pieskuba 29.09.03, 13:23 Pamiętacie może - klika dobrych lat temu w GW pojawiał się taki komiks: www.mikropolis.com.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tori_tori Re: Zapraszamy do Mikropolis 29.09.03, 13:26 Ja mam taką książkę, czytam sobie od czasu do czasu, bo bardzo fajne. Pozdrawiam, ToriTori Odpowiedz Link
jeruba Re: Zapraszamy do Mikropolis 20.10.03, 15:58 byłem, czytałem fajna sprawa pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- zaraz zniknę w kosmosie Odpowiedz Link
smootek Re: Zapraszamy do Mikropolis 31.03.04, 18:09 www.geocities.com/kondratowicza18/ No to zrobiłem,nie znam się za bardzo na html, ale jak nikomu się nie chciało - to postanowiłem się pobawić. Teraz muszę nauczyć się robić podstrony Odpowiedz Link
smootek Re: Zapraszamy do Mikropolis 31.03.04, 18:13 ...nad ogonkami popracujemy jeszcze Odpowiedz Link
jeruba Re: Zapraszamy do Mikropolis 01.04.04, 08:18 fajnie smootku, że skleciłęs małe co nie co a moze zawiesc to na republice lub jakim innym z polska brzmiacym sajcie chyba, ze chcesz byc poza polska jurysdykcją polską pzdry, j.j. Odpowiedz Link
miszczulek Re: Zapraszamy do Mikropolis 01.04.04, 09:39 hm mowilem o stronie ale mnie zlano !! a teraz smootek teraz zrobic strone ? i jak nie jest to dla ciebie bolesne ? a poropo masz zjebane kodowanie na stronie i strony robione w Created Using Yahoo! PageBuilder 2.61.84 sa smieszne , a republika jest do kitu Odpowiedz Link
jeruba Re: Zapraszamy do Mikropolis 01.04.04, 10:32 smootek jak na pierwszy strzał jest nieźle pzdry, j.j. Odpowiedz Link
pieskuba Miszczulku, nie używaj proszę... 01.04.04, 12:11 słów powszechnie uważanych za obelżywe :o) pieskuba Odpowiedz Link
smootek Re: Zapraszamy do Mikropolis 01.04.04, 20:20 Wiem, że narzędzie Yahoo jest śmieszne, ale nie od razu Kraków zbudowano. Jeśli tylko czas pozwoli - pouczymy się i będzie lepiej. W jakich nie-komercyjnych (czyt. niewymagających nakładów finansowych) edytorach HTML warto edytować stronę? Jest tego dużo - i lepiej zacząć od czegoś porządnego. pzdr. Odpowiedz Link
miszczulek Re: Zapraszamy do Mikropolis 01.04.04, 20:47 no smootku teraz senswonie piszesz !! Goraca ci polecam WEbsite pro jest darmowy w 100 % i jest to dosknalem narzedzie jak i dla poczatkujacego i zawansowanego uzytkownika !! jak cos chetnie sluze pomoca masz racje ze nie odrazu ,ale fajnie ze ktos z somsiadow sie wkrecil !! P.s jesli potrzebujecie profesojanlej strony www to piszcie !! Spelnimy wasze marzenia za przystepna cene :d a tu masz linka do strony z porogramem website.e-clipse.org Odpowiedz Link
smootek Re: Zapraszamy do Mikropolis 01.04.04, 22:59 Dzięki! Zaraz rzuce okiem. Znalazlem AceHTML - ale trzeba trochę czasu, by go opanować. pzdr. Odpowiedz Link
miszczulek Re: Zapraszamy do Mikropolis 02.04.04, 14:12 smootku kazdy porgram do htmla trzeba opanowac !! ale ten co podalem ci ma bardzo intuicyjna obsluge i napewno dasz soebie rade !! i czekamy z zaniecierpliwieniem na jakies twoje dzielo !! chetnie ocenie jak bys mial jakis porblem to pisz chetnie ci pomoge !! Odpowiedz Link
smootek Re: Zapraszamy do Mikropolis 02.04.04, 18:18 Niestety - program zachowuje się bardzo niestabilnie - wyrzuca ciągle jakieś błędy i się wiesza nieustannie Odpowiedz Link
miszczulek Re: Zapraszamy do Mikropolis 02.04.04, 18:23 hm rejestrowales sie na stronce autora ? jakie go masz kompa ? jaki system ? jak cos pukaj na gg !! podalem w watku dotyczaczym forum Odpowiedz Link
pieskuba Smootkowi się wyklooło 11.04.04, 10:15 Zajrzyjcie na smootkową stronę, bo on biedny, siedział, siedział i chyba z okazji Wielkanocy coś tam wysiedział. Bardziej to jest pewnie w stylu programisty - prymitywisty niż programisty - artysty, ale jak chłop się uprze to nie ma mocnych. www.geocities.com/kondratowicza18/ pieskuba Odpowiedz Link