mamalgosia 12.03.04, 18:44 Czy ktoś z was ma może ( i byłby skłonny podarować) obrazek ze św. Katarzyną Aleksandryjską i ze św. Wojciechem? Szukam już od dłuższego czasu i nie mogę nigdzie dostać, a bardzo mi zależy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isma Re: obrazki 15.03.04, 12:28 No problem, wiem, gdzie takowe w Kraku mozna nabyc. Napisz na priv. Odpowiedz Link
marzek2 Prywata do ismy 15.03.04, 12:46 Sorki ze sie wtracam, ja z prywatnej beczki isma, skoro to jestes. Napisalam na priv odnosnie spotkania i bez odzewu! Nie odebralas, nie doszlo czy co? Daj znac bo sie poczuje urazona ))0 marzek Odpowiedz Link
isma Re: Prywata do Marzek 15.03.04, 14:11 Nie doszlo!!! A ja sie nudzilam jak mops, bo malzonek urwal sie ze znajomymi na "Pasje"!!! Chyba nic nam innego nie pozostaje, jak tylko umawiac sie na forum publicum... Odpowiedz Link
marzek2 Re: Prywata do ismy 15.03.04, 14:37 Wyslalam jeszcze raz, sprawdz a jesli znowu cos sie zatkalo to jutro daj znac "publicznie" kiedy moglibysmy sie spotkac (bo Lechu tez by pewnie chcial Cie poznac... i Twojego meza rzecz jasna ) Odpowiedz Link
isma Re: obrazki 16.03.04, 12:22 Poczty nie dostalam, ale kupilam )) Czekam (chi, chi, moze byc poste restante) Odpowiedz Link
mamalgosia już kupiłaś?????? 17.03.04, 13:52 Ojeju, to ja je bardzo chciałabym dostać!!!!! I jak mam Ci zapłacić? Jeszcze raz spróbuję wysłać Ci maila, a jak znowu nie dojdzie, to spróbuj Ty do mnie napisać na priva, proszę!!! Odpowiedz Link
isma Re: już kupiłaś?????? 18.03.04, 10:30 Dostalam, wyslalam. W ramach rewanzu mozesz pomyslec o mnie cieplo pod prysznicem (osoby trzecie uprawa sie o niewyciaganie pochopnych wnioskow: Mamalgosia wie, o co chodzi). Odpowiedz Link