pajdeczka 30.12.03, 12:20 nie chce mi się czytać długich wątków, a Wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Wiecie co 30.12.03, 12:21 pajdeczka napisała: > nie chce mi się czytać długich wątków, a Wam? Mi tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Wiecie co 30.12.03, 12:21 Jeśli temat ma ponad 20-30 odpowiedzi (a nie śledzę go od poczatku) to zazwyczaj poprzestaję na odpowiedzi związanej z głównym tematem chyba, że mnie wyjątkowo interesuje akurat temat poruszony na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wiecie co 30.12.03, 12:25 nglka napisała: > Jeśli temat ma ponad 20-30 odpowiedzi (a nie śledzę go od poczatku) to zazwycza > j > poprzestaję na odpowiedzi związanej z głównym tematem chyba, że mnie wyjątkowo > interesuje akurat temat poruszony na forum. Nie chodzi o ilość wpisów (postów), tylko o długi tekst będący tematem wątku. Można napisać jedno zdanie, a rozwinie się dyskusja na 400 postów. Można napisać długi tekst i wpisów będzie tylko kilka. Piszcie więc krótko i treściwie a dostaniecie odpowidź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cijebaczek łoł! IP: *.example.net / 217.8.188.* 30.12.03, 12:30 dosiego roku, pajdeczko!!! oby Ci wszystkiego dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: łoł! 30.12.03, 12:38 Gość portalu: cijebaczek napisał(a): > dosiego roku, pajdeczko!!! oby Ci wszystkiego dużo... a tobie zawsze stało Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: Wiecie co 30.12.03, 12:36 Zgodzam się, te przydługie to najczęściej bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Wiecie co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 13:13 A te z "Pajdą" w tytule też nie czytasz, choćby zawierały dużo wpisów ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wiecie co 30.12.03, 13:37 Gość portalu: Marcin napisał(a): > A te z "Pajdą" w tytule też nie czytasz, choćby zawierały dużo wpisów ?:) Uwielbiam wszystkie z moim imieniem w tytule! Jestem przecież nimfomanką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Mengele Re: Wiecie co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 13:39 Hmmmmm...A czy Ty może nie chcialaś napisać "egotykiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wiecie co 30.12.03, 13:59 Gość portalu: Dr Mengele napisał(a): > Hmmmmm...A czy Ty może nie chcialaś napisać "egotykiem"? Nie, bo nie wiem co ta definicja oznacza, ale chętnie się dowiem od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Wiecie co 30.12.03, 14:02 egotyzm - nadmierne zajmowanie siebie i innych własną osobą pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wiecie co 30.12.03, 14:03 owca napisała: > > egotyzm - nadmierne zajmowanie siebie i innych własną osobą > aaaaa, to bardzo do mnie pasuje, a więc jestem ego-tyczką i nimfomanką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samica Re: Wiecie co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 03:50 A mnie bywanie na tym forum uświadomiło, że jestem nie tylko egotyczką, co wiedziałam, ektrawertyczką (upewniło), nimfomanką (podnieciło), ekshibicjonistką (zażenowało), ale że jestem kobietą, co mnie wreszcie zsolidaryzowało! Nigdzie nie czuję się tak bardzo na miejscu, jak tu, poczułam się też wreszcie we własnym domu... Co za piękny koniec starego roku - mogę zawiesić moje ego na tyczce i nim do woli powiewać! Zwłaszcza, kiedy jestem na forum ostatnia, bo wszyscy już śpią i mogę pisać takie dłuuuugie posty! Odpowiedz Link Zgłoś