ula27121 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 01.09.09, 07:34 Dziękuję za przedszkole. Za dzisiejszą radość moich dzieci, że do niego idą. Za to, że nie zostało nam ono odebrane dzięki czemu mogę spokojnie nadal pracować Odpowiedz Link
ula27121 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 10.09.09, 21:00 Znowu ja, ale muszę podziękować za mijające DZIŚ Odpowiedz Link
ula27121 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 24.09.09, 12:20 Znowu ja...ale dziękuję za pediatrę, na którą trafiłam 2 lata temu. I dziękuję, że nie mogę swobodnie korzystać z jej usług. Dziękuję za panią psycholog na którą trafiłam dzięki czemu zmieniłam zdanie na temat tej grupy zawodowej, doceniłam ich wiedzę i fachowość. I za panią pedagog, która swoją niekompetencją w sumie zrobiła dla mnie wiele dobrego Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 26.09.09, 13:42 Za poranny chłod i rosę na opadłych lisciach, za kasztany, za wydłużone cienie dębów, za uśmiechniętą buzię Najsłodszego Czterolatka, za koperek wystający z siatki, za grzechoczący piórnik w tornistrze Ukochanego Ucznia, za CZAS Odpowiedz Link
ula27121 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 13.10.09, 13:21 Dziękuję za to, że tyle osób chce rozmawiać. Odpowiedz Link
ankups Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 15.10.09, 22:08 Boże, za moją ziemska Córkę Ci dziękuję, za dar Jej życia, za te maleńkie rączki oplecione wokół mojej szyji. Za moje Dzieci w niebie, za Ich we mnie zaistnienie, za dary, które swoim życiem i śmiercią wniosły w naszą codzienność. Za Męża, który jest i był mi przyjacielem, na dobre i na złe. Dziekuję, Boże! Odpowiedz Link
anik801 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 20.10.09, 09:14 Dziękuję,że wczoraj na usg zobaczyłam moje dziecko.Żyje i rozwija się,choć jeszcze tydzień temu bałam się,że to początek końca. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 20.10.09, 10:06 za tę wiadomośc to i ja dziękuję Odpowiedz Link
ula27121 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 10.11.09, 08:10 Dziękuję za przespane noce!!! Odpowiedz Link
mader1 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 19.11.09, 18:02 Dziękuję Panie, że jesteś przy mnie cały czas. Odpowiedz Link
mader1 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 20.11.09, 16:57 ... Pan odział się w potęgę i nią się przepasał, tak świat utwierdził, że się nie zachwieje..." dzięki Ci za to Panie. Odpowiedz Link
mader1 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 21.11.09, 09:48 Za miłosierdzie Boże będę dziękować nieustannie. Za to, że na każdego patrzy z miłością... Odpowiedz Link
ula27121 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 22.11.09, 09:40 Dziękuję za przyjaźń i przepyszną kawę w kawiarniach. Dziękuję za miłość. Bardzo dziękuję. Odpowiedz Link
mader1 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 22.11.09, 11:05 Wszystkie przykazania Jego są trwałe, ustalone na wieki, na zawsze, nadane ze słusznością i mocą. Zesłał odkupienie swojemu ludowi, ustanowił na wieki swoje przymierze; a imię Jego jest święte i lęk wzbudza. dziękuję Panie Odpowiedz Link
mader1 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 23.11.09, 09:12 następny dzień, kiedy Cię potrzebuję Panie... Bez Ciebie nie będzie i krztyny optymizmu i zwykłej, dobrej rozmowy... Bądź ze mną, bo dzień długi i męczacy, bo pokus i mysli zbyt dużo. Dziękuję Ci za to, że idziesz w takich dniach obok, ramię w ramię, dyskretnie, tak dyskretnie, że człowiek czuje się taaaki samodzielny... jeżeli mu wychodzi, a może się choć trochę oprzeć, jak znowu się nie powiodło. Odpowiedz Link
mader1 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 24.11.09, 11:15 dziękuję za sen, który przeniósł mnie bezboleśnie w następny dzień Odpowiedz Link
mader1 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 25.11.09, 10:04 A dziś... może za to, że świat nie jest aż tak pogmatwany,trudny i nieprzyjazny, jak wydaje się, gdy dotknie nas nieszczęście lub ogromna trudność. Że wyciągają się w stronę nieszczęśnika ręce, które powolutku starają się odwinąć go z kokonu. Nie każdy zaraz odleci motylem. Ale każdy musi usłyszeć to pukanie, to odwijanie... Za te ręce, których mnóstwo wokół, dziękuję Ci Panie. Odpowiedz Link
otryt Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 29.11.09, 01:15 Dziękuję Panie za zdany przez żonę bardzo ważny egzamin zawodowy, który zakończył okres próbny w nowej pracy. Dziękuję, że mogła wyjechać w piękne miejsce i cieszyć się odpoczynkiem po trudach nauki i stresu. Dziękuję za wczorajszy dzień z moimi dziećmi, niezwykle miły i serdeczny. Dziękuję za rekolekcje dla małżonków z o.Karolem Meissnerem, jakie odbyliśmy z żoną w tym tygodniu. Dziękuję za szczęśliwe 2 miesiące mojej córki na misji w Afryce. Dziękuję za wszystko, Panie. Odpowiedz Link
ula27121 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 01.12.09, 14:56 Dziękuję za rozważania adwentowe. Odpowiedz Link
ula27121 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 12.12.09, 15:40 Dziękuję za to, że moje życie jest takie zwyczajne. Dziękuję za pracę, rodzinę, hobby, mieszkanie na kredyt, za choroby zwykłe i uleczalne.Dziękuję. Odpowiedz Link
ula27121 Re: Wątek dziękczynny- propozycja. 02.02.10, 13:44 Wiem, że nastrój na forum nie sprzyja radości ale dziękuję za narty, za kino, za styczeń CAŁY(!!!) zdrowy, za wakacyjne plany, za dzieci tak grzeczne i radosne ostatnio Za tą zimę, która mam nadzieję większość komarów wymrozi.... Odpowiedz Link
aka21 Za syna:) 23.02.10, 11:37 Panie dziękuję Ci za szczęśliwe narodziny naszego synka (11.02.), za łatwy poród, dobre wyniki badań i upragniony powrót do domu (wczoraj). Za radość w rodzinie! Dziękuję też za wszystkich, którzy wspierali nas w tym czasie modlitwą i tych którzy tą modlitwę dla nas zorganizowali! Chwała Panu! Odpowiedz Link
ula27121 Re: Za syna:) 23.02.10, 11:39 Gratuluję!!! Ale się wzruszyłam Wszystkiego co najlepsze dla Was Odpowiedz Link
otryt Re: Za syna:) 23.02.10, 23:49 Chwała Panu Agnieszko, serdecznie gratuluję i życzę wszystkiego dobrego całej Waszej Rodzinie, włącznie z Nowonarodzonym. Odpowiedz Link
aka21 Ula,Otryt! 24.02.10, 10:09 Bardzo serdecznie Wam dziękuję za gratulacje i zyczenia! Odpowiedz Link
twoj_aniol_stroz Re: Ula,Otryt! 24.02.10, 10:21 Również gratuluję i szybkiego powrotu do sił życzę i jak najszybciej spokojnych, przespanych nocek Odpowiedz Link
wiesia140 Re: Ula,Otryt! 14.11.10, 20:12 Ja dziękuję Chrystusowi za to ,że ciągle jest ,że mogę do Niego w każdej chwili się zwrócić i mnie nie wyrzuci. Odpowiedz Link
paula.anna dziękuję 16.11.10, 13:43 właśnie takiego wątku od jakiegoś czasu szukałam! dziękuję: - za wyjątkowy i niezapomniany poród i zdrową córkę - za cierpliwość mojego męża (głownie do mnie) - za to, że tu trafiłam - za ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,16182,10596256,10596256,Prosze_o_modlitwe_abym_dostala_prace.html Odpowiedz Link