Dodaj do ulubionych

weterynarz

15.01.07, 22:47

Szukam dobrego weterynarza do którego bez obaw mogę udać się z moim kotkiem.
...porządna z niej dziewczyna...trudno co zrobić.
Obserwuj wątek
    • mk968 Re: weterynarz 16.01.07, 11:15
      suwalska 30
      • machara Re: weterynarz 16.01.07, 15:16
        Turmoncka w niskim bloku (kolor niebieski) w piwnicy wejście z zewnątrz tylko
        trzeba dojść, niestety nie można podjechać pod same drzwi. ale polecam dr
        Huberta od 9-16 a później jakiś inny młody lekarz do 20
        • kriss67 Re: weterynarz 16.01.07, 15:36
          Tak jak MK - polecam Suwalską 30. Chodze tam juz dłuższy czas, a kotów
          mam .....6smile
          Rewelacyjna klinika jest na Placu Hallera.

Pozdro
          Krzysztof
          • anka75 Re: weterynarz 16.01.07, 19:04
            o rany, Kriss! Ja mam jednego, a i tak zdarza się, że nie ma dla mnie miejsca na
            moim ukochanym fotelu...
            My chodzimy do weterynarza w tym wysokim bloku obok ratusza, tam, gdzie
            Antipasto, i jestesmy zadowoleni. Ale przyznaję, że nasze kocię jest zdrowe i
            wizyty ograniczają się do ogólnego przeglądu, odrobaczenia i szczepień, więc
            trudno mi wyrokować, czy w razie czegoś poważniejszego potrafiliby nam naprawdę
            pomóc.
            • kriss67 Re: weterynarz 17.01.07, 09:18
              Najmłodszy własnie skończył pare dni temu trzy miesiące. Senior ma kilkanaście
              latsmile W sumie troche pracy przy nich jest. A najgorsze, jak zaczynają chorować.
              Tego najmłodszego - Junior ma na imie - sprzedam na Allegro chybasmile To co on
              wyrabia, przechodzi ludzkie pojęcie. Wszystkie kociaki mamy od małego, dwa
              nawet sie w domu urodziły, ale takiego czuba to jeszcze nie mieliśmysmilesmile
              Zaraz jego fote zamieszcze.
              Weta przy ratuszu nie znam, będę musiał sie wybrać.
              Pozdro
              Krzysztof
          • motyla.noga1 Re: weterynarz 18.01.07, 21:52
            kriss a którego weta polecasz z kliniki na hallera plac ? Słyszałam ,ze
            czerwiński jest spoko.
        • babcia.krynia Re: Turmoncka-nie polecam 19.01.07, 14:07
          byłam tam w maju i czerwcu z moją 18-letnią sunią,nie zajęto się nią
          odpowiednio, nie dano skierowania na badania, zbagateliowano objawy,
          powiedziano mi że objawy jakie ma to...w jej wieku normasad niestety
          uwierzyłam...Skutek...kiedy w listopadzie poszłam do innego weta, zrobiłam jej
          niezbędne badania okazało się, że ma przewlekły stan zapalny nerek (do wykrycia
          przez badanie ogólne moczu) i guza w macicy wielkości pięści (na Toruńskiej
          była badana, "lekarz" nie zauważył zmian)sad
        • kena1 Re: weterynarz 16.09.07, 20:25
          A ja polecam na Turmonckiej dr Rafała, przyjmuje po godz. 16-ej i ma dużo więcej
          cierpliwości i sympatii do kotów niż dr Hubert. Wiem, bo przetestowałam na
          swojej kociej "wściekliźnie" jednego i drugiego.
      • hasmi Re: weterynarz 19.01.07, 11:52
        suwalska, co prawda chodze tam z psiakiem ale milo sympatycznie fachowo i
        niedrogo
    • zulka01 Re: weterynarz 16.01.07, 19:32
      Wprawdzie mam suczkę a nie kotkę,ale też polecam wieżowiec przy ratuszu.
    • indefinite2 Re: weterynarz 21.01.07, 08:58
      a ja polecam weterynarza przy skrzyżowaniu ul. Bartniczej z Ogińskiego - na
      przeciwko os. Topolowa w małym białym budyneczku - koniecznie dr Barbara Fojut-
      Pałka

• delagi Re: weterynarz 31.07.07, 15:19
        uaktywniam znów wątek. Gdzie wybrać się do weta? Do tej pory korzystałam z
        gabinetu w wieżowcu na skrzyżowaniu Kondratowicza/Św. Wincentego, ale po kilku
        pobieżnych potraktowaniach sprawy i często sprzecznych opiniach poszczególnych
        Pań weterynarek tam pracujących nie wiem co mam myśleć.
        • zyga02 Re: weterynarz 01.08.07, 16:36
          Wieżowca nie polecam a to z tej prostej przyczyny, że gdy chodziłam ze swoim
          osobistym kotkiem i płaciłam niezłą kasę to było miło i super, ale jak przyszłam
          z chorym kotkiem śmietnikowym i chciałam zorientowac się czy w ogóle go leczyc
          to pani weterynarz była zdegustowana. Doszłam do wniosku, że po prostu nie za
          bardzo tam lubią zwierzęta.Chodzę do wspaniałych weterynarzy i chyba to jest
          właśnie Suwalska, ale sprawdzę i jeszcze się odezwę. A tak na marginesie to mam
          tylko 2 kotki. Pozdrawiam.
          • marcyk60 Re: weterynarz 01.08.07, 20:22
            Na Suwalskiej 30 przyjmują pani i pan weterynarz, ci sami co wcześniej mieli
            gabinet przy Kondratowicza. Kochają zwierzęta i ludzi - to widać. Są
            fachowcami.
            Znają swoich stałych podopiecznych.
            Mój pies bardzo ich lubi i choć do gabinetu - w razie choroby - musi być
            wnoszony, kiedy spotka swoich lekarzy na ulicy wita ich i merda ogonem...
            • mk968 Re: weterynarz 01.08.07, 22:00
              to jeden z najleprzych gabinetow na Brodnie
              • zyga02 Re: weterynarz 02.08.07, 17:51
                Nie chciałam wczoraj się rozpisywać, ale właśnie na Suwalskiej Pan wyleczył
                śmietnikowego kotka za darmo, a dopiero jak było już wszystko w porządku i
                zdecydowałam się go zostawic to zaczęłam płacic za wizyty. Moją suczke z
                babeszjozy Pani wyleczyła w tempie przyspieszonym. A gdy poprzedni pies miał
                nietypową chorobę skórną to nie mamiła jakimiś obiecankami, tylko uczciwie
                powiedziała, żebym szukała gdzie indziej pomocy.
            • kriss67 Re: weterynarz 03.08.07, 10:31
              Fakt - znają swoich podopiecznychsmile
              Każdego naszego kota pamietają z imienia i z nazwiskasmile
            • motyla.noga1 Re: weterynarz 04.08.07, 20:16
              i ja w końcu z moim kotem wybrałam się na suwalska, bardzo miła pani dr i moja
              kotka tez ją polubiła wink
              • christine.p Re: weterynarz 12.08.07, 10:07
                Mój kocurek zna Panią doktor jeszcze z Kondratowicza smile Niedługo wybieramy się na Suwalską.
      • dorkor33 Re: weterynarz 21.08.07, 23:58
        ja tez polecam - mój kot od 11 lat tam chodzi, przeszedł tam nawet
        kilka operacji i zawsze wszystko było ok. Dr Fojut - super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka