kajaktom 29.10.06, 22:07 ...nareszcie mamy klub na Bródnie... polecam:www.bkp.07.PL Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magoo_king Re: Bródnowski Klub Piłkarski 01.11.06, 19:12 adres strony ----> www.bkp.o7.pl/ no to może zmontujemy jakąś ekipę kibicowską ?? 12 zawodnik musi być Odpowiedz Link
magoo_king Re: Bródnowski Klub Piłkarski 01.11.06, 19:23 jeszcze ze dwa lata i mój młody będzie sie nadawał do juniorów młodszych. a co tam zapiszę go do BKP. Porządek musi być ... bez względu na ustrój. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Bródnowski Klub Piłkarski 08.11.06, 13:08 Magoo, super pomysł Boisko mają całkiem fajne Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
envoi Re: Bródnowski Klub Piłkarski 03.11.06, 00:30 Sami alkoholicy i nie odpowiedzialni ludzie , mój yn niestety miał styczność z tymi ludźmi. NIE POLECAM RODZICOM Odpowiedz Link
jannowitz Re: Bródnowski Klub Piłkarski 03.11.06, 09:05 Envoi czy możesz coś więcej powiedziec na ten temat, ponieważ mój syn chodzi do najmłodszej grupy w klubie i dlatego troszkę przeraziła mnie Twoja opinia Pozdr. Odpowiedz Link
envoi Re: Bródnowski Klub Piłkarski 05.11.06, 08:51 Nie wiem dokładnie jakie osoby przeszły z klubu pod bazarkiem na Bródnie ale takaopinie powtarzały i dzieci i rodzice podczas ostatniego meczu z nowądrużyną mojego syna. Ja mam złe zdanie na temat klubu z pod bazarku ale nie wiem dokładnie kto przeszedł Odpowiedz Link
matka91 Re: Bródnowski Klub Piłkarski 05.11.06, 19:07 Nie rozumiem? "Pod bazarkiem" nadal ma swoją siedzibę UKS Bródno i to nijak się ma do Bródnowskiego Klubu Piłkarskiego. Nie rozumiem więc jak ktoś może mieć jakąś opinię o Klubie skoro go w ogóle nie zna? Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link
envoi Re: Bródnowski Klub Piłkarski 08.11.06, 12:57 a ma się bo przynajmiej 1 trener jest z klubu spod bazarku i ja nie twierdze że on akurat jest ten zły i pijak ale nie mam pojęcia kto jeszcze przeszedł ze starego klubu, pozatym mialem przyjemność oglądać ostatni mecz i niczym się nie różnił sposób zachowywania trenera na ławce , krzyk, krzyk i jeszcze raz krzyk co za nieprofesjonalizm Mój syn teraz trenuje w nowym klubie gdzie trener jest w pełni profesjonalistą i tu na dzieci się nie krzyczy Odpowiedz Link
jtb Re: Bródnowski Klub Piłkarski 08.11.06, 17:25 envoi napisał: > Mój syn teraz trenuje w nowym klubie gdzie trener jest w pełni profesjonalistą > i > tu na dzieci się nie krzyczy A mozesz zdradzic w jakim bo mój wnuczek jest teraz w Junaku. Odpowiedz Link
magoo_king Re: Bródnowski Klub Piłkarski 08.11.06, 17:54 Owszem nie popieram bezsensownego darcia się na dzieci. Tylko szanowni państwo jeśli chcecie mieć piłkarzy to nie tędy droga. Każdy trener musi na swoich podopiecznych pokrzyczeć, to jest forma motywacji. Prostym przykładem są "widowiska" grane bez publiczności, wtedy słychać co trenerzy i zawodnicy mają sobie do powiedzenia. Państwu natomiast jeżeli przeszkadza pokrzykiwania trenera proponuje przepisanie pociechy do kółka szachowego i wyrabianie refleksu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
envoi Re: Bródnowski Klub Piłkarski 08.11.06, 23:50 Wszystko zalezy o jakim pokrzykiwaniu piszmy, ja mam na myśli pokrzykiwanie destrukcyjne Odpowiedz Link
envoi Re: Bródnowski Klub Piłkarski 08.11.06, 23:51 I bardzo dobrze że w Junaku, to jest poukładany klub Odpowiedz Link
pele84 Re: Bródnowski Klub Piłkarski 09.11.06, 08:06 To nie lepiej zapisac dzieciakow do Akademii Pilkarskiej Legii "Młode Wilki"? Odpowiedz Link
envoi Re: Bródnowski Klub Piłkarski 09.11.06, 10:47 Tak do legii jak się ma dużo pieniedzy bo co chwila zbierają a to po 1000 zł na nowe stroje a to na wyjazdy na turnieje Odpowiedz Link
kriss67 Re: Bródnowski Klub Piłkarski 09.11.06, 09:01 Co do Junaka Pare lat temu gralismy w półfinale Pucharu Bródna. Liga szóstek. Na bosiku w Parku Bródnowskim. Trafilismy na Junaka. Jak zobaczylismy zawodników Junaka na oczy, ogarneła nas radośc i smiech. Dziadki takie że szok. Normalnie emeryci. Pomyslelismy sobie, finał mamy w kieszeni. I co? A to, że te dziadki zakręciły nami jak wiatrakiem. 6-0 dla nich mecz sie zakończyłKompromitacja. Az sie kibice z nas nabijali Jeden z zawodników ówczesnego Junaka jest trenerem tego klubu który na boisku przy bazarku na Kondratowicza gra. Cżesto go tam widuje. Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link