kika1982 04.06.07, 15:53 Jak często zwracacie kosmetyki do Avonu? I w jakich ilościach? Pytam się bo ostatnio mam klientkę, która zwróciła kilka kosmetyków na raz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avonka-avonka Re: Zwroty 04.06.07, 17:29 ja nie zwracalam jeszcze ani razu....ale w Avonie jestem dopiero kilka miesiecy ... Odpowiedz Link
prin.cessa Re: Zwroty 04.06.07, 19:57 Miałam kilka zwrotów, przeważnie były to pomyłki klientek...chciały cos innego i cos innego zaznaczyły w katalogu. 5 razy miałam perfumki na wymiane, bo atomizery nie działały Jak ktoś zwraca mi jakis tani produkt to zostawiam go dla siebie, bo nie oplaca mi sie odsyłać... Ale tak na marginesie to nie cierpie jak ktos mi cos zwraca, wszystkie zwroty powinny byc na koszt avonu, a nie na konsultantki Kiedyś cos mi sie o uszy obiło, ze jesli produkt jest o okreslonej cenie, to odbywa sie to na koszt avonu, ale nie wiem dokladnie o co dzodzi. MOŻE KTOŚ WIE I ODPOWIE? Odpowiedz Link
alexia100 Re: Zwroty 05.06.07, 23:40 Ja jakoś też nigdy nie zdecydowałam sie na zwrot, a w Avonie jestem juz jakies 2 lata...a wynika to z tego, że najczęsciej nie opłaca mi sie dokonywac zwrotów, bo musimy płacic za przesyłke, dlatego jeżeli klientka zwraca mi produkt który kosztuje około 20zł to wole go sobie zostawic Odpowiedz Link