kiciunia5 26.02.05, 12:21 czy ma ktoś odcień Fidelity ? ( w tym opakowaniu walentynkowym) w katalogu wygląda na ładny brązik, jak sie prezentuje na ustach ?... jaka jest trwałość tych szminek ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadziaarkaa Re: całuśne szminki CT 26.02.05, 13:58 Nie mam tej szminki, ale mam odcień na karteczce, jest to taki ładny brązik wpadający w złoto, błyszczacy, tylko tyle umiem o tej szmince powiedzieć. Trwałośc pewnie jest taka jak reszta szminek CT, czyli szybko "schodzi" z ust. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kiciunia5 Re: całuśne szminki CT 27.02.05, 10:33 ale masz ten odcień w katalogu czy masz karteczkę maźniętą tą szminką ? jest bardzo złota jak Cafe au lait ? wolałabym brązik... Odpowiedz Link
biba46 Re: całuśne szminki CT 27.02.05, 11:52 mam karteczkę maźniętą tą szminką i w porównaniu z kartą kolorów, bardziej przypomina Birchwood (gdyby była perłowa) lub Urban Neutral. To nie jest ciepły brąz (kawa z mlekiem), jak Cafe au Lait. Odpowiedz Link
maadziaarkaa Re: całuśne szminki CT 27.02.05, 11:58 Mam oczywiście karteczke z maźnietą szminką. Nie jest taka złota jak Cafe au lait, jest brazowa, ale świecaca(odcień perłowy to sie chyba nazywa). Pozdrawiam Odpowiedz Link
mafo1 Re: całuśne szminki CT 27.02.05, 14:52 Mam tę pomadkę ale okazała się niewypałem.Dla mnie jest srebrna albo raczej sina. Zupełnie inna niż w katalogu. Odpowiedz Link
kiciunia5 Re: całuśne szminki CT 27.02.05, 15:15 srebrna ? hmn...to rzeczywiście niewypał a jaka jest odżywcza szminka nabłyszczająca Juicy Bronze ? szukam ładnego ciepłego kolorku...może coś poradzicie ? Odpowiedz Link
biba46 Re: całuśne szminki CT 27.02.05, 16:25 Juicy Bronze wg karty kolorów jest właśnie jak Cafe au Lait, czyli moja ulubiona kawa z mlekiem. Odsyłam do wątku o szmince nabłyszczającej, IMO jest dużo lepsza od CT. Odpowiedz Link