motyla.noga1 15.01.07, 22:47 Szukam dobrego weterynarza do którego bez obaw mogę udać się z moim kotkiem. ...porządna z niej dziewczyna...trudno co zrobić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
machara Re: weterynarz 16.01.07, 15:16 Turmoncka w niskim bloku (kolor niebieski) w piwnicy wejście z zewnątrz tylko trzeba dojść, niestety nie można podjechać pod same drzwi. ale polecam dr Huberta od 9-16 a później jakiś inny młody lekarz do 20 Odpowiedz Link
kriss67 Re: weterynarz 16.01.07, 15:36 Tak jak MK - polecam Suwalską 30. Chodze tam juz dłuższy czas, a kotów mam .....6 Rewelacyjna klinika jest na Placu Hallera. Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
anka75 Re: weterynarz 16.01.07, 19:04 o rany, Kriss! Ja mam jednego, a i tak zdarza się, że nie ma dla mnie miejsca na moim ukochanym fotelu... My chodzimy do weterynarza w tym wysokim bloku obok ratusza, tam, gdzie Antipasto, i jestesmy zadowoleni. Ale przyznaję, że nasze kocię jest zdrowe i wizyty ograniczają się do ogólnego przeglądu, odrobaczenia i szczepień, więc trudno mi wyrokować, czy w razie czegoś poważniejszego potrafiliby nam naprawdę pomóc. Odpowiedz Link
kriss67 Re: weterynarz 17.01.07, 09:18 Najmłodszy własnie skończył pare dni temu trzy miesiące. Senior ma kilkanaście lat W sumie troche pracy przy nich jest. A najgorsze, jak zaczynają chorować. Tego najmłodszego - Junior ma na imie - sprzedam na Allegro chyba To co on wyrabia, przechodzi ludzkie pojęcie. Wszystkie kociaki mamy od małego, dwa nawet sie w domu urodziły, ale takiego czuba to jeszcze nie mieliśmy Zaraz jego fote zamieszcze. Weta przy ratuszu nie znam, będę musiał sie wybrać. Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
motyla.noga1 Re: weterynarz 18.01.07, 21:52 kriss a którego weta polecasz z kliniki na hallera plac ? Słyszałam ,ze czerwiński jest spoko. Odpowiedz Link
babcia.krynia Re: Turmoncka-nie polecam 19.01.07, 14:07 byłam tam w maju i czerwcu z moją 18-letnią sunią,nie zajęto się nią odpowiednio, nie dano skierowania na badania, zbagateliowano objawy, powiedziano mi że objawy jakie ma to...w jej wieku norma niestety uwierzyłam...Skutek...kiedy w listopadzie poszłam do innego weta, zrobiłam jej niezbędne badania okazało się, że ma przewlekły stan zapalny nerek (do wykrycia przez badanie ogólne moczu) i guza w macicy wielkości pięści (na Toruńskiej była badana, "lekarz" nie zauważył zmian) Odpowiedz Link
kena1 Re: weterynarz 16.09.07, 20:25 A ja polecam na Turmonckiej dr Rafała, przyjmuje po godz. 16-ej i ma dużo więcej cierpliwości i sympatii do kotów niż dr Hubert. Wiem, bo przetestowałam na swojej kociej "wściekliźnie" jednego i drugiego. Odpowiedz Link
hasmi Re: weterynarz 19.01.07, 11:52 suwalska, co prawda chodze tam z psiakiem ale milo sympatycznie fachowo i niedrogo Odpowiedz Link
zulka01 Re: weterynarz 16.01.07, 19:32 Wprawdzie mam suczkę a nie kotkę,ale też polecam wieżowiec przy ratuszu. Odpowiedz Link
indefinite2 Re: weterynarz 21.01.07, 08:58 a ja polecam weterynarza przy skrzyżowaniu ul. Bartniczej z Ogińskiego - na przeciwko os. Topolowa w małym białym budyneczku - koniecznie dr Barbara Fojut- Pałka Odpowiedz Link
delagi Re: weterynarz 31.07.07, 15:19 uaktywniam znów wątek. Gdzie wybrać się do weta? Do tej pory korzystałam z gabinetu w wieżowcu na skrzyżowaniu Kondratowicza/Św. Wincentego, ale po kilku pobieżnych potraktowaniach sprawy i często sprzecznych opiniach poszczególnych Pań weterynarek tam pracujących nie wiem co mam myśleć. Odpowiedz Link
zyga02 Re: weterynarz 01.08.07, 16:36 Wieżowca nie polecam a to z tej prostej przyczyny, że gdy chodziłam ze swoim osobistym kotkiem i płaciłam niezłą kasę to było miło i super, ale jak przyszłam z chorym kotkiem śmietnikowym i chciałam zorientowac się czy w ogóle go leczyc to pani weterynarz była zdegustowana. Doszłam do wniosku, że po prostu nie za bardzo tam lubią zwierzęta.Chodzę do wspaniałych weterynarzy i chyba to jest właśnie Suwalska, ale sprawdzę i jeszcze się odezwę. A tak na marginesie to mam tylko 2 kotki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marcyk60 Re: weterynarz 01.08.07, 20:22 Na Suwalskiej 30 przyjmują pani i pan weterynarz, ci sami co wcześniej mieli gabinet przy Kondratowicza. Kochają zwierzęta i ludzi - to widać. Są fachowcami. Znają swoich stałych podopiecznych. Mój pies bardzo ich lubi i choć do gabinetu - w razie choroby - musi być wnoszony, kiedy spotka swoich lekarzy na ulicy wita ich i merda ogonem... Odpowiedz Link
zyga02 Re: weterynarz 02.08.07, 17:51 Nie chciałam wczoraj się rozpisywać, ale właśnie na Suwalskiej Pan wyleczył śmietnikowego kotka za darmo, a dopiero jak było już wszystko w porządku i zdecydowałam się go zostawic to zaczęłam płacic za wizyty. Moją suczke z babeszjozy Pani wyleczyła w tempie przyspieszonym. A gdy poprzedni pies miał nietypową chorobę skórną to nie mamiła jakimiś obiecankami, tylko uczciwie powiedziała, żebym szukała gdzie indziej pomocy. Odpowiedz Link
kriss67 Re: weterynarz 03.08.07, 10:31 Fakt - znają swoich podopiecznych Każdego naszego kota pamietają z imienia i z nazwiska Odpowiedz Link
motyla.noga1 Re: weterynarz 04.08.07, 20:16 i ja w końcu z moim kotem wybrałam się na suwalska, bardzo miła pani dr i moja kotka tez ją polubiła Odpowiedz Link
christine.p Re: weterynarz 12.08.07, 10:07 Mój kocurek zna Panią doktor jeszcze z Kondratowicza Niedługo wybieramy się na Suwalską. Odpowiedz Link
dorkor33 Re: weterynarz 21.08.07, 23:58 ja tez polecam - mój kot od 11 lat tam chodzi, przeszedł tam nawet kilka operacji i zawsze wszystko było ok. Dr Fojut - super. Odpowiedz Link