
                Gość portalu: Wredna napisał(a) różne rzeczy na tema golenia...

Czy to była aby na pewno komentarz na mój post? Bo jakoś nie widzę związku...
                Golenie obowiązkiem niczyim nie jest. Obowiązkiem natomiast według mnie jest
                utrzymywanie higieny. I - również według mnie - usunięcie przynajmniej części
                włosów łonowych utrzymanie owej higieny ułatwia. Ale przecież nikt nikomu golenia
                nie nakazuje... A jak laseczki bezrefleksyjnie za "modą" podążają to ich
                problem :-\

> Czy facetow lapiecie na wygolone cipki. Przyklad. Podchodzi dziewczyna w
                > barze do faceta: "czy chcesz zobaczyc moja wygolona?" Podryw murowany. Czy
                > tak?

Hmmm... Przyznam, że kiedyś mojego (byłego) długoletniego faceta na kolczyka w
                pępku poderwałam. To znaczy... sam się na to poderwał. Ale to były moje bardzo
                szczenięce lata. Więc może z tego się wyrasta?

P.S. Kolczyka nadal posiadam, ale na niego nie "podrywam" ;-)

K.
    • kombinator2 Re: panowie - czy wolicie wygolone 03.02.02, 19:27
      Jak wystaje spod bikini - obrzydliwe jak owlosione nogi i pachy.
      Jak reszta delikatnie przystrzyzona (zeby nie sterczal polokragly <<busz>>),
      tak na 1 - 1,5 cm - jest super.
      Jak wygolona - dziwne (ups - co za eufemizm:-)))))
      Jak <<irokezik>> - nie wiem, nie widzialem.

Widzialem za to <<trojkaty>> panienek z paryskiego kabaretu Mulain Rouge (chyba
      tak sie pisze, nie znam francuskiego) - musze przyznac ze ich identycznosc robi
      wrazenie.
      • Gość: Wredna Re: panowie - czy wolicie wygolone IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 20:51
        Dziekujemy chronicznemu masturbatorowi - kombinatorowi 2.
        Ludzie idzcie sie pieprzyc zamiast sie tutaj rozwodzic na zaletami golonej.
        • kombinator2 Re: panowie - czy wolicie wygolone 03.02.02, 20:56
          Gość portalu: Wredna napisał(a):

> Dziekujemy chronicznemu masturbatorowi - kombinatorowi 2.
          > Ludzie idzcie sie pieprzyc zamiast sie tutaj rozwodzic na zaletami golonej.

Zaraz ide - jak tylko skoncze prace.
          Wredna czemu ludzi wrednie obrazasz? Lepiej Ci wtedy? Bo na chacie cieplo, sucho,
          bezpiecznie i anonimowo? Bo w realu strach oczka wyzej podniesc czy chrzaknac,
          ale w wirtualnej rzeczywistosci jestes lepsza od Xeny?

• szarak1 Re: panowie - czy wolicie wygolone 03.02.02, 22:41
            Może wrednej na siłę golili albo nawet wyrywali?Zrozumiesz ją gdy cię twoja
            kobieta kajdankami do łóżka przykuje jajeczka wyskubie.Włosek po włosku!Ja sam
            ledwo się wyrwałem.Ale dla wrednej ,żeby ją zrozumieć,dam się powyrywać.Aj,już
            mnie boli!
      • Gość: Egon Re: panowie - czy wolicie wygolone IP: 192.168.1.* 30.03.02, 17:51
        Uwielbiam z małym trójkącikiem ale dół obowiązkowo zdepilowany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka