2011artur
02.02.14, 01:25
Dawniej był tu sklep PGR Bródno.
Ten sklep to jest jakaś masakra! W srodku ponuro, bałagan na półkach, niezadowolone z życia ekspedientki, bardzo wysokie ceny, ogólnie nędza!
Poza tym skle jest otwarty w nielogicznych na XXI wiek godzinach: poniedziałek-piątek 6-20, sobota 7-15, niedziela nieczynny. ten sklep powinien być codziennie otwarty, przynajmniej do 22:00.
Po co komu tak krótko czynny sklep? Wszystkie okoliczne Żabki, Fresh Markety i im podobne otwarte są 7 dni w tygodniu w godz. 6-23.
Społem nie ma pojęcia o handlu! Ten sklep powinien stąd jak najszybciej zniknąć i ustapić miejsca innemu, którejś "normalnej" sieci handlowej.
Prośba: jeżeli ktoś jest za tym, żeby wyrzucić sklep Społem z budynku przy ul. Malborskiej 8, proszony jest o wysłanie wiadomości e-mail w tej sprawie do Pana Prezesa Zarządu Spółdzielni Mieszkaniowej Bródno na adres: krzysztof.szczurowski @ smbrodno.pl
P.S.
Jakiś czas temu, w dwóch sklepach Społem Wola dowiedziałem się od ekspedientek, że Pan Prezes Zarządu Społem WSS Wola (67 lat) traktuje swoich pracowników jak śmieci! Potrafi powiedzieć o pracownikach, że oni nie są do niczego potrzebni. Dla mnie to był szok! Ile w tym jest prawdy? Nie wiem. Nie mam też powodów, żeby nie wierzyć tym kobietom. Profilaktycznie proponuję omijać sklepy Społem WSS Wola. Rzekomo w każdej plotce jest przynajmniej ziarno prawdy