marylin.monroe77 17.06.09, 17:26 czekam na gratulacje i komplementy, dziś to ja jestem na stronie głównej Gazety!!!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
varna771 Re: Hello! Dziś to ja! Czekam na gratulacje! 17.06.09, 17:31 fakt ,iż wątek twoj został zaliczony do "ciekawych dyskusji" chyba nie ma czego gratulować, natomiast współczuje Ci ,że masz takiego porąbanego chłopa... Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka.889 Re: Hello! Dziś to ja! Czekam na gratulacje! 17.06.09, 17:33 varna771 - a co Ty wiesz na temat jej faceta? do Marylin: gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Hello! Dziś to ja! Czekam na gratulacje! 17.06.09, 17:35 sorry pomyliłam się , tak wiec grzecznie przepraszam i proszę o wybaczenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka.889 Re: Hello! Dziś to ja! Czekam na gratulacje! 17.06.09, 18:49 to teraz już jest czego gratulować? ;-) a gdyby faktycznie miała złego chlopa, to jej sukces od razu straciłby na znaczeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Hello! Dziś to ja! Czekam na gratulacje! 17.06.09, 18:51 juleczka.889 napisała: > to teraz już jest czego gratulować? ;-) > a gdyby faktycznie miała złego chlopa, to jej sukces od razu > straciłby na znaczeniu? pomyliłam wątki :) przeprosiłam, nie wiem o jaki sukces chodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
outthereltd Re: Hello! Dziś to ja! Czekam na gratulacje! 17.06.09, 17:32 gratulacje :) właśnie to mnie tu ściągnęło więc rozglądam się ciekawie po kątach :) Odpowiedz Link Zgłoś
szalony.motocyklista Re: Hello! Dziś to ja! Czekam na gratulacje! 17.06.09, 18:13 outthereltd napisała: "...nie mam czasu na seks, a tak bardzo chciałabym mieć,nie mam czasu na kochanie, na piepszoty, całowanie...tęsknota we mnie siedzi... " tak poważnie piszesz? bo aż szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
szalony.motocyklista Re: Hello! Dziś to ja! Czekam na gratulacje! 17.06.09, 18:00 ukłony i uściski Odpowiedz Link Zgłoś
madame_skylight Re: Hello! Dziś to ja! Czekam na gratulacje! 17.06.09, 19:15 Merlin, parę dni temu wstawka z włosami, dziś ze zdjęciem, brakuje Ci komplementów (przecież Twój facet zawsze Ci je prawi;P) czy Twoje poczucie własnej wartości jest tak niskie? Bo nie wiem w czym rzecz... Nierozdmuchiwanie wszystkich swoich sukcesów dookoła też ma swoją cenę. Ale to są wartości ludzi z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
marylin.monroe77 Re: Hello! Dziś to ja! Czekam na gratulacje! 17.06.09, 21:24 To jest konwencja zabawy i tak to należy odbierać. Uważasz, że nie wolno pisać o sobie, a jeśli juz to tylko w coś w stylu: jestem brzydka i jest mi źle? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_skylight Re: Hello! Dziś to ja! Czekam na gratulacje! 17.06.09, 23:10 Taka trochę zabawa, a trochę na serio. Nie uważam, że pisanie "jestem brzydka i mi źle" komukolwiek pomaga, bo tym osobą nie sądzę, że tak, sobą trzeba się zająć, a nie opiniami innych. Odpowiedz Link Zgłoś
rahamin Re: Hello! Dziś to ja! Czekam na gratulacje! 17.06.09, 21:40 aby godnie reprezentować forum - powinnaś kultywowac rozpoczętą przez szanownego pana Potworskiego - poprzednika na tym stanowisku - tradycję i podziękować nam za udział w Twoim sukcesie ale oczywiście - Ty tu urządzasz ;-) gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Hello! Dziś to ja! Czekam na gratulacje! 17.06.09, 22:46 gratulacje:) ale ja bylam niecelowo juz kilka razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
marylin.monroe77 mahadeva 17.06.09, 22:57 mahadeva, ja bardzo lubię Cię czytać - pisz częściej, przejęłam od Ciebie mówienie "misio" na faceta :-) z tymi gratulacjami to żart przecież Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Hello! Dziś to ja! Czekam na gratulacje! 18.06.09, 09:37 Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś