asicka1 23.02.06, 17:47 miala moze ktoras z was ten puder?? prosze o opinie, czy twarz robi sie bardzo brozawa?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_kk Re: mozaikowy puder 23.02.06, 20:49 a w którym katalogu i gdzie jest ten mozajkowy puder?? Miałam kiedyś mozajkowy róż i był rewelacyjny Odpowiedz Link
ania_kk Re: mozaikowy puder 23.02.06, 22:41 kurcze ja nie mam jeszcze podglądu do tej oferty, to dlatego że mój okręg ma ostatni dzień wysyłkowy. Ale wiem o co chodzi bo przeglądałam stare katalogi. Wszystkie rzeczy z serii mozajkowej były naprawdę super i daje naturalny, ciepły kolor, szkoda że nie ma tego różu bo był poprostu cudowny!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
monika-ja Re: mozaikowy puder 23.02.06, 22:53 Ja też nie amm podgladu tej oferty normlanie. Ale jak wejde w składanie zamówienia 04 i wtedy dam oferte to mam. Spróbuj tak, może też tak masz. Odpowiedz Link
ania_kk Re: mozaikowy puder 24.02.06, 00:07 próbowałam i nic Ale dzięki, może kiedyś będą tak łaskawi i mi udostępnią Odpowiedz Link
asicka1 Re: mozaikowy puder 24.02.06, 10:09 w ofercie jest puder rozu nie ma wiec ciekawe czy tez jest taki fajny jak ten roz o ktorym piszecie ja raczej potrzebuje pudru i ciekawa jestem czy nie jest za ciemny Odpowiedz Link
basiakoc Re: mozaikowy puder 24.02.06, 14:15 Czytałam kiedyś opinie o tym pudrze na wizaż.pl, możesz sprawdzić. Z tego co pamiętam były dobre. Odpowiedz Link
ania_kk Re: mozaikowy puder 27.02.06, 20:55 A na zdjęciu w ofercie internetowej tego "pudru" jest przecież róż mozajkowy. wiem bo mam jeszcze troche tego rózu i wygląda identycznie. Sama już nie wiem cyz to puder czy róż jest w ofercie, oszaleć idzie. Jak będziecie coś wiedzieć to dajcie znać bo jak to jest róż to robie zapas Odpowiedz Link
justa_79 Re: mozaikowy puder 28.02.06, 09:35 ja mam wrażenie, że to jest jeden i ten sam produkt, tylko na początku, gdy pojawił się w ofercie, nazywali go pudrem, a później zmienili nazwę na róż. Odpowiedz Link
ania_kk Re: mozaikowy puder 28.02.06, 10:02 to w takim razie, to jest róż. Wiec nie polecam go jako pudru, bo ma śliczny różowy odcien i pięknie się mieni. Ten róż ma to do siebie, że trzeba go bardzo ostrożnie nakładać, bo w pierwszym momencie wydaje Ci sie że nic nie widać. On staje się widoczny dopiero przy ruchach twarzy, jego drobinki się rozbijają i dają piękny połysk. Polecam!! Odpowiedz Link
ela630711 Re: mozaikowy puder 02.03.06, 23:32 Przepraszam za dezinformację, faktycznie jest... podpinała mi się oferta z poprzedniego katalogu, mimo ,że już nie mogę z niego składać zamówienia. Odpowiedz Link
aaaga79 Re: mozaikowy puder 08.03.06, 22:15 to jest mozaikowaty rż tak pisze na opakowaniu a na stronie pisali ze to puder Odpowiedz Link