majkakob 25.09.05, 13:50 Czy ktoś już może używał tego serum? Warto go kupić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teleskop184 Re: serum na noc z białą herbatą 25.09.05, 21:53 No ciężko powiedziec czy fajne. Ja dostałam próbkę, z której połowę produktu wylałam przez przypadek, bo takie to wodniste. Cerę mam raczej suchą i po nałożeniu serum miałam lekkie uczucie ściągnięcia. Plusem jest zapach, intensywny jak wszystkie produkty spa - biała herbata. Efekty jednak trudno ocenić po jednarazowym użyciu, ale samo serum jakoś mnie nie przekonuje. Odpowiedz Link
misioczat Re: serum na noc z białą herbatą 25.09.05, 22:27 Wczoraj na wizazu rozmawialam o tym serum i dowiedzialam sie, ze jest ono bardzo lekkie, plynne, stosuje sie je na noc (mozna nalozyc na krem lub nie) dziala super nawilzajaco i wygladzajaco (na cere mieszana z suchymi policzkami, ostatnio bardzo przesuszona, ale na tlusta powinno byc tez ok). Na opakowaniu jest napisane, ze "Odżywia skórę, ujędrnia ją i przywraca elastyczność. Ekstrakt białej herbaty działa także odmładzająco, rozświetla, wygładza i odstresowuje skórę. Serum użyte przed snem zapewni poranną świeżość cery przez cały następny dzień". O, tyle sie dowiedzialam Przyznam, ze bardzo mnie to wszystko zachecilo i pewnie sobie to serum zamowie Odpowiedz Link
bezsenna Re: serum na noc z białą herbatą 25.09.05, 23:40 powiedzcie-jakie sa wymagania wiekowe-bo nie wiadomo czy młoda skora powinna tego uzywac-młoda w sensie 25 lat ;D Odpowiedz Link
misioczat Re: serum na noc z białą herbatą 26.09.05, 01:23 Nie wiem, czy sa jakies wymagania wiekowe dla tej serii. Chyba nie. Aaa.. ekhm.. nie chce Cie zmartwic, ale skora 25letnia to juz NIESTETY skora DOJRZALA , wiec raczej jej nie zaszkodzisz z powodu jej "mlodosci" uzywajac serum nawilzajacego najwyzej mozesz nie dopasowac kosmetyku do jej potrzeb - jesli np masz sucha skore, to moze byc niewystarczajace. Ja mam 29 lat i skore tlusta i raczej na pewno sobie to serum zamowie. Odpowiedz Link
gooolek Re: serum na noc z białą herbatą 28.09.05, 17:54 nie ma wymagań wiekowych dla serii z biała herbatą a serum mam i od tygodnia stosuję,ja sobie chwalę bo skóra jest pachnąca,gładka,nawilżona, problemów jako takich nie mam więc nie wiem czy zmienia to serum skórę w cudo,dla mnie jako kosmetyk na noc pasuje(chociaż przyznam się ze czasem stosuję na dzień i przynajmniej nosek sie tak szybko nie tłuści)...ale nie wiem czy dobrze robię Odpowiedz Link
misia777 Re: serum na noc z białą herbatą 29.09.05, 21:37 Czy owe serum stosujesz pod krem czy samo? Odpowiedz Link
gooolek Re: serum na noc z białą herbatą 29.09.05, 23:37 a to różnie,co drugi dzień na krem nawilżający nakładam,bo wydaje mi się że samo serum to zbyt mało Odpowiedz Link
misia777 Re: serum na noc z białą herbatą 30.09.05, 15:31 No rzeczywiście, że samo serum to za mało. Ja nałożyłam je wczoraj i musiałam jeszcze posmarować buzię kremem. A zapach taki jakiś drażniący... Odpowiedz Link
joanne20 Re: serum na noc z białą herbatą 02.10.05, 11:06 Jak nie jestem z niego zadowolona trzeba bardzo uwazac jak sie chce wydobyc go ze środka bo wylewa sie jak woda, jest bardzo bardzo rzadkie Oprócz tego troche sie klei i nie zauwazyłam nic szczególnego po przebudzeniu! Ogółem wole moje stare dobre kremiki Odpowiedz Link
ada_rybka Re: serum na noc z białą herbatą 01.10.05, 23:42 jak dla mnie cudo takiej mieciutkiej i gładkiej buzi jesczze nie mialam i do tego pięknie pachnie Odpowiedz Link