Dodaj do ulubionych

Paranoja!!!

14.03.07, 22:30
Miałam zamówienie w katalogu 04 na kwotę 820zł z groszami z katalogu i około
270 z oferty netto !! Na w sumie 62 rzeczy na podglądzie faktury zauważyłam
jedynie 29! pierwszy raz mi się zdarzyły tak piorunujące braki!rozumiem braki
w ofercie netto czy internetowej...ale aż 19 czy 18 rzeczy brakuje z katalogusad
Oto moje braki:
1.woda perceive
2.kredka do korygowania makijażu
3.płynny wosk w sprayu x2
4.lśniąca całuśna szminka Plum
5.tusz stylista black
6.odżywka do paznokci z zieloną herbatą
7.Eyliner w płynie niebieski
8.Eyliner w płynie czarny
9.przjrzysty błyszczyk do ust
10. woda pur blanca (ta w kulistym flakonie)
11.szampon bananowy x3
12.spray do ciała kokos i papaja
13.balsam do ciała czereśnia i gałka
14.deo get ready
15.deo fresh
16.płyn do higieny intymnej!

To już bezczelnośc, bo to nie oni muszą świecic oczami przed zawiedzionymi
(baaa czesto wkurzonymi klientkami) pechsad
Obserwuj wątek
    • fenris14 Re: Paranoja!!! 15.03.07, 05:47
      Avon znów zaczyna robić z nas idiotów. Jedna osoba nie dostaje produktu, a inna, która składa później zamówienie już go dostaje... A klientom to my musimy się tłumaczyć. "Najśmieszniejsza" sprawda jest z tuszami PW gratis, które nie przychodzą.
      • k0k Tusz PW 15.03.07, 11:56
        tak z nim robią sobie jaja zamawiałam tydzień temu tusz gratis był na fakturze,
        zamawiałam we wtorek gratisowego tuszu brak, wczoraj składałam kolejne
        zamówienie i dziś widzę że tusz PW jest gratis, tak więc pewnie gdybym dziś
        miała zamówienie na coś z nowej serii PW to tuszu nie dostanę skoro przychodzi
        co drugie zamówienie
    • moniakoko Re: Paranoja!!! 15.03.07, 06:23
      tak tak właśnie tak było u mnie do tej pory. Ale od kiedy weszłam do klubu róży
      pierwszy raz w tym roku to dostaję wszystko i z netto i z internetowej też.
      Sama jestem w szoku.Może oni uzależniają to od wielkości zamówień?
    • silverclio Re: Paranoja!!! 15.03.07, 10:28
      paranoja!!!! powinnaś do nich zadzwonić i ich zdrowo opitolić i powiedzieć,żeby
      Ci przysłali list z przeprosinami dla klientek, bo Ty nie masz znow zamiaru
      swiecic oczami!!! A najlepiej zażdaj natychmiastowej dosyłki tych produktow, bo
      z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jak im sie zrobi zdrową awanturę to nagle
      cudownym trafem te produkty jednak okazuja sie dostepne!

A jesli masz COK gdzies w swoich okolicach to moze da sie jakies rzeczy dokupic?
      Ja tez nie otrzymalam wody Perceive i dokupiłam ją w COKU bez zadnego problemu -
      mieli jej tyle, ze bylam zdzwiona, ze w dostawach regularnych nie przychodzi.
      Poza tym ja dostalam i ten gratisowy tusz do rzes z PW i eyelinery z CT (czarny
      i baby blue czy jakos taksmile ), przejrzysty blyszczyk do ust tez dostalam, woda
      pur blanka w kulistym flakonie tez dostalam, spray do ciala kokos i papaja tez -
      reszty z Twoich brakow nie zamawiałam, wiec nie wiem czy one przychodzily.
      Tez mialam duze zamowienie - w sumie na podobna kwote jak Ty, i tylko to
      Perceive nie przyszlo.

Natomiast kiedys juz mialam taka sytuacje jak Ty, ze mialam tyle brakow, ze jakz
      obaczylam je na podgladzie faktury to mi szczeka opadla w dol, wzielam telefon i
      od razu dzwonilam na avon non stop - po prostu zjechalam ich z gory na dol,
      powiedzialam, ze ja nie mam zamiaru sie tlumaczyc przez klientkami, ze znow
      czegos nie ma, a tym bardziej tyle teraz brakow jest i ze maja mi doslac listy z
      przeprosinami i z wytlumaczeniem sie dlaczego tych brakow nie ma, a poza tym
      zycze sobie natychmiastowe doslanie brakow jak tylko beda dostepne! I nagle, jak
      za dotkniecien czarodziejskiej rozdzki, okazalo sie, ze te produkty jednak są (w
      tym samym dniu co mialam spakowana paczke i wystawiona fakture i rzekomo mialo
      ich nie byc) i zaraz zrobia druga paczke z nimi! Po prostu bezczelnosc! Jak tak
      mozna ludzi oszukiwac! mialo nie byc, a jajednakokazuje sie, ze sa!
      No i dostalam WSZYSTKO!
      To co oni sobie wybieraja osoby,ktorym coś spakują?
    • ivva1 Re: Paranoja!!! 15.03.07, 15:59
      Moniakoko ja też jestem w KR i nie ma to nic wspólnego z tym, czy braków będzie
      więcej, czy mniej. Czasami rozmawiam z innymi konsultantkami, które nie są w
      KR, zamawiają w tym samym dniu co ja i one dostają a ja nie. Nie wiem niestety
      od czego to zależy.Pamiętam również wątki, w których dziewczyny pisały o
      dodatkowych katalogach, cóż ja też ich nie dostałam.
      Czasami mam wrażenie,że w Avonie panuje jakieś dziwne prawo buszu!
      • aniaa36 Re: Paranoja!!! 15.03.07, 22:36
        a ja mam na fakturze i wodę Perceive i płynny wosk ...
    • berek144 Re: Paranoja!!! 17.03.07, 08:25
      Dzwoniłam i powiedzieli mi że doślę mi częśc kosmetyków w drugim terminie 04 a
      dodatkowo dostanę gratis od avonu!
      • elfia4 Re: Paranoja!!! 18.03.07, 16:35
        He,he, gdzie te czasy kiedy przy każdym braku dołączali upominki przeprosinowe.
        Krótko to trwało, ale miło z ich strony, bo klientki w zamian za kosmetyk,
        który nie doszedł dostawały jakiś drobiazg.
        A teraz czekam czasem 2 miesiące, aż doślą brakujace rzeczy. Czasem zdążę o
        nich zapomnieć, klientka też, a tu niespodzianka: np. kosmetyk, który miał być
        na sylwestra przychodzi po karnawalesmile
        Z powodu tej obsługi coraz mniej zamawiam, a do klientek nie mam ochoty chodzić
        i średnio raz w miesiącu świecić oczami, że to wina firmy - mogliby chociaż w
        przypadku braku braków przysyłac listy z przeprosinami, żebym to ja nie musiała
        udowadniać, ze ze swojej strony zrobiłam wszystko, a firma się nie wywiazuje ze
        zobowiazań.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka