kasia_ol1 22.02.06, 21:33 piszę tą intencję w nowym wątku, bo chodzi o teraz. koleżanka z mężem są od 16.00 w szpitalu, w domu została babcia z młodszą córeczką. pomódlmy się o szczęśliwe rozwiązanie dla nich. dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzek2 Re: pomódlcie się ze mną o dobry poród dla koleża 22.02.06, 21:55 Prosisz i masz Odpowiedz Link
mama_kasia Re: pomódlcie się ze mną o dobry poród dla koleża 23.02.06, 09:18 Czy już jest po? Odpowiedz Link
kasia_ol1 dziękuję :) 23.02.06, 09:18 bardzo dziękuję wszystkim, którzy westchnęli w tej intencji. Marzek, Ty to masz wyczucie dokładnie o 21.55 czyli wtedy, gdy klikałaś swoje zobowiązanie modlitewne, przyszedł na świat synuś moich znajomych, malutki 2900g i 51cm. myślę, ze wszystko jest w porządku, skoro rodzice o 1.00 w nocy słali sms-y pozdrawiam Odpowiedz Link
marzek2 Re: dziękuję :) 23.02.06, 12:39 Alelluja! - czyli w zdążyłam w samą porę )) Nieźle, czuję się prawie jak położna - w duchowym sensie rzecz jasna ) Przekaż gratulacje rodzicom! I powiedz, że mieli trochę internetowy poród ))))) --- Bezustannie ucz Ewangelii; w razie konieczności używaj słów. (Św. Franciszek z Asyżu) Wychowanie w wierze Odpowiedz Link
utka Re: pomódlcie się ze mną o dobry poród dla koleża 23.02.06, 13:46 Kasiu wiem chyba o kim piszesz ... Gratulacje juz przesylalam okrezna droga, bo osobiscie kolezanki nie znam ... Bardzo sie ciesze, ze malutki jest juz na swiecie ! Niech teraz szybko cialka nabiera! Odpowiedz Link
kasia_ol1 do utka :) 23.02.06, 14:10 a my się znamy w realu? ale mi dałaś do myślenia... )) Odpowiedz Link
utka Re: do utka :) 24.02.06, 11:17 kasia_ol1 napisała: > a my się znamy w realu? ale mi dałaś do myślenia... )) osobiscie ? ... nie sadze moze mamy wspolnych znajomych ... albo nasi znajomi sie znaja ... i stad wiem o malym nowo narodzonym chlopczyku o bardzo oryginalnym i niespotykanym imieniu A Ciebie pozdrawiam serdecznie ... coz moze i my sie kiedys spotkamy ... Odpowiedz Link
kasia_ol1 Re: do utka :) 24.02.06, 14:53 o imieniu nic nie wiem, ale spodziewałam się, że nie skończy się na rzadko spotykanym imieniu córci zdradzisz to imię? proszę... również serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link