Dodaj do ulubionych

Maska do ciała Planet SPA

31.05.04, 21:34
Kupiłam w/w kosmetyk, ale producenci nie pofatygowali sie o instrukcje
obslugi. Ile to trzeba trzymac na skorze? Rozprowadzac na wilgotnej czy
suchej skórze? Czekac do wyschniecia? Wmasowac czy po prostu zostawic?
Obserwuj wątek
    • jodarek1 Re: Maska do ciała Planet SPA 31.05.04, 21:50
      Sprobuj odkleic nalepke na dnie, zgodnie ze strzalka, pod spodem powinna byc
      instrukcja obslugi.
      Pozdraiwam
      Joasia
      • stripped_girl Re: Maska do ciała Planet SPA 31.05.04, 21:59
        A dzieki Joasiu, na to nie wpadlam. Ide sprawdzic. Dzieki!
    • klakierka Re: Maska do ciała Planet SPA 11.06.04, 10:53
      i jak sie sprawuje ta maska ??? co ona ma za zadnie robić i co robi ???? smile)
      • jodarek1 Re: Maska do ciała Planet SPA 11.06.04, 12:31
        klakierka napisała:

> i jak sie sprawuje ta maska ??? co ona ma za zadnie robić i co robi ???? smile)

Jak sie sprawuje to zdam relacje w przyszlym tygodniu jak do mnie przyjdzie wink
        A dzialanie ma byc takie:

Oczyszcza, detoksykuje, ujędrnia i odżywia skórę. Zawiera cenną sól
        krystaliczną i czarne błoto z Morza Martwego. Łatwo się ją nakłada i spłukuje.
        Po użyciu ciało jest satynowo gładkie i jędrne. Błoto z Morza Martwego to
        naturalny produkt o właściwościach leczniczo-odchudzająco-kosmetycznych z
        wysoką koncentracją minerałów i pierwiatsków śladowych (związków magnezu,
        potasu, chloru, wapnia, bromu, kwarcu, cynku, żelaza oraz kaolinu).
        Właściwości: Głeboko nawilża i oczyszcza pory skóry absorbując nadmiar
        tłuszczu, zwęża pory i usuwa martwy naskórek (wspomaga leczeniu trądziku). Jest
        niezwykle skuteczne w zwalczniu tkanki tłuszczowej, skórki pomarańczowej-
        cellulitis oraz rozstępów skóry.
        Stosowanie maski z czarnego błota pobudza krwioobieg, przyspiesza naturalne
        wydalanie sbstancji szkodliwoych dla organizmu, prowadzi do lepszej przemiany
        materii.
        Odżywianie skóry minerałami z Morza Martwego pobudza naturalną regeneracje
        komórek oraz zapobiega przedwczesnemu starzeniu się skóry.
        Czarne błoto posiada działanie lecznicze przy wielu dolegliwościach skórnych
        takich jak łuszczyca, łupież, trądzik, egzema, oraz problemy związane z tłustą
        cerą.
        Wspomaga leczenie reumatyzmu i artretyzmu. Skuteczny jest w likwidowaniu
        zapalenia stawów , nadwyrężenia mięśni i ścięgien, stłuczeń oraz innych
        kontuzji.
        Uwaga!!! zabiegi przy użuciu soli i błota z Morza Martwego mogą wywołać lekkie
        zaczerwienienie skóry oraz dawać uczucie pieczenia. Jest to prawidłowy objaw
        silnego i głębokiego działania.

Pozdrawiam
        Joasia
        • madzia773 Re: Maska do ciała Planet SPA 11.06.04, 18:05
          dziewczyny, ja już tak piszecie o tej masce to napiszcie jak ją w końcu
          stosować? Ja jej nie zam ówiłam ale może się skuszę jak nie trzeba jej długo
          trzymać i nie tłuści pościeli.
          Ze Spa mam już maseczkę błotną, krem do rąk, olejek do ciała i krem do włosów.
          Moze i maska do ciała by sie przydała?
          • beatrice03 Re: Maska do ciała Planet SPA 11.06.04, 20:00
            Witaj madziu773,
            mam tą maske do ciała i raczej nie radziłabym Ci jej używać i od razu położyć
            się do łóżka - ja jej używam tylko w łazience, a i tak zdarza mi się coś
            upaćkać - potem wskakuję do wanny i ją spłukuję (lepiej by było pod prysznicem,
            ale takowego nie posiadam). Jest bardzo podobna do maseczki błotnej do twarzy.

Ogólnie mówiąc nie ma mowy o położeniu się w masce do łóżka!!!

Pozdrawiam,
            B.
    • stripped_girl Re: Maska do ciała Planet SPA 13.06.04, 22:52
      Nie ma sie czym zachwycac. Opakowanie niby duze, a starcza na 3-4 razy. Nie ma
      po niej jakis spektakularnych efektow. Wiecej jej nie kupie.
    • epa5 Re: Maska do ciała Planet SPA 17.06.04, 22:55
      Ja zamówiłam to maskę do ciała i jestem zachwycona, użyłam ją pod prysznicem,
      ale najpierw zrobiłam peeling ciała żeby maska się lepiej wchlonęla. Jest
      niesamowita, super chłodzi ciało a po spłókaniu skóra jest jędrna, gładka i
      lekko zaróżowiona. Rewelacja i wcale jej dużo się nie zużywa. Trzymałam ją na
      skórze 10 minut wg. zaleceń producenta. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka