milenkaj 14.03.05, 08:43 warto je zamowic? za ta cene i wogle <sa w ofercie internetowej> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karioka1985 Re: płatki - biała herbata 14.03.05, 12:49 płatki sa całkiem fajne, jest ich 20 sztuk, ale ja używam 1 (przecinam na pół) i kładę tylko pod oczy. fajnie koją zmęczone oczka, worki się zmniejszają. używam gdy jestem zmęczona, zawalę noc itp. co prawda mam jeszcze w domu zapas 2,5 opakowania ale je sobie zamówię. Odpowiedz Link
cirillla Re: płatki - biała herbata 14.03.05, 15:22 mnie uczulily...tzn szczypaly w oczka i w skore..troche to dziwne,ale na 3 miejscu w skladzie maja alkohol denat..i smierdza alkoholem..wysuszaja,no i platek jest strassznie szorstki..nie polecam.. Odpowiedz Link
justa_79 Re: płatki - biała herbata 14.03.05, 15:32 właśnie, czytałam, że szczypią w oczy i nie ujędrniają Odpowiedz Link
kaktusica Re: płatki - biała herbata 14.03.05, 19:34 Uzywalam jak byly w katalogu i bylam tak zadowolona, ze pozniej jak je wycofywali to sie zaopatrzylam na zapas Mnie nic nie szczypalo, ladnie odswiezaja, rozjasniaja i likwiduja zmeczenie (moze nie strasznie spektakularnie, ale u mnie efekt widoczny). Tez czasem rozcinam na pol. Teraz tez planuje kupic. Moi zdaniem godne polecenia, szczegolnie za taka cene. pozdrawiam Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: płatki - biała herbata 16.03.05, 09:58 ja zakupiłam przed przeczytaniem tego psstu no nic zobaczymy )) Odpowiedz Link
saralove Re: płatki - biała herbata 16.03.05, 11:20 Też zamówiłam - moze poradzą cos na moje worki pod oczami... Odpowiedz Link
milenkaj Re: płatki - biała herbata 16.03.05, 11:30 ja tez sie w koncu skusilam. dzisiaj odbieram paczke, wiec bedziem probowac, na wlasnej skorze albo na woreczkach mamy Odpowiedz Link