kokolin 19.04.05, 08:56 Dziewczyny w katalogu 6 jest nowość podklad liftingujacy. Mam pytanie od ilu lat mozna go stosować??? Mam 22 lata i nie wiem czy bedzie odpowiedni dla mojej skóry. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: PODKŁAD LIFTINGUJĄCY!!!! 19.04.05, 09:07 a naprawdę uważasz, że w Twoim wieku potrzebny Ci podkład liftingujący? nie wierzę, nie może być aż tak źle Odpowiedz Link
kokolin Re: PODKŁAD LIFTINGUJĄCY!!!! 19.04.05, 10:01 mam problem z doborem podkładu ponieważ moja skóra jest matowa, sucha i taka "zmeczona". wyprobowalam juz duzo podkladow i nie moge dobrac odpowiedniego , ktory by sprawil ze twarz wygladala by tak "aksamitnie". nie mam juz pomyslu i dlatego pytam Odpowiedz Link
justa_79 Re: PODKŁAD LIFTINGUJĄCY!!!! 19.04.05, 11:01 to może nawilżający podkład wygładzający cerę? wprawdzie też jest na nim napisane "lifting", ale nie sądzę, żeby działał jakoś super przeciwzmarszczkowo. a w ogóle to bym raczej poszukała jakiegoś dobrego podkładu nawilżającego poza Avonem. Odpowiedz Link
gudz666 Re: PODKŁAD LIFTINGUJĄCY!!!! 19.04.05, 18:51 a może lepiej na Twoją cerę by podziałał podkład rozświetlająco-antystresowy. lub stosuj pod zwykły podkład rozświetlającą bazę-cera wygląda na wypoczętą i podkład trzyma się dłużej Odpowiedz Link