fif27 12.09.13, 12:53 Witam, czy ktoś orientuje się, gdzie na Bródnie można wykupić wykonanie zastrzyku w niedzielę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: zastrzyki 12.09.13, 13:10 Pójdziesz na ostry dyżur do szpitala i tam w zabiegowym zrobią Ci zastrzyk przepisany przez lekarza. Odpowiedz Link
rene8 Re: zastrzyki 12.09.13, 13:18 Na Kondratowicza 25 w przychodni Zdrowie (obok apteki). Mają z NFZetem podpisaną umowę i jest to oddział nocny i świąteczny, a jak masz nie daleko to można podesłać kogoś dla pewności. Ja wieczorem chodziłam tam na zastrzyki i nie było problemu, inna sprawa,ze przepisała mi je lekarka na nocnym dyżurze dzień wcześniej. Odpowiedz Link
mmagi ja miałam w ciagu tygodnia robione 12.09.13, 14:29 zastrzyki w gab.zabiegowym w przychodni w szpitalu a sob-niedz w Zdrowiu na to samo skieerowanie,żaden problem Swięta tak samo Odpowiedz Link
mmagi Re: zastrzyki 12.09.13, 14:27 a po co wykupić? na Kondratowicza robia zastrzyki sobota-niedziela za darmo,znaczy na NFZ ,no potrzebne jest skierowanie,które wypisał Ci lekarz do gab.zabiegowego. Odpowiedz Link
pieskuba Re: zastrzyki 12.09.13, 14:48 Co tak na poważnie? Zastrzyczki, nie "zastrzyki". Bo pomyślimy, że zgorzkniałaś Odpowiedz Link
mmagi Re: zastrzyki 16.09.13, 14:19 hhheheee,miałam tez tak napisac ale znów bym dostała opierdnicz jak za roletki Odpowiedz Link