gawliki 04.04.07, 10:58 chwale sie wiem,ale bylo tak cudnieeeeeeeeeeeee na blogu mam pare fotek,pozniej dostane profesjonalne...zreszta chyba beda w pozniejszym czasie w NOVATY.pozdrawiammmmmmm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: METAMORFOZA AVON-bylam......... 04.04.07, 11:56 najważniejsze, że jesteś zadowolona... porównałam Twoje zdjęcia sprzed metamorfozy i po... i nie zgadzam się z wizją artystyczną Twojego fryzjera Odpowiedz Link
lilka212 Re: METAMORFOZA AVON-bylam......... 04.04.07, 12:24 mnie tez sie nie podoba... w jasnych wlosach wygladala naturalnie i kobieco... w czarnych jest blada i wyglada jak wamp... mimo ze modna podobno fryzura to wyglada paskudnie Odpowiedz Link
avonrzeszow Re: METAMORFOZA AVON-bylam......... 04.04.07, 14:09 A mi sie podoba wazne zebys Ty sie czuła świetnie Odpowiedz Link
lilka212 Re: METAMORFOZA AVON-bylam......... 04.04.07, 14:18 ja tez uwazam ze ty masz czuc sie dobrze.... Odpowiedz Link
gawliki Re: METAMORFOZA AVON-bylam......... 04.04.07, 19:23 --a ja sie dobrze czuje nawet bardzoi-o wiele inaczej niz dotad..chodzilo o to zeby maksymalnie zmienic,,i sie udalo.... choc mialam wizje wracac do blondu ale juz mialam mase kolorow,a czarnego nie...do blondu zdaze wrocic,a jemu wlasnie chodzilo zebym miala pazur,bo do mojego charakteru pasuje...musze miec niezly kliknij na LAURA Odpowiedz Link