malgog 06.12.09, 13:26 mam dziwne objawy neurologiczne, długotrwałe zaburzenia czucia z jednej strony ciała, bezwład, kręgosłup przebadany jest ok muszę wykonać tomografię komputerową głowy proszę pomódlcie się za mnie , bardzo się boję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sion2 Re: Tym razem ja proszę o modlitwę 06.12.09, 14:29 Tak Gosiu, odezwe sie wieczorem do ciebie. Odpowiedz Link
bioo Re: Tym razem ja proszę o modlitwę 07.12.09, 09:05 Małgosiu! jestem, pamiętam, daj znać co i jak... kiedy na tę kawę się wreszcie umówimy? Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Tym razem ja proszę o modlitwę 07.12.09, 11:13 Dobrze. Jak będziesz mogła, to przeczytaj proszę mojego maila Odpowiedz Link
malgog Re: Tym razem ja proszę o modlitwę 11.12.09, 13:28 Bardzo dziękuję Wam za modlitwę , pamięć i wsparcie na priv to dużo znaczy, Dotychczasowe wyniki nie są jednoznaczne, jest kilka zmian w mózgu,istnieje podejrzenie stwardnienia rozsianego po 1 stycznia idę do szpitala na dalszą diagnostykę jestem na dnie rozpaczy, nie umiem się modlić, nie mogę się na niczym skupić...usta się modlą a rozum gdzies krąży myślę tylko o tej chorobie i przyszłości jaka mnie czeka...właściwie braku przyszłości pamiętajcie o mnie Odpowiedz Link
sulla Re: Tym razem ja proszę o modlitwę 11.12.09, 20:42 Malgog, pamiętam codziennie w modlitwie. Tylko tyle mogę pomóc Odpowiedz Link
malgog Re: Tym razem ja proszę o modlitwę 20.01.10, 15:25 dziękuję wszystkim za wsparcie nie udzielam się zbytnio na forum, prawie wcale byłam zaskoczona kiedy czytałam na priv wasze słowa pełne troski dziękuję diagnoza - możliwe stwardnienie rozsiane ale jak to przy sm bywa tak na 100% lekarze nie są pewni zapisałam się w kolejkę na leczenie immunomodulujące w ramach jakiegoś programu NFZ i mam żyć normalnie ..do nastepnego rzutu ale czy ze świadomością tej choroby się da...zobaczę na razie czuję się ok, trochę obolała po punkcji lędźwiowej, miałam zespół popunkcyjny więc przez kilka dni leżałam karnie pod kroplówką która zresztą niewiele pomagała zaskoczona byłam doskonałymi warunkami w szpitalu, cudowną opieką, fachowością... nadal polecam się Waszej modlitwie Odpowiedz Link
bioo Re: Tym razem ja proszę o modlitwę 22.01.10, 14:29 małgosiu, jestem w modlitwie.. tyle tylko umiem powiedziec napisać, bo nie wiem, co można napisać, żeby było lepiej... to przecież między innymi dzięki Tobie moja Małgosia ma na imie Małgosia Odpowiedz Link
malgog Re: Tym razem ja proszę o modlitwę 22.01.10, 19:53 no i znowu płaczę... dziękuję modlę się, wiem, że potrafię wziąć się w garść...tylko potrzebuję czasu kochane z Was kobiety Odpowiedz Link
sylwia0405 Re: Tym razem ja proszę o modlitwę 22.01.10, 21:54 U mojej mamy stwierdzono SM 10 lat temu. Leczy się u neurologa, czasem pojawiają się bóle bardziej lub mniej nasilone, ale nadal funkcjonuje normalnie. Tak więc głowa do góry. Ja również będę o Tobie pamiętać Odpowiedz Link
sulla Re: Tym razem ja proszę o modlitwę 22.01.10, 14:34 Małgosiu, pamiętam w modlitwie. I nie chcę Cię pocieszać na siłę, bo nic sama nie wiem tak naprawdę, ale znam ludzi, którzy żyją z SM. I czasem udaje się tę chorobę długo powstrzymywać. No i przede wszystkim na razie nic jeszcze nie jest pewne. Odpowiedz Link
atama Re: Tym razem ja proszę o modlitwę 22.01.10, 23:26 ja też otaczam Cię swoją modlitwą - tak, jak umiem... Odpowiedz Link
neafilipowa Re: Tym razem ja proszę o modlitwę 25.01.10, 10:59 Będę pamiętać. Trzymaj się. Odpowiedz Link
anik801 Re: Tym razem ja proszę o modlitwę 23.01.10, 09:15 Będę pamietać o Tobie!Wiem,że to trudne gdy lekarze mówią o tego typu chorobach.U mnie podejrzewają(i wiem,że to mam)twardzinę układową.Staram się o tym nie myśleć,bo można zwariować-na to i tak nie ma leczenia. Odpowiedz Link
malgog nie zapominajcie o mnie w modlitwie 28.04.10, 17:16 proszę.. jeszcze kilka miesięcy temu myślałam, że sm to najgorsze co może mnie spotkać dlaczego tak trudno zawierzyć ? nie potrafię .... powtarzam, że przyjmę każdy krzyż a tak ciężko nieść nawet ten lekki... życie weryfikuje nasze postawy... módlcie się proszę Odpowiedz Link
sulla Re: nie zapominajcie o mnie w modlitwie 28.04.10, 23:43 Malgog, pamiętam. Jeśli można jakoś pomóc, pisz. Odpowiedz Link
arwena_11 Re: nie zapominajcie o mnie w modlitwie 05.05.10, 10:25 Dopiero przeczytałam. Małgosiu ja też jestem i pamiętam. Odpowiedz Link