irek1404 21.12.09, 15:03 Jestem Irek mam 33 lata,pochodze z warszawy. Mam 168 cm podobno wzrost średni waga okolo 75 kilo Oczy niebieskie ,kiedyś brunet Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buena_luna Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 19:50 Ej... Forumki!!! Pomóżmy Irkowi w imię ducha Świąt w poszukiwaniu na stałe skromnej...i na stałe miłej Dzieffcyny;p ....aaaaa.... i pamiętajcie, że to "od zaraz"....wiec rozglądać mi się tu uważnie, zeby się żadna nie prześlizgnęła przez kordon forumowej obławy ;p www.youtube.com/watch?v=Qe500eIK1oA Odpowiedz Link
petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:39 witaj Irku, jestem skromna, raczej mila, cnotliwa (no dobra... nie z wyboru...),czy mam szansę? Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:44 Irku, jakbyś nie zauważył, koleżanka petea1 pisała w innym watku, że pichci ) się nie wahaj więc a zagaduj ! w dzisiejszych czasach pichcąca kobieta to skarb. podpis: atalent kulinarny Odpowiedz Link
petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:55 Marysia, jakby co z tego wyszło to masz mą wdzięczność do kresu mych dni!!!!!!! Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:56 ale chrzestną nie chce być )) nie naddaje się, nie pamiętam nigdy dat urodzin, imienin ) Odpowiedz Link
mirmik Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:58 Hmm... ja też nie pamiętam i jakoś muszę z tym żyć Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:00 no ale dziecku przykro, że kochana ciocia zapomniała a nie daj boże w chrzestną sie wda i też zapominalska gapa będzie ) Odpowiedz Link
petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:59 no dobra, ale świadkiem na ślubie! już czuj się zaproszoną Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:01 pod warunkiem, że mi gacha znajdziesz, który umie tańczyć ) Odpowiedz Link
petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:07 to że staram się o względy Ireneusza nie znaczy ze mam wzięcie! skąd Ci wytrzasnę gacha? i to jeszcze nie dla siebie? Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:09 zakładam, że Ireneusz ma brata ) kuzyna, szwagra wolnego śniadego bruneta Odpowiedz Link
petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:10 skoro życzysz sobie zostać mą szwagierką - to jestem chętna! Odpowiedz Link
petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:58 ale ten podpis... plissss, nie kokietuj Kolegi, w końcu byłam tu pierwsza! Odpowiedz Link
buena_luna Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:58 Peti... wiesz, że ochotniczki idą na pierwszy ogień...a On ma 33 lata i pochodzi z Warszawy no i ma......168cm średniego....wzrostu no i wagę ma co sięga 75 kg....aaa i co najciekawsze...Chłopak ma przeszłość...serio....sam o tym szczerze pisze, że był...brunetem ;DDD Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:02 akurat to zaleta, szpakowaci są seksi ! petea1 prawda? Odpowiedz Link
petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:09 daj spokój.... nie przeszkadzaj mi marzyć.... ;-( Odpowiedz Link
petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:05 ok, wiem że dzierżysz palmę pierwszeństwa w tym wątku, nie będę więc się narzucać, ale jakby Wam nie wyszło, to pamiętaj kto się tu wpisał jako drugi (a), i nie staraj się mnie zniechęcić wzrostem, przeszłością i innymi nic nie znaczącymi niuansami Kolegi! Odpowiedz Link
buena_luna Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:20 petea1 napisała: > ok, wiem że dzierżysz palmę pierwszeństwa w tym wątku, no raczej nie zdzierżę tak silnej konkurencji ;p > nie będę więc się...narzucać, ale jakby Wam nie wyszło, to pamiętaj kto się tu wpisał jako drugi nie ma takiej opcji żeby nie wyszło idę na całość;p > (a), i nie staraj się mnie zniechęcić wzrostem, przeszłością i innymi nic nie znaczącymi niuansami Kolegi! no właśnie to mnie martwi, że ani słowa o tym "niuansie" nie ma....i jak tu takiego kota w worku kupić....ech...żeby chociaż słowo o "worku" napisał....;D Odpowiedz Link
petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:25 to pamiętaj o przyjaciółkach - jesteś tu pierwsza więc najszybciej poznasz niuanse(szczegóły proszę na priv, po co mi konkurencja?) Odpowiedz Link
poeme28 Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:19 Uznając, że niczego mi nie brakuje, jestem skromna, gospodarna i miła, ale nie od zaraz, bo porządna ze mnie niewiasta, postanowiłam wejść do gry - strzeżcie się Dziewczyny Odpowiedz Link
petea1 Re: Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:22 no masz, a Ty tu czego szukasz? może opuść ten wątek Odpowiedz Link
poeme28 Re: Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:30 petea1 napisała: > no masz, a Ty tu czego szukasz? może opuść ten wątek Peti, Ty wracaj do garów gotować żeberka, a nie tu zastraszasz konkurencję Odpowiedz Link
petea1 Re: Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:33 a myślisz ze Kolega nie poleci na żeberka? no to kochana się mylisz! Odpowiedz Link
poeme28 Re: Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:39 petea1 napisała: > a myślisz ze Kolega nie poleci na żeberka? no to kochana się mylisz! A jak poleci, to swoich mam 12 Tylko nie mogę tak od zaraz ich udostepnić, bo porządna jestem Odpowiedz Link
petea1 Re: Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:42 i w tym momencie przegrałaś ! ja udostępniam wszystkie 12! Odpowiedz Link
poeme28 Re: Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:49 petea1 napisała: > i w tym momencie przegrałaś ! ja udostępniam wszystkie 12! No dobra, nie pozostaje mi teraz nic innego, jak założyć teraz wątek, że szukam skromnego i miłego Odpowiedz Link
esta69 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:22 Ja, ja, mnie wybierz, mnie! Tutaj jestem! Halooo! Odpowiedz Link
petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:26 Esta, spadówa stąd!!!!!! Odpowiedz Link
esta69 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:28 Ha! Nie ma szans! 33-latek to jak lifting dla mojej dojrzałej twarzy. Nie dam się wyrzucić tak łatwo ;P Odpowiedz Link
petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:36 i jeszcze Irka traktuje jak Salon Kosmetyczny! wstydu nie masz ;-( Odpowiedz Link
esta69 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:42 petea1 napisała: > i jeszcze Irka traktuje jak Salon Kosmetyczny! wstydu nie masz ;-( Raczej jak Salon Odnowy Biologicznej Odpowiedz Link
petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:47 Ty lepiej przeproś Kolegę, On szuka milej i skromnej, a nie wyrachowanej!!!!! Odpowiedz Link
esta69 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:58 Od razu wyrachowanej Uczyłam się w klasie biologiczno - chemicznej, nie matematycznej, tak więc wszystko co naturalne cenię sobie ponad wyliczalne. No i pamiętaj, gdzie dwie się biją, tam trzecia korzysta. Odpowiedz Link
petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 22:04 jaka trzecia???? jesteś w kolejce co najmniej dziesiąta!!! Odpowiedz Link
esta69 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 22:22 Myślę, że jednak Irek dojrzy w tym tłoku prawdziwe piękno (czyli mnie)i przesunę się w kolejce o kilka głów. Odpowiedz Link
poeme28 Dziewczyny, moja propozyjcja... 21.12.09, 21:32 Dziewczyny, moja propozycja jest taka: wszystkie skromne, gospodarne i miłe jesteśmy - niech nas bierze wszystkie od zaraz Odpowiedz Link
petea1 Re: Dziewczyny, moja propozyjcja... 21.12.09, 21:37 niestety -Buena była pierwsza, jej głos jest decydujący w tej sprawie.... Odpowiedz Link
poeme28 Re: Dziewczyny, moja propozyjcja... 21.12.09, 21:41 petea1 napisała: > niestety -Buena była pierwsza, jej głos jest decydujący w tej sprawie.... No fakt - Buena, Ty dzierżysz palmę pierwszeństwa, ale jakby co to wiesz... Pomóż koleżankom w potrzebie Odpowiedz Link
petea1 Re: Dziewczyny, moja propozyjcja... 21.12.09, 21:49 obawiam się ze Buena już zgarnęła nam pana, bo jakoś oboje zniknęli.... Odpowiedz Link
buena_luna doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 21:51 petea1 napisała: > niestety -Buena była pierwsza, jej głos jest decydujący w tej sprawie.... Jak to "niestety" toż ja tylko kolejkę nam zajęłam...bo zaraz karpie się skończą a na bezrybiu i rak ryba ;DDD p.s. IRENEUSZ NAWET NIE MARZYŁ O HAREMIE POD CHOINKĘ ;D.... a tu proszę bardzo...wystarczy odpowiednio list sformułować i już ;p Odpowiedz Link
petea1 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 21:56 > IRENEUSZ NAWET NIE MARZYŁ O HAREMIE POD CHOINKĘ ;D.... a tu proszę > bardzo...wystarczy odpowiednio list sformułować i już ;p odpadłam .. Odpowiedz Link
buena_luna Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 22:05 petea1 napisała: > odpadłam .. nie ma lekko Peti...stawaj do walki;p to dopiero pierwszy etap forumowej Wielkiej Pardubickiej do serca Ireneusza co go tylko skromna i miła porusza ;p Odpowiedz Link
sensi_spring Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 22:07 buena_luna napisała: > nie ma lekko Peti...stawaj do walki;p to dopiero pierwszy etap forumowej > Wielkiej Pardubickiej do serca Ireneusza co go tylko skromna i miła porusza ;p Buenko...Twój kunszt literacki mnie przeszył na wskroś Odpowiedz Link
buena_luna Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 22:34 sensi_spring napisała: > Buenko...Twój kunszt literacki mnie przeszył na wskroś hm...dziękuje Sensi_ ale wiesz jak jest...do facetów trzeba prostymi żołnierskimi słowami...więc nie wiem czy ta liryką nie zaprzepaściłam szans na ciacho ze Warszawy ;D Odpowiedz Link
sensi_spring Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 11:46 > hm...dziękuje Sensi_ ale wiesz jak jest...do facetów trzeba prostymi > żołnierskimi słowami...więc nie wiem czy ta liryką nie zaprzepaściłam szans na > ciacho ze Warszawy ;D Bez obaw...w końcu to stolyca...a tam liryka na wyciągnięcie ręki Odpowiedz Link
irek1404 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 12:36 Niech pomysle co ja mam wspolnego z ciachem Wsumie moja głowa jest jak paczek,gładziutka niczym szkło )) Co do liryki poezja spiewana )) uwielbiam Odpowiedz Link
sensi_spring Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 12:49 poezja spiewana )) uwielbiam Buenko...wyciągaj z szafy harfę...i przekuj swą poezję w tony;D Odpowiedz Link
irek1404 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 13:55 Bajor wystarczy Tytułowany zostaałem na mistrza,hmm ! ciekawe O Pani ma żeś łaskawa dla mej potępionej duszy Ale wybacz niech twa harfa milczy,gdyz moje uszy tego rzępolenia nie zniosą.Jesteś piękna (uzdolnienie!) ale gdy grasz ,ptaki z dzew spadają zwierzeta w lesie uszy zatykają. Błagam pani zostaw muze boś nie Doda ,niech graja i spiewaja inni Odpowiedz Link
sensi_spring Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 17:24 "Ale wybacz niech twa harfa milczy,gdyz moje uszy tego rzępolenia > nie zniosą" No Buenko...powiem Ci, jakżem to przeczytała...to taka we mnie moc wstąpiła...że jeden półobrocik to byłoby mało)...My z jasiem uwielbiamy Twe harce na harfie;D Może jednak zostaniesz z nami, zamiast wybierać się do stolycy?;D Odpowiedz Link
tetika Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 18:38 No to widze ze tylko jeszcze ja jedna nie dolaczylam do "stadka". Juz nadrabiam zaleglosci. A Wy moje drogie panie prosze sie nie smiac, starszej pani tez sie cos nalezy.Peti jestes okrutna kazesz sie wynosic z watku tej co mlodsza ode mnie Powiem tak pokonam was doswiadczeniem , ale wy zabijecie mnie swoja kondycja ) Zreszta zawsze wolalam blondynow Odpowiedz Link
tetika Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 18:42 A zreszta wcale nie jestem slodka mila i takie tam.Zawsze bylam jedzowata , konkretna i rozkapryszona Odpowiedz Link
petea1 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 19:57 czyli nie masz szans tak jak my tu zgromadzone Odpowiedz Link
tetika Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 20:08 Kochana zdaje sobie sprawe ze jest deficyt facetow, ale nie bede sie znizac do tego zeby za ktoryms latac:////// On ma sie starac i mnie adorowac i zdobywac i wielbic i chciec przy mnie byc na zawsze.Za nikim latac nie bede:/ani sie pchac w kolejce. Odpowiedz Link
petea1 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 20:11 no taaaak,też bym tak chciała, ale Kolega z Wątku jednak czeka na konkretne propozycje, a wydaje się bardzo interesującym mężczyzną... może warto się zniżyć i powalczyć? Odpowiedz Link
tetika Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 20:16 Nawet to ze ziomal mnie nie skusi do "walk o faceta" Odpowiedz Link
petea1 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 20:50 to nawet dobrze-będzie nas tu mniej rywalek! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 18:44 Teti..tu jeszcze nic nie przesądzone...każda z nas tańczy, śpiewa, recytuje...a wieczorami przy kominku obrusy haftuje;D Ja też tak bocznymi drzwiami...ale daję znać o sobie Wybór trudny..nie ma co ukryć Odpowiedz Link
petea1 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 19:54 no to skoro wolisz blondynów to dlaczego robisz frekwencję? Przecież sama wiesz że Irek to przystojny brunet!!! Odpowiedz Link
tetika Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 19:56 wiesz dla towarzystwa cygan dal sie powiesic, no to nie bede odstawac od forumowego ogolu Odpowiedz Link
buena_luna egzotyczny smak czarnej polewki ;p.... 22.12.09, 18:56 To prawie jak menu w budce z chińskim żarciem...twarde z "mniętkim" w pięciu smakach okraszone sosem słodko kwaśnym;p....ech...przełknę jeszcze i to.....;p p.s. nie opuszczam gardy ;p www.youtube.com/watch?v=XmRTsI3zOtE&feature=related Odpowiedz Link
petea1 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 22:08 no Ty mnie dziś wykończysz... Ale masz rację - nie będę się poddawać, WALCZĘ ;-p Odpowiedz Link
petea1 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 22:13 buena_luna napisała: > petea1 napisała: > > odpadłam .. > > nie ma lekko Peti...stawaj do walki;p to dopiero pierwszy etap forumowej > Wielkiej Pardubickiej do serca Ireneusza co go tylko skromna i miła porusza ;p Buena,przez Ciebie się zakrztusiłam! pewnie w ten sposób chcesz wyeliminować konkurencję! Odpowiedz Link
buena_luna Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 22:30 > Buena,przez Ciebie się zakrztusiłam! pewnie w ten sposób chcesz wyeliminować konkurencję! "mła"....eeee nieeeee....tak tylko podwyższam poprzeczkę...niech Chłopaczyna ma castingi na miarę telewizji ojca derehtora ;p p.s. tylko walka fair play....czyli gołe klaty i nie pchamy kisielu w oczy;p Odpowiedz Link
anirat Super dziewczyny :) 21.12.09, 22:41 Usmiałam się, jak nigdy, ale nie myślcie, ze ja staje w szranki, ani ja gospodarna, ani miła i za duza Nie bede wam podrywac Ireneusza, a na dodatek za stara Odpowiedz Link
buena_luna Re: Super dziewczyny :) 21.12.09, 22:49 dobra, dobra...chcesz uśpić naszą czujność.....nie ma tak...ale skoro już tu jesteś to ładnie uszminuj ust korale ;p....weź numerek i poćwicz powłóczyste spojrzenia z tam tego rogu pokoju ;D p.s. Ania...wiesz tutaj nie ma przegranych...to casting do haremu pod egidą Niewzruszonego Ireneusza;p Odpowiedz Link
anirat Re: Super dziewczyny :) 21.12.09, 22:52 Och Buena, ja tu dniami i nocami wzdycham do innego nicku Co mi tam wszyskie Ireneusze, jak ja zupełnie inne imie śnię kazdej nocy W ciepłej niekrochmalonej poscieli i przy porannej kawie Odpowiedz Link
warm_and_fuzzy_logic Re: Super dziewczyny :) 22.12.09, 04:18 Dziewczyny, wszyskie jestescie cudowne!! Swietnie sie was czyta. Oby tak dalej. Odpowiedz Link
warm_and_fuzzy_logic Re: Super dziewczyny :) 22.12.09, 20:19 czlowiek z sercem na dloni komplementy prawi perlami waszego humoru sie zachwycajac.... a tu go od podczytywaczy zwymyslaja.... Odpowiedz Link
petea1 Re: Super dziewczyny :) 22.12.09, 20:54 tam zara z "sercem"... po prostu subtelnie chcesz przypomnieć nam o swoim istnieniu..zazdrość Cię zżera że pod ostrzałem lasek nie znalazłeś się TY! Odpowiedz Link
warm_and_fuzzy_logic Re: Super dziewczyny :) 23.12.09, 03:50 tam zadrosc... a co ja biedny moge przez ocean? z drugiej strony bezpiecznie na odleglosc... Odpowiedz Link
petea1 Re: Super dziewczyny :) 23.12.09, 18:02 ale zazdrość jest silniejsza niż wzburzone fale oceanu! Odpowiedz Link
buena_luna Re: Super dziewczyny :) 22.12.09, 20:58 Misiu Pysiu ;p.... ale to nie my <buzia w ciup....trzepocząc rzęsami> ;D.....wiesz Fall (samiec alfa) tak z zazdrości chlapnął, pewnie w stresie, że fanek mu ubywa ;p Odpowiedz Link
fallen86 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 04:30 buena_luna napisała: > IRENEUSZ NAWET NIE MARZYŁ O HAREMIE POD CHOINKĘ ;D.... a tu proszę > bardzo...wystarczy odpowiednio list sformułować i już ;p Od przybytku głowa nie boli? Tylko jak wytrzymać konkurencję? Tzn konkurentkę / konkurentki Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Irek !! :) 21.12.09, 21:54 Stary, jak Ty to robisz ?! Ja tu żeruję już 3 miechy zaraz i nic a Ty 2-gi raz zarzuciłeś i pełna sieć Szprotek ! No i regule 3 postów zadośćuczyniłeś, więc trzymam kciuki. Tylko macie nie znikać z foruma przez najbliższe 9 m-cy (no, przynajmarniej 8 przy komplikacjach) A, i na Krakowskim najbliższy termin to i tak połowa maja, więc reszta jako druhny będzie już w kieckach przed kolanka. MNIAM ! Odpowiedz Link
poeme28 Re: Balti!!! 21.12.09, 21:58 gyubal_wahazar napisał: > A, i na Krakowskim najbliższy termin to i tak połowa maja, więc reszta jako > druhny będzie już w kieckach przed kolanka. MNIAM ! Balti, my już tu kiecki druhen dla Ciebie skracamy Szykuj się chłopie, oj szykuj )) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Balti!!! 22.12.09, 01:02 > Balti, my już tu kiecki druhen dla Ciebie skracamy Szykuj się > chłopie, oj szykuj )) Ale czad ! Wpadnę z indeksem Odpowiedz Link
petea1 Re: Irek !! :) 21.12.09, 21:59 kochany - trzeba mieć to cuś, czego Ty widocznie w odróżnieniu od Ireneusza -nie posiadasz Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Irek !! :) 21.12.09, 23:03 Peti Nie będę dyskutował z faktami. Trafiony - zatopiony Odpowiedz Link
sebtrom Re: Irek !! :) 21.12.09, 23:23 wiesz Balti to czar nowości, jak z ciuchem mija dość szybko a sprawdzone stare dzinsy zawsze są pod ręką Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Irek !! :) 22.12.09, 01:05 > jak z ciuchem mija dość szybko a sprawdzone stare dzinsy zawsze są pod ręką Seb Nic nie napiszę, by nie profanować przestrzeni pod tym ^^^ dziełem sztuki Odpowiedz Link
sebtrom Re: Irek !! :) 22.12.09, 12:39 ))))))))))))))) powiadasz ze raz mi wyszło ? pochwała od Mistrza mnie uskrzydli )))))))) a dzień bez wazeliny top dzień stracony hahhahahahahahha Odpowiedz Link
buena_luna Re: UWAGA 22.12.09, 21:12 petea1 napisała: > gdzie?? puść linka! np dzisiaj tutaj forum.gazeta.pl/forum/w,16314,104721510,,Dziewczyny_z_poczuciem_humoru_i_mila.html?v=2 dawaj Peti ! do ataku! ;p Odpowiedz Link
petea1 Re: UWAGA 22.12.09, 21:41 hmmm, z poczuciem humoru? Chyba nie chodzi o casting do kabaretu? Odpowiedz Link
petea1 Re: UWAGA 22.12.09, 21:50 a Ty się w ogóle nie odzywaj do mnie! Już ja Cię poznałam, nieszczęsna! Odpowiedz Link
irek1404 Re::))))) 23.12.09, 08:26 Droga pani czemuż wojne wywołujesz Jak to mowi nasz wielki ojciec, tata Rydzyk Łaczmy sie i kochajmy ,na tace tez dajmy Cos ns nerwy www.youtube.com/watch?v=xnIl-IE8sLE 7946680 tam widzoczna moja fotak ,zaraz zmienicie co do ciacha Pozdrawiam Odpowiedz Link
petea1 Re::))))) 23.12.09, 18:45 no dzięki Irek! nie dość że odzyskałam humor to jeszcze jestem zauroczona!!!! Odpowiedz Link
irek1404 Do petea1 23.12.09, 18:57 Miło ze Ci humor poprawiłem,tylko nie bardzo wiem czym! A co do zauroczenia to jestem zaskoczony,bo tez sie nie orientuje czym został wywołany ten stan. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
petea1 Re: Do petea1 23.12.09, 19:08 jak to czym? Twoim postem, linkiem, osobowością, uroda, wdziękiem, poczuciem humoru... Odpowiedz Link
irek1404 Re: Do petea1 23.12.09, 19:38 Co do linku sie zgodze Tomasz Zołtko -dotykaj Dziekuje za miłe słowa ,teraz sam do siebie sie uśmiecham Co do urody ,to do Edwarda mi dalekoestem wielkim fanem Zmierzchu Moze pomyslisz ze to dziecinada dorosły facet a lubi takie historie. Ale miłosc tych dwojga mnie rozbraja, film jest niczym w porównaniu do ksiazki. Odpowiedz Link
petea1 Re: Do petea1 23.12.09, 20:06 milo mi że się uśmiechasz! i wcale nie myślę że Twoje upodobania to dziecinada -wręcz przeciwnie -fajnie że nie udajesz i po prostu o tym piszesz!Zyczę Ci spokojnych i wesolych świąt! Odpowiedz Link