margo-5 16.11.09, 16:33 Potrzebuję zapisać dziecko do przychodni bardzo proszę o polecenie sprawdzonej przychodni i dobrego lekarza pediatry na targówku lub bródnie. Dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margo-5 Przychodnia dla dzieci 16.11.09, 16:34 Potrzebuję zapisać dziecko do przychodni bardzo proszę o polecenie sprawdzonej przychodni i dobrego lekarza pediatry na targówku lub bródnie. Dziękuję za pomoc Odpowiedz Link
telimena30 Re: Przychodnia dla dzieci 16.11.09, 22:59 Dobrzy już wyjechali w poszukiwaniu cudów tuska, bo tu ich nie znaleźli...teraz każdy lekarz to konował, rosyjska ruletka, jak leczą to już widać jak ludzie na świńską grypę umieraja, a to jest początek pandemii Odpowiedz Link
ziulex Re: Przychodnia dla dzieci 17.11.09, 07:39 a fe fe, znowu atak na Słońce Peru. Radny z PO wam tego nie wybaczy. Słyszałem, że teraz w łaskach będzie wąsaty Komorowski albo Szmajdziński, bo starym działaczkom przypomina Kenediego Odpowiedz Link
ewaibartek Re: Przychodnia dla dzieci 17.11.09, 11:18 nic mnie tak nie wkurza jak rozmijanie sie z tematem... może zanim ktos napisze posta niech przeczyta najpierw temat ))) moje dziecko chodzi do dr Garbarczyk na Majowej. Jesli dziecko nie jest jakos szcegolnie chore na chorobe przewlekla,tylko takie bilanse,szczepienia i in.to sie nadaje. Jest bardzo delikatna doktor,zawsze przyjmie dodatkowe dziecko.Poza tym caly czas sie doksztalaca,a mysle ze to sie liczy.Poza tym jest neonatologiem. Odpowiedz Link
petro4 Re: Przychodnia dla dzieci 26.11.09, 21:53 Sibeliuss, jedyna osoba która myśli tu racjonalnie. Odpowiedz Link
indefinite2 Re: Margo-5 18.11.09, 10:40 ja chodzę z moim maluszkiem do dr. Kowalskiej w przychodni ZDROWIE na Kondratowicza. Nie miałam do tej pory żadnych poważniejszych chorób - praktycznie tylko profilaktyka, szczepienia itp. ale z pani dr jestem zadowolona. Jest baaaardzo spokojna i mój synek ją lubi. Odpowiedz Link