madziulka_wawa 17.10.09, 17:17 Jacyś mili, samotni, mężczyźni koło 30-stki z Wawy są na tym forum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tata.kasi Re: Witajcie:-) 17.10.09, 18:38 Ja akurat nie spelniam tych wymagan, ale z grzecznosci i z przyjemnoscia odpowiem. Witaj! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Witajcie:-) 17.10.09, 18:56 Ja też jakby nieco wymykam się temu targetowi ale przyłączam się do Witaja PS Tata, a kojarzysz coś takiego ? Pod chór nie bardzo daje się podciagnąć, ale poza tym chyba daje radę ? www.youtube.com/watch?v=oxb-PZV7PFo Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 17.10.09, 19:49 oj nie wiesz ze faceci później dojrzewają ? poza tym zawsze patrz na całokształt a nie tylko na metrykę siema warszawianka...taka prawdziwa czy napływowa ? ponoć ci prawdziwi są całkiem do życia a reszta....hmmm no różnie Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Witajcie:-) 17.10.09, 19:52 urodzona warszawianka - "z dziada pradziada" Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Witajcie:-) 17.10.09, 20:01 > urodzona warszawianka - "z dziada pradziada" Taaaa ? To podaj nazwę największej mordowni przedwojennego Czerniakowa ? Nie wyguglujeeeesz hehehe Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Witajcie:-) 17.10.09, 20:06 raczej nie pamiętam "przedwojennego czerniakowa" a dziadków nie mam od wielu lat Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Witajcie:-) 17.10.09, 20:10 No dobra, to coś łatwiejszego. Która ma ładniejszego cycuszka : Syrenka czy Nike ? Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 17.10.09, 20:08 no to gartulacje bo to ponoć wymierajacy gatunek Odpowiedz Link
d3144 Re: Witajcie:-) 17.10.09, 21:55 Są... Ale to czy są mili to subiektywne odczucie otoczenia... Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Witajcie:-) 17.10.09, 22:33 też fakt... ale tego już na forum ocenić nie można Odpowiedz Link
tetika Re: Witajcie:-) 18.10.09, 09:28 gyubal_wahazar nie testuj mi tu ziomalki tak okrytnie bo mimo ze od 20 lat na wygnaniu to ciegle z urodzenia warszawianka i nie pozwole dokopywac i ziomalce i kobiecie i nowej forumowiczce. Zaraz ja Cie zapytam gdzie jest najpiekniejsze miejsce w Wilanowie, albo jak sie dojezdzalo na skroty z trasy lazienkowskiej na dolny mokotow . A Ty sie Madziulka nie przejmuj , troche "rycza" ale to bardzo sympatyczni panowie Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Witajcie:-) 18.10.09, 10:27 oj dziękuje Koleżanko Jak będę miała "problemy" na forum, to od razu do Ciebie jak w dym:- ) Jakie jest Twoje ulubione miejsce w Wilanowie? Odpowiedz Link
tetika Re: Witajcie:-) 18.10.09, 11:44 Oczywiscie wodospad zawsze tam chodzilam jak mi zle bylo. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Witajcie:-) 18.10.09, 16:40 O testowaniu nie zdążyłem nawet zamarzyć Weryfikowałem warszawskie korzenie, zaledwie. > Zaraz ja Cie zapytam gdzie jest najpiekniejsze miejsce w >Wilanowie, albo jak sie dojezdzalo na skroty z trasy lazienkowskiej >na dolny mokotow . No toś się akurat wstrzeliła w moją parafię : odbijasz w prawo na ślimaku na Rozdrożu i Belwederską na krechę jakiś kilometr. Chyba że rowerem, to z mostu w Czerniakowską i potem w Gagarina albo Chełmską A najpiękniejsze miejsce w Wilanowie to restauracja Wilanów ma się rozumieć. Jakieś wątpliwości, hehe ? Odpowiedz Link
tetika Re: Witajcie:-) 18.10.09, 18:30 gyubal_wahazar - hehe mnie Tata wozil innymi skrotami ale test przyjety a z kawiarni Wilanow mam wiele cieplych wspomnien . Szkoda ze tam pomalu cywilizacja sie wdarla i paskudzi wspomnienia, ja sie w tamte okolice sprowadzilam z Ochoty w czasach jak pod Wilanowem jeszcze byly pola truskawek dorodnych. Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Witajcie:-) 18.10.09, 21:19 Właśnie...coraz mniej miejsc będących wspomnieniami. Restauracja Nowy Świat, na rogu Nowego Światu i Świętokrzyskiej - randki z liceum, kawiarnia "pod kaktusami" na Chmielnej, gdzie spędzałam mnóstwo czasu w IV klasie liceum. I kafejka, której nazwy nie pamiętam z Placu Trzech Krzyży, gdzie chodziło sie na randki i kawę po szkole. Eh, więcej tego jest. Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Witajcie:-) 18.10.09, 10:25 będzie trudno to stwierdzić, ale na poczatek: - wykształcenie - sposób spędzania wolnego czasu - budowa ciała - wzrost - hobby Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 18.10.09, 11:37 no i co ty chłopie napiszeszw pkcie pt "budowa ciała...." no normalnie 2 rączki, 2 nóżki.... ech kobiety.... Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Witajcie:-) 18.10.09, 11:42 ha ha ha. no tak meżczyźni są z Marsa Budowa ciała = anemiczna/szczupła/normalna/dobrze zbudowany/puszysta/nadwaga. Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 18.10.09, 20:23 rany...toż to profesjonalna ankieta...hmmm masz wymagania... a jak napisze ci normalna to odrzucasz bo szukasz specjalnych ? przypomina mi to zakup na targu... koniecznie zajrzyj w zęby.. Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 18.10.09, 20:26 nie n jestem pod wrazeniem puszysta nadwaga no comments ankieterką winnaś być Odpowiedz Link
d3144 Re: Witajcie:-) 18.10.09, 16:16 Kurcze ale lista Tylko co to ma wspólnego z byciem miłym? I co będzie dalej? Odpowiedz Link
d3144 Re: Witajcie:-) 18.10.09, 18:01 Chodziło mi o dalszą część listy. W końcu po pierwszej pojawi się druga itd. Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Witajcie:-) 18.10.09, 18:31 najpierw trzeba odpowiedzieć na pytania z I-szej listy. Potem pomyślimy. Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 18.10.09, 20:29 no jak jesteś puszysty to nie mozesz by fajny i inteligent - algorytm Madziulki nie przyjmuje takich wyników... )))))))))))))))) za dużo teorii a za mało zycia Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 18.10.09, 20:27 nie myślalas o dalej ? wystaczy ci tylko wiadomosc ze chłop jest jak dąb ? i jak tu niemówić o wyrafinowaniu...ew hmmmm niewiedzy ? Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 18.10.09, 20:25 nie sadzisz ze hobby i czas wolny się niejako pokrywają ? zadam to pytanie - ale masz już te 15 lat skończonych ? bo patrząc na pytania.... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Witajcie:-) 18.10.09, 20:33 Seb, wykąp się chłopie w kokolino bo coś strasznie dziś czepliwy jesteś A Ty Madziulka się nie przejmuj. Robi się ciemno, więc mu zaraz neta odetną. Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Witajcie:-) 18.10.09, 20:40 nie przeyjmuję się absolutnie. A chudzielców...nie lubie - odpowiadając Koledze. Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 18.10.09, 20:44 sorki, poniosło mnie zdeczka juz sie uspokajam i odłaczam z posta wybacz stolicznaja Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Witajcie:-) 18.10.09, 20:47 ależ zostań, zostań - zapraszam. To wszystko przecież średnio na poważnie. oddychaj i ZEN Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Witajcie:-) 18.10.09, 20:50 tak jakby, ankieta to czasem jedyny sposób na "wstępne" rozeznanie;- ) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Witajcie:-) 18.10.09, 21:01 Seb, ależ łatwo zbić Cię z tropu miałeś przecież rację, a teraz się wstydzisz. wstydź, że się wstydzisz! Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 18.10.09, 21:06 spoko, niech sie stolyca cieszy ) nie wątp we mnie tak szybko nie tak łatwo i szybko.... Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Witajcie:-) 18.10.09, 21:10 Stolyyca ma mało powodów do radości niestety Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 18.10.09, 21:15 oj bidulko, pozory..... ale ta chwila radosci jest bezcenna Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Witajcie:-) 18.10.09, 21:02 czyż jest coś równie pięknego jak zawstydzić Samca Alfa (bo jak się domyślam jesteś jednym z nich?) hihihihihihi Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 18.10.09, 21:11 jedno zdanie a ile radości sprawiłem samicy alfa zadufanej w ankietach i swoich pomysłach... widzisz, czasem zmilczeć lepiej... gdybyś odpuscila zostałabys zwyciesko na placu, ale musialas jeszcze dopiąć...no to witaj w klubie Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 18.10.09, 21:13 bo chcialem po dżentelmńsku ustąpić.. nie doceniłaś,,.... Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 18.10.09, 21:17 noooooooooooooooooooooooooo teraz ładnie niech bedzie 1:1 Odpowiedz Link
sebtrom Re: Witajcie:-) 18.10.09, 21:18 ale ci nabajdurzyli o samcach alfa..... ej trzebaby naprostowac Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Witajcie:-) 19.10.09, 10:12 No to prostuję : modelowy samiec Alfa www.backtotheeighties.net/images/alf21.jpg Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Witajcie:-) 19.10.09, 14:09 Są takie, kóre znajduję jeszcze szybciej Odpowiedz Link