isma 10.09.07, 20:35 Jak zwykle, kiedy z mojej poczty wyjdzie mail o okreslonej tresci, to poczta potem pada ;-(((. Wam tez padla? Jesli nie uruchomie do jutra wieczorem, to w wiadomej sprawie prosze o kontakt na konto na interii (isma @ interia.pl) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mader1 Re: Poczta - watek techniczny 10.09.07, 22:08 Właśnie. Ja mam ten sam problem Poczta działa mi może ze dwie godziny dziennie, czasem w ogóle. Zanim zdążę napisac odpowiedź, już nie mogę jej wysłać Twoja wiadomośc jednak jakimś cudem doszła. I odpowiedź wysłana. Odpowiedz Link
isma Re: Poczta - watek techniczny 10.09.07, 22:27 No to nie doszla ;-(((. Przy czym konto moderatorskie, zauwaz, dziala bez zarzutu! No, nic. Ide przerabiac dzisiejszy urobek grzybkow na sloiki. Do polnocy moze zdaze - jest tu tego zatrzesienie. Odpowiedz Link
isma Re: Poczta - watek techniczny 11.09.07, 20:13 No! Oddalo mi korespondencje z ostatnich trzech dni! Ale ja ich kicham, musze sobie zrobic przekierowanie, bo tak sie nie da. W czasie, kiedy rano bezskutecznie usilowalam uruchomic poczte (oraz dopilnowac grzybkow) moje niedopilnowane dziecko zadoscuczynilo oczekiwaniu pewnego rudego kociecia i umozliwilo mu przedostanie sie do wewnatrz stolu bilardowego. Stanowczo powinnam cos z tym (niedopilnowaniem dziecka) zrobic, bom potem wyciagala tego kota ryzykujac ranami gryzionymi i szarpanymi )). Dzieki za odzew tym, co sie odezwali. Prosze o kontakt jeszcze Pawlinke, Kulinke i Otryta. Odpowiedz Link
otryt Re: Alert ;-))) 28.09.07, 11:28 Pierwszy raz jestem w tym wątku. Zaglądam tylko do niektórych. Odpowiedz Link
isma Dyzur 29.09.07, 19:20 Ja bardzo przepraszam - czy ktoras z kol. moderatorek mnie dzisiaj zmienia? Bo to juz sobotnie nieszpory minely, a zadnej Godzili na horyzoncie nie widac )). Odpowiedz Link
kulinka3 Re: Dyzur 29.09.07, 20:08 No masz, to nasz oddział też objął strajk personelu medycznego?Insze siostry do roboty się nie palą)).Siostro Ismo,proszę nie odchodzić od łóżek pacjentów... Odpowiedz Link
isma Re: Dyzur 29.09.07, 21:11 Siostra Ismena miala dzisiaj w realu ciezki dzien, i obawia sie, ze moze pacjentom krzywde zrobic, jak jeszcze troche w wirtualu postoi ;-(((. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Dyzur 29.09.07, 21:46 I co, pojawiła się któraś? Może trzeba będzie ewakuować wszystkich uczestników WwW na inne forum. Ogolony pewnie by nas przyjął Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Dyzur 30.09.07, 20:21 Oficjalnie siostrę moderatorkę na forum przepraszam!!! Dyżur tak byle jak przejęłam - wczoraj późno wieczorem, i to tylko wklejając rozważanie. Dzisiaj dopiero teraz wchodzę... Ech, znać na priv nie dałam No, brzydko to wyszło Wierzę jednak w dobre serce siostry moderatorki i już czuję, że mi wybaczono. Wybaczono, prawda??? Odpowiedz Link
isma Re: Dyzur 30.09.07, 21:13 Dobre CO ))? Spokojnie, spokojnie, dzisiaj byl juz dzien wolny od obowiazkow w realu, wiec nie bylo tak zle. Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Dyzur 30.09.07, 21:43 > Dobre CO ))? Aa, zapomniałam - u Ciebie krucho z sercem )) To do czego mam się odwołać? Do rozumu? W sprawie przebaczenia? ps. A mail doszedł? Odpowiedz Link
isma Re: Dyzur 01.10.07, 10:24 Doszedl, doszedl. Spokojnie, niedziela juz byla OK, ale w sobote - ktora w planach mialam stuprocentowo wolna i do zagospodarowania w jakis przyjemny sposob, zaczelo mi sie znienacka walic na leb w takim tempie, ze zwatpilam ;-(((. Lubie swoja prace, lubie swoja prace, lubie swoja prace... Odpowiedz Link