Dodaj do ulubionych

serum na noc z białą herbatą

25.09.05, 13:50
Czy ktoś już może używał tego serum? Warto go kupić?
Obserwuj wątek
    • teleskop184 Re: serum na noc z białą herbatą 25.09.05, 21:53
      No ciężko powiedziec czy fajne. Ja dostałam próbkę, z której połowę produktu
      wylałam przez przypadek, bo takie to wodniste. Cerę mam raczej suchą i po
      nałożeniu serum miałam lekkie uczucie ściągnięcia. Plusem jest zapach,
      intensywny jak wszystkie produkty spa - biała herbata. Efekty jednak trudno
      ocenić po jednarazowym użyciu, ale samo serum jakoś mnie nie przekonuje.
      • misioczat Re: serum na noc z białą herbatą 25.09.05, 22:27
        Wczoraj na wizazu rozmawialam o tym serum i dowiedzialam sie, ze jest ono
        bardzo lekkie, plynne, stosuje sie je na noc (mozna nalozyc na krem lub nie)
        dziala super nawilzajaco i wygladzajaco (na cere mieszana z suchymi policzkami,
        ostatnio bardzo przesuszona, ale na tlusta powinno byc tez ok). Na opakowaniu
        jest napisane, ze "Odżywia skórę, ujędrnia ją i przywraca elastyczność.
        Ekstrakt białej herbaty działa także odmładzająco, rozświetla, wygładza i
        odstresowuje skórę. Serum użyte przed snem zapewni poranną świeżość cery przez
        cały następny dzień". O, tyle sie dowiedzialam smile Przyznam, ze bardzo mnie to
        wszystko zachecilo i pewnie sobie to serum zamowiesmile
        • bezsenna Re: serum na noc z białą herbatą 25.09.05, 23:40
          powiedzcie-jakie sa wymagania wiekowe-bo nie wiadomo czy młoda skora powinna
          tego uzywac-młoda w sensie 25 lat ;D
          • misioczat Re: serum na noc z białą herbatą 26.09.05, 01:23
            Nie wiem, czy sa jakies wymagania wiekowe dla tej serii. Chyba nie. Aaa..
            ekhm.. nie chce Cie zmartwic, ale skora 25letnia to juz NIESTETY skora
            DOJRZALA smile, wiec raczej jej nie zaszkodzisz z powodu jej "mlodosci" uzywajac
            serum nawilzajacego smile najwyzej mozesz nie dopasowac kosmetyku do jej potrzeb -
            jesli np masz sucha skore, to moze byc niewystarczajace. Ja mam 29 lat i skore
            tlusta i raczej na pewno sobie to serum zamowie.
            • gooolek Re: serum na noc z białą herbatą 28.09.05, 17:54
              nie ma wymagań wiekowych dla serii z biała herbatąsmile
              a serum mam i od tygodnia stosuję,ja sobie chwalę bo skóra jest
              pachnąca,gładka,nawilżona, problemów jako takich nie mam więc nie wiem czy
              zmienia to serum skórę w cudo,dla mnie jako kosmetyk na noc pasuje(chociaż
              przyznam się ze czasem stosuję na dzień i przynajmniej nosek sie tak szybko nie
              tłuści)...ale nie wiem czy dobrze robięsmile
              • misia777 Re: serum na noc z białą herbatą 29.09.05, 21:37
                Czy owe serum stosujesz pod krem czy samo?
                • gooolek Re: serum na noc z białą herbatą 29.09.05, 23:37
                  a to różnie,co drugi dzień na krem nawilżający nakładam,bo wydaje mi się że
                  samo serum to zbyt mało
                  • misia777 Re: serum na noc z białą herbatą 30.09.05, 15:31
                    No rzeczywiście, że samo serum to za mało. Ja nałożyłam je wczoraj i musiałam
                    jeszcze posmarować buzię kremem. A zapach taki jakiś drażniący...
                    • joanne20 Re: serum na noc z białą herbatą 02.10.05, 11:06
                      Jak nie jestem z niego zadowolona uncertain trzeba bardzo uwazac jak sie chce wydobyc
                      go ze środka bo wylewa sie jak woda, jest bardzo bardzo rzadkie uncertain Oprócz tego
                      troche sie klei i nie zauwazyłam nic szczególnego po przebudzeniu! Ogółem wole
                      moje stare dobre kremikismile
    • ada_rybka Re: serum na noc z białą herbatą 01.10.05, 23:42
      jak dla mnie cudosmile takiej mieciutkiej i gładkiej buzi jesczze nie mialam i do
      tego pięknie pachnie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka