23.03.05, 17:39
Chcialam sie spytac czy braki typu zel melonowy albo meski aqua beda kiedys
dostarczone? w innym opakowaniu itp? czy nie ma juz szans na to ze
kiedykolwiek je dostane?
Obserwuj wątek
    • hanureku Re: braki 23.03.05, 18:09
      jezli na fakturze jest napisane:
      produkcja zakonczona. prosimy nie zamawiac - to wtedy na 100% nie dostaniesz
      juz tych rzeczy...
      jesli
      brak w magazynie. doslemy w jedym z kolejnych zamowien. - to wtedy dostaniesz
      lub mozesz dokupic w COK-u bez doplaty

jednak jesli zamawialas zele melonowe i meski aqua to pewnie masz ze produkcja
      zakonczona, wiec nie dostaniesz tych rzeczy, tak jak wszyscy chyba smile
      pozdrawiam
      • bezsenna Re: braki 23.03.05, 22:36
        A nie wiecie jak sie sprawa ma z balsamem Aqua z ofert netto.Nie zamawiałam go
        wprawdzie ale zamierzam-bral go ktos i czy dostal? Ostatnio odnosze wrazenie ze
        nic nie ma z tych ofert netto sad Pic na wode takisad
        • paulusiuniunia Re: braki 23.03.05, 23:16
          zamowilam w 1 zamowieniu 2 te balsamu z netto i oba dostalam, potem w kolejnym
          zam tez ich kilka zamowilam i wszytskie sztuki dostarczone mialamsmile WIec moze
          jednak to nie taki do konca "pic na wode"smile
          • nea2 netto 24.03.05, 10:38
            myślę,że pic na wodę dotyczy tych smakowitszych kąsków,jak np.żel do biustu,żel
            melonowy pod prysznic,czy też zestawu FOOT WORKS z k6.Jeżeli coś z tego
            przeznaczają do sprzedaży,to nie wiele.Ja jestem w Avonie od 3 lat i jak
            zamawiałam coś z netto,to raczej zawsze to dostawałam,nie zależnie kiedy
            składałam zamówienie.Teraz mam same braki.Oferta netto czy internetowa jeżeli
            jest atrakcyjna to "zmusi" konsultantkę do złożenia zamówienia,bo skusi ją
            właśnie produkt w atrakcyjnej cenie.Tylko na dłuższą metę Avon się
            przejedzie,bo jeżeli konsultantka złoży raz zamówienie i nic nie dostanie,to
            pomyśli ok.spóźniłam się,ale jeżeli sytuacja będzie się powtarzać to sama
            wyciągnie wnioski i przestanie składać zamówienia.No chyba,że sobie
            wymyślili,będziemy jej dawać coś z tej oferty co drugie zamówienie.
            • bezsenna Re: netto 24.03.05, 21:39
              No to chcoc troche mnie pocieszylyscie.Potrzebuje akurat jakiegos balsamu
              tanszego-po solarium- a tego to uzywa sie tonami po opalaniu-mam nadzieje,ze
              doslasmile)
              • stokrotka1977 Re: netto 24.03.05, 22:05
                Ja zamowilam tez zel pod prysznic z katalogu 4 i nie dostalam go - bylo
                napisane na fakturze, ze produkcja zakonczona wiec tego z katalogu 04 juz sie
                raczej nie dostanie
    • nova_pl Re: braki 25.03.05, 11:58
      Ja też zamówiłam kilka sztuk żelu męskiego aqua ale nie dostałam go, napisali,
      że doślą przy następnym zamówieniu. Mam nadzieję, że tak będzie bo klienci
      czekają sad
      • bluebox Re: braki 26.03.05, 00:49
        denerwuja mnie te braki.faktycznie jak coś jest w atrakcyjnej cenie to lipa sad
        z jednej strony z netto zamawiam tylko dla siebie więc to ja na tym cierpie ale
        przynajmniej nie jest mi głupio przed klientkami ale z drugiej jak zamawiam dla
        siebie i jest okazja tanio coś kupić to się jak głupia cieszę a potem mi nie
        wysyłają uncertain ehhh a ja tak lubię dostawać swoje zamówienie... wink
      • paulusiuniunia Re: braki 26.03.05, 09:35
        To i tak dobrze, bo Ci doślą. Mi przy zelu meskim aqua napisali"Produkcja
        zakończona.prosimy nie zamawiaćsad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka