111beata11 05.04.05, 19:44 Mam pyatnie co sadzicie o tym konkursie? moze ktoras z was juz wygrala? dla mnie to jest troche nierealne, ze zwykla konsumentka moze wygrac... ale moze tylko mi sie tak zdaje... wyprowadzicie mnie z bledu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma88 Re: blender philipsa-naturals 05.04.05, 21:22 Niestety konkurs chyba dopiero sie zaczyna, wiec nie ma chyba na ten temat zadnych informacji. Tez jeszcze nic nigdy w zyciu nie wygralam, ale mysle, ze ktos musi wygrac ten blender Cuda sie zdarzaja, wiec moze ta, ktora wygra, niech sie wpisze Odpowiedz Link
nea2 Re: blender philipsa-naturals 05.04.05, 21:36 hmm....Policzmy:jakieś 250tyś konsultantek + conajmniej 2 tyle klientów + około 500 blenderów (jak dobrze liczę)+ moje szczęście= 0 szans Odpowiedz Link
madzia_pepsi Re: blender philipsa-naturals 05.04.05, 22:35 Czy udało wam sie kiedykolwiek coś wygrac w Avonowskich konkursach??? Odpowiedz Link
miniblue Re: blender philipsa-naturals 05.04.05, 23:06 Tak, kiedyś wysłałam krzyżówkę z "Gazety Konsultantki" i wygrałam zestaw chyba trzech kremów;jakoś tak,już dobrze nie pamiętam. Odpowiedz Link
aptekarka2 Re: blender philipsa-naturals 08.04.05, 20:38 Ja również wygrałam kiedyś za krzyżówkę w " Gazecie Konsultantki" zestaw Celebre, w którym woda miała uszkodzony atomizer. Ale i tak byłam szczęśliwa. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
ebusia_fam_fatal Re: blender philipsa-naturals 08.04.05, 22:20 ale jescze trzeba odjac te panie/tych panow, ktorzy nie zamowia podwojnego naturalsa u mnie nikt nawet jednego nie zamawia, wiec jedna konsultantke i moich 10-15 klientow mozesz wykreslic Odpowiedz Link