czarna33 21.02.04, 19:47 W TV powiedzieli,ze żeby byc trendii trza sie bawić drogo i w odpowiednim "wysokim" towarzystwie.A jeszcze do jakiejś drogiej galerii trzeba by pójsć.Cholera...nie jestem trendiii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Nie Trendiiii tylko..... 22.02.04, 10:26 Mam wrażenie.., muszę Cię zasmucić, że nie jesteś na fali, Czarna :-p. Nawet gorzej! Możesz być nawet w drodze na dno!!! Jedna młoda znajoma uświadamiała mnie, że teraz nie mówi się "trendy"... Obecni na topie, czyli tzw. "utopce" na swoją pozycję i swoją "przestrzeń nie-życiową" używają teraz innego terminu. Teraz oni są "GLAMOUR". Widać, że trendiii dość szybko przestało być trendy... A telewizyjna gwiazda prezentacji, niejaka Magdalena Mołek (non stop pozostająca przy: "trendy") okazuje się raptem być zacofanna, hahaha :-D. Cóż może nie tak, jak Ty, Czarna :-p ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Trendiiii 23.02.04, 00:50 Takie uzależnienie od papierosów, Czarna nie jest ani "galmour", ani nawet "trendy"! Ja rzucam i rzucam i rzucam... I już prawie.., no chyba że piję. Niestety człowiek dziennie musi wypijać co najmniej 2 litry płynów... ;-) :-p Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Trendiiii 23.02.04, 08:13 Cholera, czas zmienic moja galerie ulubiona na droższą.....trzeba iść z duchem czasu. I mzoe wreszcie zakupic buty z czubkami . Ale moze to tez juz trendy a nie glamur? Odpowiedz Link Zgłoś
panizaba Re: Trendiiii 05.03.04, 16:07 ryza_malpa1 napisała: > Cholera, czas zmienic moja galerie ulubiona na droższą.....trzeba iść z duchem > czasu. > > I mzoe wreszcie zakupic buty z czubkami . Ale moze to tez juz trendy a nie > glamur? Buty z czubkami w dopbrym stanie pilnie sprzedam. Cena i rozmiar do uzgodnienia. > > Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Trendiiii 23.02.04, 22:41 Przepraszam, ze wejde w slowo ale bylo ustalone, ze jestes cool i trendy Czarna, czy cos sie zmienilo??? Przeciez, zeby byc cool i trendy trza znac kogos o odmiennej orientacji seksualnej a ty znasz hehehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Trendiiii 23.02.04, 22:49 ejno napisała: > Przepraszam, ze wejde w slowo ale bylo ustalone, ze jestes cool i trendy > Czarna, czy cos sie zmienilo??? Przeciez, zeby byc cool i trendy trza znac > kogos o odmiennej orientacji seksualnej a ty znasz hehehehe:) A ja siem niesmialo, po cichu i grzecznie pytam i pytam czy ja jestem klamur czy jak mu tammm...bo dotad bylam kobieta a teraz zeby bylo modnie, zmienilam orientacje i zostalam transwestyta. Tanio, bo w szafie moglam zostawic szmaty ulubione od lat i trendy bo transwestyta to teraz jest chyba w modzie... A moze ja nawet wyprzedzam epoke bo transwestyta to transwestyta czyli dodatkowo gey. Takie trendy jak "dwa w jednym" , nie?.-) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Trendiiii 24.02.04, 15:03 Tzreba znac jakiegoś geja, jakiegoś żyda i mieć wodotrysk:) Odpowiedz Link Zgłoś
mella5 Re: Trendiiii 28.02.04, 12:15 Ha właśnie mi się przypomniało, ze znam jednego geja - jestem trendiiii HURRA, a już miałam wpaść w depresję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Trendiiii 28.02.04, 13:23 ryza_malpa1 napisała: > Tzreba znac jakiegoś geja, jakiegoś żyda i mieć wodotrysk:) Znam geja i to nie jakiegoś. Znam żyda i to też nie jakiegoś. Mam przysznic, jak zdejmę sitko, może rozbić za wodotrysk... Może starczy? Choć, osobiście wale wszystkie trendy! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Trendiiii 04.03.04, 23:06 Nie przejmuj sie ,ja tez nie i nie zamierzam byc trendy.A kto te tredy wymysla? Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Trendiiii 04.03.04, 23:11 No jak to kto ... ci co też wcale nie są tacy trendy tylko płacą im za to żeby mącić reszcie w głowie. Moda jest jak liść na drzewie ... piekny soczysty na wiosnę a w zimie szaro-bury skryty pod śniegiem i nikt już o nim nie pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Trendiiii 05.03.04, 09:04 lodbrok napisał: > cool to jest whisky z lodem, nie Dociek? Jasne, a poza tym - pewna uczelnia w Lublinie.... Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Tu się wstrzelę ze słownictwem 05.03.04, 14:22 Po pierwsze wyraz trendy nie jest tuż trendy. Zostało ono zastąpione wyrazem jezzy (czy jakoś tak). Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Tu się wstrzelę ze słownictwem 05.03.04, 16:13 Sorki! A co jest bardziej trendy? Jezzy czy glamour? Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Tu się wstrzelę ze słownictwem 05.03.04, 21:12 Jak donoszą zaprzyjaźnione źródła - mówi się że coś jest jezzy albo nie jest jezzy. Trendy i glamour czekają na dnie szafy na następny sezon! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Tu się wstrzelę ze słownictwem 05.03.04, 21:34 A ja tam sie nie znam .. sam chyba siedzę na dnie szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Trendiiii 05.03.04, 21:33 A jakie cechy trza posiadac, zeby byc jazzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Trendiiii 05.03.04, 21:37 Eee - musze się wypytać. Pewnie takie jak za czasów Trendy, tylko trochę inne . Hmmm bredzę trochę, ale to z choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Trendiiii 10.03.04, 22:03 No to napiszcie co w tym roku jest Trendy??Patrzac po sklepach to znowu ten ochydny kolor ROZOWY, bleeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś