antolka73 06.02.09, 18:31 Słyszeliście o tym? Co sądzicie? Co tam postanie? duże bloki czy coś bliżej Zacisza? www.przystanekpraga.pl/artykul.php3?id_akt=1145 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siula3 Re: Pole PGR Bródno 06.02.09, 21:53 A jeszcze niedawno czytałam gdzieś ,że nie sprzedają swojego majątku ,bo firma dobrze prosperuje i utrzymuje się z tego co ma.(sklep i hodowla roślin) Odpowiedz Link
lukasz-78 Re: Pole PGR Bródno 09.02.09, 13:23 Ale nie chodzi tu o tereny gdzie jest stadnina (okolice Zielonego Zacisza)- te tereny są dzierżawione przez spółkę pracowniczą - dzierżawa chyba do 2015 lecz o tereny bardziej na południe - na przeciwko cmentarza. Te tereny są w bezpośrednm władaniu przez ARiMR i jak widac powoli chcą te tereny sprzedać. Odpowiedz Link
lilith76 Re: Pole PGR Bródno 07.02.09, 01:32 Ja słyszałam plotke od kolezanki mieszkajacej na Zaciszu, ze miala tam stanac szkola podstawowa. Ale po tej notce marne szanse widze. Odpowiedz Link
lukasz-78 Re: Pole PGR Bródno 09.02.09, 13:26 W planie zagospodarowania przewidziano tam zabudowę do 20 metrów (ok 5 pięter), czyli będzie coś podobnego jak osiedle Zielone Zacisze Odpowiedz Link
f.l.y Re: Pole PGR Bródno 09.02.09, 14:03 od paru lat leży odłogiem, służy jako wychodek dla psów, parking w listopadzie i to wszystko, chyba lepiej, że coś tam wybudują - aczkolwiek trochę zieleni mogłoby zostać dla wspomnianych wyżej spacerowiczów z ich pupilami.. Odpowiedz Link
telimena30 Re: Pole PGR Bródno 09.02.09, 15:50 kicham na tych spacerowiczów i srających pupilów, niech sobie w domu jest wyprowadzają po pokojach, zdecydowanie powinni coś tak zbudować, szkołłę przedszkole Odpowiedz Link
antolka73 Re: Pole PGR Bródno 09.02.09, 23:41 znalazłam coś więcej Ci to są niezawodni www.zacisze.info/viewmore.php?nid=420&latest Odpowiedz Link
stg44 najpierw 27.02.09, 22:26 niech poszeżą ul.św wincentego od ronda żaby do trasy AK gdyż wraca lato i korki - niedługo osiedla się mieszkańcy tivoli oraz klonowej alei nie mówiąc o przybyszach z derb i innych miasteczek z głębockiej. Odpowiedz Link