stokrotka_beauty 13.06.09, 14:14 mialyscie takiego? jak mnie nie zostawi w spokoju to pojde na policje. wydzwania do mnie, moich kolezanek, na nk dodal moje fotki. wszystkie hasla do roznych moich forum i na poczte zna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: nachalny ex facet 13.06.09, 14:18 ale żalisz się czy chwalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: nachalny ex facet 13.06.09, 14:33 Skoro pozwoliłaś sobie aby poznał Twoje hasła albo dzwonił 100 razy w ciągu dnia to sama jesteś sobie winna. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_beauty Re: nachalny ex facet 14.06.09, 09:33 just-for-fun napisała: > Skoro pozwoliłaś sobie aby poznał Twoje hasła albo dzwonił 100 razy w ciągu dni > a > to sama jesteś sobie winna. nie pozwolilam sobie. on wlamal sie na kompa mojego i wszystko sciagnal. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: nachalny ex facet 15.06.09, 08:33 Zamień hasła, zmień numer telefony. A jak nie podziała porozmawiaj z nim, że nie życzysz sobie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
szpil1 Re: nachalny ex facet 13.06.09, 14:35 stokrotka_beauty napisała wszystkie hasla do > roznych moich forum i na poczte zna. To taki problem zmienić hasła, żeby nie miał dostępu do forum i konta/ Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: nachalny ex facet 13.06.09, 14:38 Zmienić numer tel, zmienić hasła, powiedzieć koleżankom żeby z nim nie gadały. Cóż innego można poradzić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: nachalny ex facet 13.06.09, 20:04 stokrotka_beauty napisała: > mialyscie takiego? Tak. >jak mnie nie zostawi w spokoju to pojde na policje. Idz. > wydzwania do mnie, Nie odbieraj. Jesli nie masz abonamentu zmien numer. > moich kolezanek, Niech nie odbieraja. Albo niech odbierze ich facet i mu powie do sluchu. > na nk dodal moje fotki. Zgłośc do administratora, ze ktos uzywa Twoich zdjec bez Twojej zgody. > wszystkie hasla do > roznych moich forum i na poczte zna. To je NATYCHMIAST zmien!! Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Re: nachalny ex facet 14.06.09, 11:09 Czy to JAKIKOLWIEK problem zmienić sobie hasło? Odpowiedz Link Zgłoś
polyanna6 Re: nachalny ex facet 14.06.09, 17:17 nie wiem co gorsze... nachalny ex-facet i ex-facet, który po 1,5 roku związku udaje, że Cię nie zna i nie stać go nawet na głupie "cześć"... życie... Odpowiedz Link Zgłoś
gallama Re: nachalny ex facet 15.06.09, 01:21 aaaa... to ja miałam dwa w jednym :))) nachalny w necie i telefonicznie- a spotkany na żywo udaje że nie widzi skąd taka plaga nękaczy ostatnimi czasy? jakis dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_beauty Re: nachalny ex facet 16.06.09, 13:05 podejzewam, ze moj tez by mi czesc nie powiedzial, al;e zycie mi zatruwa i to nie zle. do reszty dziewczyn - hasla zmieniam, a po jakims czasie on i tak je zna. jezcze jeden taki numer i ide na policje! Odpowiedz Link Zgłoś