Dodaj do ulubionych

Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cichopek?

01.09.09, 20:54
Na roznych babskich portalach, gdy tylko pojawi sie zdjecie i notka o Kasi Cichopek, to pojawia sie mnostwo komentarzy wyrazajacym nienawisc do tej dziewczyny. Pisza je przewaznie kobiety - ze jest brzydka, gruba, ze jest kiepska aktorzyna itp. Nie jestem jej fanka, ale nie mam tez nic przeciwko niej. Skad tyle jadu w ludziach? Cichopek jest ladna, sympatyczna, przystepna osoba. Juz wole ja niz jakies tam lafiryndy z zadartym nosem, rozkapryszone, ktore sraja wyzej niz dupe maja, ktore robia z siebie nie wiadomo kogo a sa tak naprawde nikim. Dlaczego ludzie tak nienawidza Cichopek?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 01.09.09, 20:57
      elisse.beauty napisała:

> Juz wole ja n
      > iz jakies tam lafiryndy z zadartym nosem, rozkapryszone, ktore sraja wyzej niz
      > dupe maja, ktore robia z siebie nie wiadomo kogo a sa tak naprawde nikim.

Jakieś konkretne przykłady, bo mam wrażenie, że te rozkapryszone lafiryndy w
      twojej opinii mogą być przystępnymi, sympatycznymi, ładnymi kobietami wedle
      mojej opinii?
    • pretensjaa Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 01.09.09, 20:57
      Rzygac mi sie, za przeproszeniem, chce, jak slysze o tym pasztetowym
      beztalenciu.I ten jej wymuszony wdziek, zero naturalnosci.
      • deaarts Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 05.10.09, 17:19
        kiedyś na imprezie była dyskusja o piersiach Cichopek - to ja na to
        " a kto to?"
        - a aktorka -
        a ja " w czym grała "
        - w tasiemcu
        " ja pytam w czym grała jak aktorka a nie gdzie ją pokazali"

i strasznie było ale dziś i ja wież kto to Cichopek niestety
    • skarpetka_szara Kim jest Kasa Cicho????? n/t 01.09.09, 20:58
      • bakejfii Re: Kim jest Kasa Cicho????? n/t 01.09.09, 21:19
        KOBIETA
        • piotr.55 Re: Kim jest Kasa Cicho????? n/t 02.09.09, 10:42
          To trzeba by sprawdzić organoleptycznie lub laboratoryjnie.
          Nie robi wraęnia jakie kobieta powinna czynić, więc jest "podejrzana". :D:D:D
          • maitresse.d.un.francais Znaczy co piotruś? 05.10.09, 17:14
            Nie staje ci na jej widok?

Czy może nie staje jakiemuś tajemniczemu a niezależnemu jury oceniającemu
            kobiecość kobiet?
      • cloclo80 Wykonawczynią, bo przecież nie aktorką. 01.09.09, 21:37

• cora-lina Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 01.09.09, 21:08
      elisse.beauty napisała:

> Dlaczego ludzie tak nienawidza Cichopek?

Bo sa zlymi, bezwartosciowymi ludzmi. Najczesciej maja powazne kompleksy i jak
      sobie cos napisza na Cichopek, to im troche ulzy.
    • tytoniowy_dym Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 01.09.09, 21:22
      to wszystko przez to nazwisko nazywać się jak cichodajka i udawać,że się jest
      całe życie świętojebliwą kingą z "m jak miłość" to trochę zbyt dużo jak dla
      prostego człowieka. :)
      • rachela25 Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 01.09.09, 21:51
        bo polacy to wredny i zawistny naród. Czasami jak czytam komentarze
        na pudlu to ręce opadają jacy ludzie potrafią być chamscy. Co mnie
        obchodzi jakaś Cichopek czy Doda , niech sobie żyją . Albo śmieszy
        mnie to jak siedzi taka zakompleksiona gruba berta przed kompem i
        pisze komentarz typu Edyta Górniak to pasztet i głupia idiotka bo
        coś tam . MASAKRA
        • bakejfii Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 01:03
          LUDZIE TO NAJGORSZY WYNALAZEK
        • rumak.hrabiny Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 05.10.09, 20:36
          znowu ta chorobliwa nienawiść do polaków? współczuję, bo prawdopodobnie za swoje
          niepowodzenia winisz polskę zamiast siebie, więc moje rokowania są niezbyt
          pomyślne.
    • naonja81 Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 09:41
      nic do niej nie mam. jest taka do bólu normalna i to jest fajne.

100% fajniejsza od Bachledy-curuś która kariere robi za pomocą
      brzucha.
    • deodyma Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 09:43
      nie wiem, ale to jakies nienorlne jest...
      osobiscie nie jestem jej fanka, nie ogladam seriali, w ktorych
      grywa, ale te komentarze pod jej fotkami to juz przesada.
      ciekawa jestem, jak wiekszosc z tych komentujacych wyglada?
      co soba reprezentuja?
    • wacikowa Nienawiść to też uczucie:) 02.09.09, 09:48
      Więc niech się laska cieszy kimkolwiek ona jest.
      Też musisz być lafiryndą skoro oceniasz innych?
    • merda Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 10:37
      Nie popieram bezczelnych,niczym nie motywowanych i obrazliwych
      komentarzy,ale jesli jest sie osoba publiczna, to trzeba byc
      przygotowanym na tego typu ataki i potrafic sie od nich odciac.

Jesli chodzi o K.Cichopek,uwazam ,ze niczym nie powala.Przecietna
      twarz,uroda zupelnie nie w moim guscie,przecietna gra
      aktorska,przecietny,niczym nie wyrozniajacy sie styl itp.Ot,taka
      przecietna dziolszka,jakich wiele,ktorej sie po prostu poszczescilo
      i nie rozumiem dlaczego robia z niej boginie.
    • hermina25 Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 10:44
      Jeśli chodzi o jej urodę -to zalecam koszyk borówek,wianek na głowę i może grać
      wieśniaczkę bez charakteryzacji,aczkolwiek grać bym jej nie zalecała,bo zanadto
      nie potrafi-niech zatem będzie sobą....
      Brrr -wyjątkowo obleśny kaszalot...
      • nick_ze_hej Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 11:25
        hermina25 napisała:
        Brrr -wyjątkowo obleśny kaszalot...

No i o takich herminiach jest ten wątek;))))

K. Cichopek nie jest jakąś pieknością, nie powala talentem ale jest ładną,
        symapatyczną dziewczyną. Jej największą winą jest ta odrobina szczęścia, która
        dała jej popularność, no i tego nigdy jej nie darują wszystkie zawistne hermninie;)
        • nick_ze_hej Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 11:28
          O, przeprasza herminy, nie herminie. O ile pamiętam lektury dzieciństwa,
          to Harmina miała na imię wredna macocha Śnieżki;))
          • hermina25 Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 11:41
            Jestem od Cichopek o niebo ładniejsza,nawet nie ma co porównywać :),więc ba
            pewno jej nie zazdroszczę...poza tym nie chciałabym żyć w świetle fleszy.
            A mój nick jest z Wilka Stepowego-Hermanna Hessego...
            • nick_ze_hej Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 11:45
              Pięknaś Hermino jak gwiazda na niebie,
              ale Cichpek piękniejsza od ciebie;)))

Rzuć fotkę to ocenimy;)
              • hermina25 Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 11:46
                na FK nie wrzucę,ale mogę wysłać na maila :)
                • nick_ze_hej Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 11:54
                  Lepiej na FK, bo opinia wielu osób jest zdecydowanie bardziej miarodajna, niż
                  moja subiektywna i być może klrzywdząca dla twojej urody. Wiesz ja lubię małe,
                  słodkie, czarne, a ty może jesteś zimna blond królowa lodu;))
                  • hermina25 Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 12:30
                    z paru względów nie umieszczę swojego foto na FK,ale jestem brunetką,jestem nie
                    wysoka i bardzo ładna :)
                    • rumak.hrabiny Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 05.10.09, 20:24
                      "lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy w świecie?"
    • 0riana Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 12:12
      Napewno nie odczuwam do niej nienawisci, poprostu nie przepadam za nia, bo jest
      kiepska aktorka. Ale sposob na to mam prosty - nie ogladam.

Wyjasnienie tego zjawiska moim zdaniem jest takie, ze pani Cichopek rzeczywiscie
      jest wszedzie sporo. Nie wiem na ile to jej zamierzone dzialanie a na ile
      dzialania dziennikarzyn. I wszystko co sie z ta dziewczyna wiaze jest urocze,
      mile i slodkie. Niby nie ma w tym nic zlego, ale mozna sie poczuc tak jak
      wczoraj popiwszy superslodkie ciasto pinacolada.
      • fisiel Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 12:36
        > Wyjasnienie tego zjawiska moim zdaniem jest takie, ze pani Cichopek rzeczywisci
        > e
        > jest wszedzie sporo.

dokładnie, na jaki kanał się nie przełączy to od razu wyskakuje cichopek z tym
        swoim sztucznym, wymuszonym uśmiechem i zachowuje się jak słodka idiotka. to nie
        na moje nerwy, szczególnie to zdrabnianie wyrazów, jej głos i czerstwe żarty.
        jest tak nienaturalnie przesłodka że aż na wymioty się zbiera.
        • stinefraexeter Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 12:42
          Też sądzę, że to jest główny powód.
          Nie wiem, jak teraz, ale kiedyś nie było dnia, bym nie widziała Kasi Cichopek -
          w tv (nie tylko seriale, ale róznież zajawki, reklamy), w prasie (kasia c.
          patrząca na mnie z okładek magazynów i z tabloidów mojej babci) i w internecie
          (kasia była tu, zrobiła tamto - wszystko na głównych stronach portali).
          Jeżeli dodać do tego fakt, że dziewczyna ani nie powala urodą, ani talentem
          aktorskim, to jej wszechobecność w pewnym momencie staje się po prostu irytująca.
          Cena sławy.
    • 0lla Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 02.09.09, 13:14
      Tez uwazam (jak ktos powyzej), ze jest zwyczajna dziewczyna, jak wiekszosc z nas, ktorej sie poszczescilo w zyciu - najpierw najpopularniejszy serial w polskiej tv, potem "taniec z gwiazdami", ktory wygrala, po ktorym posypalo sie mnostwo propozycji - programy tv, reklamy bielizny itd. Dlatego wiele zwyczajnych dziewczyn, takich jak ona nie moze jej tej popularnosci darowac. Kobiety sa zawistne. A ze jest bardzo mila, za slodka - coz, juz lepszy taki czlowiek, niz chamski gbur, czy lalunie typu Doda czy Horodynska i im podobne.

A opinie, ze jest brzydka, ze wyglada jak wiesniaczka itp sa smieszne, zenujace. Tylko zawisc moze byc powodem takich opinii. Na wielu zdjeciach bardzo przypomina z twarzy Zete Jones.

media2.pl/pliki/cichopek_polsat.JPG
      www.tapety24.org/gallery/Katarzyna.Cichopek.1834.jpg
      bi.gazeta.pl/im/0/4314/z4314280X.jpg
      www.piekne-ciala.pl/katarzyna_cichopek_ckm.jpg
      • prosze_was Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 03.10.09, 19:27
        photoshop naszym przyjacielem jest.......
        • izabella9.0 Zazdrośc 05.10.09, 16:41
          no bo prosta "dziołcha " troszkę przy tuszy nie wyróżnia się niczym praktycznie
          od " zwykłych kobiet"... jest po zwykłym studium czyli nie ma wykształcenia
          wyższego a zarabia kupę kasy , odnosi jakieś tam sukcesy , w życiu jej się
          układa..więc zazdrosne szmatławce ( bo jak je inaczej nazwać ) wyzywają ja od
          najgorszych i za co? oficjalnie za to ,że jest gruba , przesłodzona , miła ,
          niska ( jakby nie można było tego napisac w innej formie ) a nieoficjalnie za to
          ,że mimo ,że jest taka jak każda z nas ( zwykła ) to jej się udało!!wiec trzeba
          się wyżyć nie?>
          • kaska123 Re: Zazdrośc 05.10.09, 16:47
            Nie jest po zwyklym studium, skonczyla 5 letnie magisterskie studia-
            psychologie
            • izabella9.0 Re: Zazdrośc 05.10.09, 18:12
              chodziło mi raczej o zawód który wykonuje " aktorstwo ", a jako takiego
              wykształcenia pod tym kontem nie ma.
              • kaska123 Re: Zazdrośc 05.10.09, 20:05
                Ale nie ona jedna nie ma skonczonej szkoly aktorskiej.
                Poza tym oprocz jednego serialu to raczej udziela sie glownie jako
                prezenterka.
                • izabella9.0 Re: Zazdrośc 05.10.09, 20:13
                  Ja nie piszę o innych ,a o niej konkretnie.

Grała akurat w 2 serialach plus epizody , do prowadzenia programu tez trzeba
                  mieć jakieś przygotowanie..aby być traktowanym poważnie.

Ma wykształcenie wyższe w zawodzie którego nie wykonuje....wiec w tym co robi
                  dyplom sie nie liczy..
    • sondey Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 05.10.09, 16:58
      zazdrość.
      moim zdaniem jest to bardzo ładna, zgrabna i przesympatyczna osóbka.
      • deaarts Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 05.10.09, 17:21
        ładna to jest Scarlett Johanson i jest Aktorką
    • deaarts a stąd 05.10.09, 17:17
      a z stąd że to uosobienie miernoty, "gwiazdorstwa podwórkowego" nachalności
      mediów promujących beztalencia
      dla mnie Cichopek , Mroczki to nie ludzie to obraz bezguścia i powód nie
      włączania TV tylko filmy z DVD z Aktorami
      a złość stąd bo kiedyś i w TV było co oglądać na poziomie wyższym niż rynsztok
    • asdfcxz Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 05.10.09, 17:23
      A kto to jest?
      • deaarts A kto to jest? 05.10.09, 17:26
        asdfcxz napisała:

> A kto to jest?

to jest wirtualny byt do testowania poziomu 1.
        - jak ktoś jest za KC (piękna, zdolna, miła) to go odwalamy - nie wchodząc w
        szczegóły i nie marnując czasu na głupie pipy
        • asdfcxz Re: A kto to jest? 05.10.09, 17:51
          Już wiem kto.
          Mnie sie tam nie chce nikogo nienawidzić a z celebrytami nie
          rywalizuję więc co mnie to wszystko obchodzi? Szkoda energii.
    • soulshunter Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 05.10.09, 17:33
      > ze jest brzydka,
      olśniewającą pięknością też nie jest

> gruba,

do szczupłych też ją trudno zaliczyć

> ze jest kiepska aktorzyna itp.
      Oscara lub choćby Złotą Palmę w życiu nie dostanie

Nie jestem jej fanka, ale nie mam tez nic przeciwko niej.

ja też nie, ale własnie takie są fakty. Skoro jest lansowana jako piękonść i wybitna aktorka to sie nie ma co dziwic ze babki na nia szczekaja.
      • ziereal Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 05.10.09, 18:57
        jest jak najbardziej ładna, i jak najbardziej szczupła - ludzie chyba
        zapominają, że kamera dodaje 5-7kg.
        Ale o czym my w ogóle mówimy, w końcu żyjemy w czasach,w których osoby szczupłe
        to te, które noszą rozmiar 32-34, "normalne", to 36-38, a grube/tłuste to 40/42:).
        Cichopek o ile mnie pamięć nie myli nosi rozmiar 36, owszem, zdarzało jej się
        ważyć więcej ,ale na pewno nie ma nadwagi.

Tak tak , wiem, internet jest pełen pięknych, wysokich/bądź drobnych, o
        posągowych kształtach, kobiet typu Hermina ;)
    • paulinaa Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 05.10.09, 17:50
      bo jest słodka az do zarzygania ;] podobnie zresztą jak niejaka marta żmuda
      trzebiatowska
      • deaarts Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 05.10.09, 18:07
        marta żmuda trzebiatowska - o ta to naprawdę nie wiem kto zacz
    • mamba8 Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 05.10.09, 20:01
      Nie mam nic do niej prócz tego, że wydaje się strasznie sztucznie słodka.
    • jane-bond007 Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 05.10.09, 20:08
      jak dla mnie zbyt mdła... nie przepadam za nia
    • rumak.hrabiny Re: Skad w ludziach tyle nienawisci do Kasi Cicho 05.10.09, 20:39
      w liceum była podobna dziewczyna do niej, z tym, że z twarzy ładniejsza była.
      jej figury nie dane mi było dogłębnie poznać, niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka