justa_79 03.04.08, 19:57 rzeczywiście działa? czy czuć po nim mrowienie jak innych tego typu preparatach? możecie opisać odcienie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_wroc Re: błyszczyk powiększający usta 03.04.08, 23:01 ja czuje mrowienie, na początku sie przestraszyłam tego Mam odcien plumping pearl - przezroczysty z drobinkami. Jestem zadowolona z powodu tych drobinek głównie. Odpowiedz Link
maga19 Re: błyszczyk powiększający usta 04.04.08, 14:47 A ja mam "clear", uważam, że jest to jeden z lepszych avonowskich błyszczyków. Drętwieją mi usta po jego zastosowaniu (na jakieś 20 minut , poza tym dość długo utrzymuje się na ustach. Magda Odpowiedz Link
aaabb Re: błyszczyk powiększający usta 06.04.08, 15:47 Na Wizażu w swojej recenzji opisałam kolorki: - Pink Pucker - bardzo jasny, coś jakby bezbarwny z lekko różową perłą (jaśniejszy niż kolor Angel z Color Trend) - Plumping Pearl - w zasadzie bezbarwny z mnóstwem opalizujących drobinek - Nude Poaut - odcień raczej pomarańczowy trudny do określenia (jakby pomarańcz złamany beżem lub jasnym brązem) - u mnie wyszedł ciut bardziej pomarańczowo niż na zdjęciu - Luscious Mauve - zdecydowanie ciemny róż (na moich ustach wychodzi odrobinę ciemniej niż na zdjęciu) - Clearly Plump - zwykły bezbarwny Odpowiedz Link
justa_79 Re: przeczytałam-błyszczyk powiększający UDA:)))) 07.04.08, 14:58 szczerze mówiąc, to wolałabym chyba pomniejszający... uda Odpowiedz Link