iwona334 13.07.09, 17:47 bo zepsuta moralnie - to ona mnie jeszcze boli. Co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bakejfiii Re: Nie dosc ze mam brudna dusze 13.07.09, 17:48 co sie przejmujesz. ja tez i jest mi z tym dobrze. Wszyscy to debile i tylko ja sie licze i jestem najmadrzejsza, wiec o czym tu gadac. tralalalalalat wszystko leci i jest dobre. nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: Nie dosc ze mam brudna dusze 13.07.09, 17:56 bakejfiii napisała: nie rozumiesz? No nie bardzo. Maz mi mowi, ze ta dusza mnie boli wlasnie dlatego, ze jest brudna i gdybym sobie ja umyla, toby bolala mnie mniej, albo bawet wcale. A ja mu nie za bardzo wierze. Bo przeciez gdy sie ma czysta moralnie dusze, to jest sie bardziej wrazliwym na wszelkie bodzce i latwiej o zranienie i bol. Odpowiedz Link Zgłoś
chrupeks Re: Nie dosc ze mam brudna dusze 13.07.09, 18:07 A on jest księdzem? Że taki niby święty ;p Chociaż w Polsce to i księża maja trochę na duszyczkach ;d I bardzo precyzyjnie opisałaś to przez co Cie "boli" duszyczka. A pewnie boli Cie co innego niż dusza, tylko tak Ci wmówił mąż bo wg niego jak kobietę coś trapi to musi być koniecznie "nieczysta dusza/sumienie". Nie przejmuj się ja tez nie jestem okazem "dobrej duszy" i jakoś mi to nie przeszkadza, ba jest mi z tym dobrze, a niekiedy i wyśmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk-zielony Re: Nie dosc ze mam brudna dusze 13.07.09, 18:09 Łiii tam jakby była brudna i by nie bolała to byś była ostrą zawodniczką, a tak to masz to samo co 99,9% szanujących się obywateli;) Grzeszysz i żałujesz, żałujesz i grzeszysz i tak w kółko:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: Nie dosc ze mam brudna dusze 13.07.09, 20:05 kamyk-zielony napisała: Grzeszysz i żałujesz, żałujesz i grzeszysz i tak w kółko:) dziekuje, zdjelas mi kamien z serca. Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfiii Re: Nie dosc ze mam brudna dusze 13.07.09, 18:04 wloz do pralki i dodaj proszku z wybielaczem Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: Nie dosc ze mam brudna dusze 13.07.09, 18:15 bakejfiii napisała: > wloz do pralki i dodaj proszku z wybielaczem Ale to mi tylko optyke poprawi, ale bolu nie usunie. A zdrugiej strony, tak sie zastanawiam, ze jak wyspowiadam sie przed mezem - czym ta dusze pobrudzilam, to wcale potem nie musi przestac bolec mniej, a do tego smrodu jeszcze moze sie w chalupie narobic. Sama juz nie wiem, co i jak... Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Nie dosc ze mam brudna dusze 13.07.09, 21:12 Zrób sobie wieczór z koleżankami i zalej porządnie robaka - pomoże ;). Też tak raz miałam i na porządnym kacu stwierdziłam, że to był ostatni raz i nigdy już więcej. A chłopakowi nic w sumie nie powiedziałam. Po co sobie komplikować życie. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Nie dosc ze mam brudna dusze 15.07.09, 13:13 iwona334 napisała: > A zdrugiej strony, tak sie zastanawiam, ze jak wyspowiadam sie >przed mezem - czym ta dusze pobrudzilam, to wcale potem nie musi >przestac bolec mniej, a do tego smrodu jeszcze moze sie w chalupie >narobic. Sama juz nie wiem, co i jak... Jak zamierzasz być z mężem i juz nic nigdy nie rozrabiać, to spij się porządnie z jakąś koleżanką, a mężowi nic nie mów. Rozwalisz małżeństwo. Jak zamierzasz mieć dwie sroki za ogon (mhm..niekoniecznie sroki i niekoniecznie ogony...), albo jedną, khem...srokę i parę tych no wróbelków z doskoku raz na jakiś czas, to po prostu uzgodnij to z mężem. Może się zgodzi. Ty będziesz mieć czyste sumienie, dusza nie będzie bolała. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Nie dosc ze mam brudna dusze 15.07.09, 14:30 Najgorsze jak się etyka z ideologią kłóci ...często mi się tak robi ;) A mąż,to nie ideologia,w poczucie winy chce Cię wpędzić...nie daj się,żyj zgodnie z sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Iwonka? 15.07.09, 15:17 iwona334 napisała: > bo zepsuta moralnie - to ona mnie jeszcze boli. Ty nie czaruj tu ogolnikami, tylko wal kawe na lawe - ile konkretnie narozrabialas - to Ci dopiero doradzimy, czy baty Ci sie naleza, czy tez rozgrzeszenie (za oplata) :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny_jestem Re: Nie dosc ze mam brudna dusze 15.07.09, 19:47 walnac sie w leb ceglowka. na poczatek Odpowiedz Link Zgłoś