sibeliuss 11.04.11, 11:25 Wybiera się ktoś z Was w weekend do Galerii Rembielińska na kiermasz przedświąteczny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nit21 Re: Kiermasz w GR 11.04.11, 13:54 W niedzielę wybieram się na święto palmowe na Kurpie. Polecam. Odpowiedz Link
xeroce Re: Kiermasz w GR 11.04.11, 22:09 to reklama kiermaszu? Nie rozumiem pojęcia kiermasz w galerii handlowej. Przecież w galerii handlowej handelek odbywa się cały czas. Po co więc robic coś, co i tak sie odbywa codziennie? Pochodze z narodu kupieckiego, ale zaprawdę nie pojmuję. Odpowiedz Link
mk968 Re: Kiermasz w GR 12.04.11, 16:16 sibeliuss napisał: > Wybiera się ktoś z Was w weekend do Galerii Rembielińska na kiermasz przedświąt > eczny? pięknie napisałeś o 10 kwietnia o dziwo tu zgadzam się teraz znowu wróciłeś do swojego rytmu. co do pytania Marcina nie wolę Real Odpowiedz Link
mk968 Re: Kiermasz w GR 12.04.11, 17:40 jest facetem sympatykiem UPR co prawda bardziej znam jego Brata ale z namy się ok 14 lat z czasów ROP i BKC ( Ruch Odbodowy POLSKI , Bródnowski Klub Ciemnogrodzian)spoko gość Odpowiedz Link
xeroce Re: Kiermasz w GR 12.04.11, 21:46 ???? Mariuszku???? widze, że ty dalej swoje. A najśmieszniejsze jest to, że zaraz podasz adresy i nazwiska wszystkich swoich kolegów do publicznej wiadomości. Mariuszku, skoro ja jestem facetem, to zapewne Sibelius jest kobietą? tak? ? A jak się nazywa i gdzie mieszka???? no no .... Odpowiedz Link
xeroce Re: Kiermasz w GR 12.04.11, 21:58 a ja naiwnie myślałam, że to ja jestem blondynką.... farbowaną co prawda... Odpowiedz Link
mk968 Re: Kiermasz w GR 12.04.11, 22:34 nie podaje nazwisk bo nie jestem upoważniony jak i adresów - to poprimo sekundo nie zmieniam nicków a tercio to i tak cię lubię bo ze starej gwardi została nas garstka reszta zajeła się mnożeniem mamony lub ......................... tu wypada życzyć naszemu wspólnemu koledze zdrowia- i siły z walką z chorobą.pozdrawiam a pozdrow xeroce ziulka czyli poprzedni nick Odpowiedz Link
xeroce Re: Kiermasz w GR 12.04.11, 23:05 Szalom, czuję się zdekonspirowana. Moje nicki to: Xeroce, Xeroca Xeroca2 Xeroca3 Xeroca4 . . . Xeroca99999999999999999999999999 Xerocia Xerocka Ziulek Olin Minim hasami, tuskolep, sexyoleksy, sibbelius, lolaaudiola, antybandzior, nocniczek, pelefele, rene, ankafiranka, antypisiorek, antystar, olajosz, mk666, karburrak, poburak, krysomago, slogi, lilith, jotka, ciposzewicz, pieskuba, gazeusz, i wiele następnych Jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam. Odpowiedz Link
antystar2 Re: Kiermasz w GR 13.04.11, 07:57 sorry mała, z całym szacunkiem i przy wielkiej sympatii do Ciebie, ale ja sie nie poczuwam do wspólnoty ciała z Tobą. może inni... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kiermasz w GR 13.04.11, 08:44 mk968 napisał: > nie podaje nazwisk bo nie jestem upoważniony jak i adresów Szacun, musimy iść na piwo Odpowiedz Link
mmagi Re: Kiermasz w GR 15.04.11, 10:04 kiermasz to za duze słowo,raczej kiermaszek,jedz jak bedzie kiermasz w Blue City. . Odpowiedz Link
mmagi i miałam racje,kiermasz 18.04.11, 13:07 żenua:/,niby producenci przyjezdzaja z towarem a sprzedaja po cenach jakie sa u nas w sklepach,3 stragany na krzyz,juz lepiej byo w ub tygodniu w Carrefourze. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: i miałam racje,kiermasz 18.04.11, 14:13 A ja zaliczyłem mini-kiermasz na Placu Powstańców Wawy, sympatyczny. Odpowiedz Link