Dodaj do ulubionych

peeling dwufazowy Anew Clinical

25.09.05, 22:45
Dostałam w prezencie peeling dwufazowy Anew Clinical i nie wiem, czy powinnam
go sobie zatrzymać czy sprzedać? Czy to rzeczywiście taki dobry specyfik
jest? Poczytałam tu kilka wypowiedzi na ten temat, ale nie ma bardzo
konkretnych. Kosztuje toto katalogowo ok. 89 zeta więc poważna suma.
Mam cerę mieszaną - wysuszone policzki i pod oczami, bardzo dużo krostek,
lekki trądzik mimo 27 lat... czy taki peeling jest dobry do mojej cery czy
niekoniecznie?
Obserwuj wątek
    • anexxa Re: peeling dwufazowy Anew Clinical 26.09.05, 12:45
      Jak najbardziej. Zostaw go sobie, to jeden z lepszych produktów Avonu, które znam.
      • lavra73 Re: peeling dwufazowy Anew Clinical 26.09.05, 18:07
        Ja rowniez dostalam i mialam mieszane uczucia, tymbardziej, ze niestety nie
        wszystko z Avonu jest choc na miare nazwy "dobre", ale wyczytalam na forum dla
        konsultantek, ze wszystkie sa z tego peelingu zadowolone. No to wiec go sobie
        odlozylam i gdy juz sezon na to pozwala otworzylam i uzylam po raz pierwszy.
        Efekt? jak na pierwsze uzycie jestem o dziwo!!! bardzo zadowolona, mialam sporo
        rozszerzone pory, cere jakby zmeczona latem, sloncem i po jego uzyciu widac
        znaczna poprawe. Na instrukcji pisze zeby uzywac co 2 dzien (tak tez chce robic)
        i dzis ochoczo wrecz uzyje go drugi raz. Mysle, ze po 2 miesiecznym stosowaniu
        moja cera bedzie o niebo ladniejsza.
        • misioczat Re: peeling dwufazowy Anew Clinical 26.09.05, 18:56
          Potwierdzam - to swietny produkt, ja robilam dwie dwutygodniowe kuracje i byly
          super efekty, niedlugo zrobie trzecia.
        • degobo Re: peeling dwufazowy Anew Clinical 27.09.05, 09:50
          to mówisz, że on zlikwiduje choć w lekkim stopniu rozszerzone pory? ja mam bez
          mała dziury w twarzy - no może przesadzam, ale mam dziureczki widoczne bardzo
          wyraźnie sad
          • lavra73 Re: peeling dwufazowy Anew Clinical 27.09.05, 12:59
            No bynajmniej u mnie pory znacznie sie zmniejszyly, na tyle iz golym okiem widac
            roznice.Jestem bardzo zadowolona.
          • anexxa Re: peeling dwufazowy Anew Clinical 27.09.05, 16:00
            Tak, powinien zmniejszyć pory. Sama się za niego biorę ponownie, czas na jakiś
            jesienny retusz skóry wink

Attn. lavra - słowo, którego chciałaś użyć, to "przynajmniej". "Bynajmniej" ma
            zupełnie inne znaczenie.
    • justa_79 Re: peeling dwufazowy Anew Clinical 12.10.05, 11:30
      użyłam go wczoraj po raz pierwszy i byłot o dla mnie b, nieprzyjemne - na
      ulotce piszą o "mrowieniu", ale mrowienie może być przyjemne, a ja miałam
      wrażenie, jakby mi miała skóra pęknąć. dobrze, że to tylko 5 min. - ale nawet
      po neutralizacji trochę się to utrzymywało. czy odczekujecie 15 min. po myciu
      twarzy i czy to naprawdę pomaga - tzn. nie ma wtedy wcale tego "mrowienia"?

ktoś pisał, że widzi efekty po 1 użyciu i że skóra wygląda lepiej, ja mam takie
      efekty, że wyciągnęło mi to na wierzch wszystkie podskórne krosty, w związku z
      czym wyglądam gorzej.
      • ancia19 Re: peeling dwufazowy Anew Clinical 12.10.05, 16:25
        U mnie najpierw wyciąga wszystkie krostki, pory się zamykają, a krostki po
        kilku użyciach sukcesywnie znikaja i juz jest coraz mniej nowychsmile
        Ja polecam z czystym sumieniem.
        • lolajna7 Re: peeling dwufazowy Anew Clinical 10.03.06, 14:41
          Jeśli ktoś jest zainetersowany to mogę sprzedać dwa(nowe)opakowania(tanio).
          Proszę o kontakt: lolajna7@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka