polusiewka 14.09.05, 10:40 Prośbę mam wielką, dajcie namiary na dobrą cukiernię, chciałam zamówić tort. Może macie jakieś sprawdzone w tym temacie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kam98 Re: Dobra cukiernia 14.09.05, 13:58 Tak. Za bazarkiem i torami na Kondratowicza (to już chyba Bazyliańska) w tym białym budynku jest na dole cukiernia. Zamawiałam tam niejednokrotnie torty na chrzciny, urodziny itd. Jeśli chodzi o dzieci to do wyboru jest bogate wzornictwo, torty świeżutkie i leciutkie. cenowo też nie jest źle. Gorąco polecam. Niedługo zbliżają sie 3 latka mojego dziecka -w związku z tym, że juz zaczął mieć swoje pasje- będę mogła wkońcu zamówić mu tort w kształcie samochodu Odpowiedz Link
cdsoftware1 Re: Dobra cukiernia 14.09.05, 15:22 Lepsza cukiernia jest przy Aptece tuż przy torach. Ta z torami - to niestety moja żona jej nie poleci gdyż kiedyś zatruła się napoleonką stamtąd ... Dobra jest też koło TelePizzy na Bazyliańskiej ( przy Wysockiego ). Pozdro !! Odpowiedz Link
magdzik1 Re: Dobra cukiernia 27.09.05, 15:33 Do tej cukierni przy aptece to chodzę na pączki - od lat takie same, spieczone, tłuste z dużą ilością marmolady i lukru, pycha! Mój Tato torty zamawia na Bazarku (najlepszy taki karmelowy z bitą śmietaną), tylko nie wiem w której cukierni, bo jest kilka budek, ale mogę zapytać. Ja z kolei uwiekbiam torty od Bliklego - no ale najbliżej na placu Wilsona. Odpowiedz Link
katenka1985 Re: Dobra cukiernia 11.02.15, 19:34 Która to apteka przy torach?Która cukiernia,z miłą chęcią wybiorę się jutro na tego super pączka 😃 Odpowiedz Link
katenka1985 Re: Dobra cukiernia 12.02.15, 12:14 Nie zauwazyla bo ktos wczesniej napisal o mocce i nie spojrzalam.cos sie stalo? Odpowiedz Link
katenka1985 Re: Dobra cukiernia 14.02.15, 09:47 Aaaa to pewnie ta przy Rozopolu.pytam sie czy cos sie stalo ze spytalam nawet jesli watek jest sprzed 10 lat... A nie co sie stalo z piekarnia Pozdrawiam Odpowiedz Link
kredka.zielona Re: Dobra cukiernia 02.03.15, 13:49 ja kupuję ciastka w Galerii Wypieków Lubaszka - dobre, choć do tanich nie należą pojawiły się też torciki kawowe i czekoladowe ok 22 zł/szt ciastka od 2,3 zł/ 3,6zł i 4,60 zł te najsmaczniejsze Galeria Wypieków jest na bazarku przy Rembielińskiej róg Julianowskiej przy Carrefourze Odpowiedz Link
hasmi Re: Dobra cukiernia 28.09.05, 12:25 nie wiem jak torty ale rozne ciastka fajne i dobre maja w cukierni kolo ratusza Odpowiedz Link
anka75 Re: Dobra cukiernia 28.09.05, 13:11 a ja rujnuję się finansowo w Moocce w bloku Wyszogrodzka 1, 3, 5, 7. Nie wiem, jak torty, ale tartę to mają jedyną w swoim rodzaju. Odpowiedz Link
kosti22 Re: Dobra cukiernia 11.02.15, 19:14 Mocca wyszogrodzka - obsługę też mają jedyną w swoim rodzaju - bezczelna młoda baba robi łaskę, że obsługuje, nie chciała mi nawet latem pokroić placka dla dziecka, aby mogło zjeść na spacerze w parku. A stara właścicielka już chyba znudzona życiem i interesem, bo tak samo łaskę robi, że odpowiada na pytania. Kurcze, a może one po prostu są chore? Odpowiedz Link
mmagi Re: Dobra cukiernia 12.02.15, 10:53 ty jesteś chora,że wywlokłaś watek sprzed 10 lat Odpowiedz Link