malgog 09.05.06, 11:43 dziewczyny wierzę, że Wasza modlitwa dużo może mój synek jest chory badania, lekarze czekamy na diagnozę odchodze od zmysłów, same czarne myśli nie sypiam, nie jem, zadręczm się pamiętajcie o Nim w modlitwie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzek2 Re: gorąca prośba o modlitwę 09.05.06, 13:14 Pomodlę się o zdrowie dla Twojego synka i za Ciebie - o pokój i zaufanie do Niego - mimo wszystko, wbrew emocjom i rozumowi. Odpowiedz Link
sion2 Re: gorąca prośba o modlitwę 09.05.06, 13:30 Gosiu ja oczywiscie też sie dołaczam... Odpowiedz Link
malgog Re: gorąca prośba o modlitwę 09.05.06, 21:38 dziekuje Wam wszystkim poskutkowało mały od bardzo długiego czasu miał wypuchniete węzły chłonne z jednej strony szyi od kilkunastu dni węzły osiągnęły rozmiary niebotyczne pediatra do której poszlismy nastraszyła mnie tak, że nie spałam po nocach, nie jadałam i żyłam na papierosach dostaliśmy skierowanie na badania wyszły (jak dla mnie) bardzo źle - białym krwinek mały miał duuuużo ponad normę żaden wskaźnik z morfologii nie był w normie dla 2 latków na szybko szukałam pediatry-hematologa-onkologa no i dzieki wysłychaniu modlitw wielu udało się dostać na wizytę dzisiaj mały ma mononukleozę zakaźną tylko i aż za tydzień powtórka badań dziekuję macie wpływy Tam ))))))) może uda sie przespać noc Odpowiedz Link
bioo Re: gorąca prośba o modlitwę 09.05.06, 21:53 Małgosiu Trzymajcie się dzielnie, ucałuj chłopaków, MAciejkę i Kubusia bardzo mocno od nas dawaj znac co u WAs... papapa Odpowiedz Link
mader1 Re: gorąca prośba o modlitwę 09.05.06, 22:11 Uff... teraz się leczcie i odpoczywajcie Odpowiedz Link
rycerzowa Re: gorąca prośba o modlitwę 10.05.06, 10:19 Moje dziecko też to miało - ciężka choroba. Ale minęła. Zwrócono ci uwagę na dietę? Odpowiedz Link
verdana Re: gorąca prośba o modlitwę 10.05.06, 14:45 Mononukleozą nie warto sie w ogóle martwić. Moja córka przechodziła ją w tym roku. Rzeczywiście, nieprzyjemna (dieta przede wszystkim, brr), powoduje osłabienie (jeszcze po 4 miesiacach dorosłej pannie zdarza się zasnąć nagle w dzień), ale niczym nie grozi. Dobrze, ze to mononukleoza!!! Odpowiedz Link