Dodaj do ulubionych

Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:)

21.12.09, 15:03
Jestem Irek mam 33 lata,pochodze z warszawy.
Mam 168 cm podobno wzrost średnismile waga okolo 75 kilo
Oczy niebieskie ,kiedyś brunet smile
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • buena_luna Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 19:50
      Ej... Forumki!!! Pomóżmy Irkowi w imię ducha Świąt w poszukiwaniu na stałe
      skromnej...i na stałe miłej Dzieffcyny;p ....aaaaa.... i pamiętajcie, że to "od
      zaraz"....wiec rozglądać mi się tu uważnie, zeby się żadna nie prześlizgnęła
      przez kordon forumowej obławy ;p

www.youtube.com/watch?v=Qe500eIK1oA
      • petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:39
        witaj Irku, jestem skromna, raczej mila, cnotliwa (no dobra... nie z
        wyboru...),czy mam szansę?
        • elokwentna_marysia Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:44
          Irku, jakbyś nie zauważył, koleżanka petea1 pisała w innym watku, że pichci wink)
          się nie wahaj więc a zagaduj ! smile
          w dzisiejszych czasach pichcąca kobieta to skarb.
          podpis: atalent kulinarny
          • petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:55
            Marysia, jakby co z tego wyszło to masz mą wdzięczność do kresu mych dni!!!!!!!
            • elokwentna_marysia Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:56
              ale chrzestną nie chce być wink)) nie naddaje się, nie pamiętam nigdy dat urodzin,
              imienin smile)
              • mirmik Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:58
                Hmm... ja też nie pamiętam i jakoś muszę z tym żyć smile
                • elokwentna_marysia Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:00
                  no ale dziecku przykro, że kochana ciocia zapomniała a nie daj boże w chrzestną
                  sie wda i też zapominalska gapa będzie wink)
              • petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:59
                no dobra, ale świadkiem na ślubie! już czuj się zaproszoną big_grin
                • elokwentna_marysia Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:01
                  pod warunkiem, że mi gacha znajdziesz, który umie tańczyć wink)
                  • petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:07
                    to że staram się o względy Ireneusza nie znaczy ze mam wzięcie! skąd Ci
                    wytrzasnę gacha? i to jeszcze nie dla siebie?
                    • elokwentna_marysia Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:09
                      zakładam, że Ireneusz ma brata smile) kuzyna, szwagra wolnego śniadego bruneta smile
                      • petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:10
                        skoro życzysz sobie zostać mą szwagierką - to jestem chętna!
          • petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:58
            ale ten podpis... plissss, nie kokietuj Kolegi, w końcu byłam tu pierwsza!
    • buena_luna Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 20:58
      Peti... wiesz, że ochotniczki idą na pierwszy ogień...a On ma 33 lata i pochodzi
      z Warszawy no i ma......168cm średniego....wzrostu no i wagę ma co sięga 75
      kg....aaa i co najciekawsze...Chłopak ma przeszłość...serio....sam o tym
      szczerze pisze, że był...brunetem ;DDD
      • elokwentna_marysia Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:02
        akurat to zaleta, szpakowaci są seksi ! smile petea1 prawda?
        • petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:09
          daj spokój.... nie przeszkadzaj mi marzyć.... ;-(
      • petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:05
        ok, wiem że dzierżysz palmę pierwszeństwa w tym wątku, nie będę więc się
        narzucać, ale jakby Wam nie wyszło, to pamiętaj kto się tu wpisał jako drugi
        (a), i nie staraj się mnie zniechęcić wzrostem, przeszłością i innymi nic nie
        znaczącymi niuansami Kolegi!
        • buena_luna Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:20
          petea1 napisała:
          > ok, wiem że dzierżysz palmę pierwszeństwa w tym wątku,

no raczej nie zdzierżę tak silnej konkurencji ;p

> nie będę więc się...narzucać, ale jakby Wam nie wyszło, to pamiętaj kto się tu
          wpisał jako drugi

nie ma takiej opcji żeby nie wyszło idę na całość;p

> (a), i nie staraj się mnie zniechęcić wzrostem, przeszłością i innymi nic nie
          znaczącymi niuansami Kolegi!

no właśnie to mnie martwi, że ani słowa o tym "niuansie" nie ma....i jak tu
          takiego kota w worku kupić....ech...żeby chociaż słowo o "worku" napisał....;D
          • petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:25
            to pamiętaj o przyjaciółkach - jesteś tu pierwsza więc najszybciej poznasz
            niuanse(szczegóły proszę na priv, po co mi konkurencja?) big_grin
    • poeme28 Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:19
      Uznając, że niczego mi nie brakuje, jestem skromna, gospodarna i
      miła, ale nie od zaraz, bo porządna ze mnie niewiasta, postanowiłam
      wejść do gry - strzeżcie się Dziewczynywink
      • petea1 Re: Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:22
        no masz, a Ty tu czego szukasz? może opuść ten wątek uncertain
        • poeme28 Re: Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:30
          petea1 napisała:

> no masz, a Ty tu czego szukasz? może opuść ten wątek uncertain

Peti, Ty wracaj do garów gotować żeberka, a nie tu zastraszasz
          konkurencjęwink
          • petea1 Re: Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:33
            a myślisz ze Kolega nie poleci na żeberka? no to kochana się mylisz! big_grin
            • poeme28 Re: Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:39
              petea1 napisała:

> a myślisz ze Kolega nie poleci na żeberka? no to kochana się
              mylisz! big_grin

A jak poleci, to swoich mam 12 wink Tylko nie mogę tak od zaraz ich
              udostepnić, bo porządna jestem big_grin
              • petea1 Re: Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:42
                i w tym momencie przegrałaś ! ja udostępniam wszystkie 12!
                • poeme28 Re: Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:49
                  petea1 napisała:

> i w tym momencie przegrałaś ! ja udostępniam wszystkie 12!

No dobra, nie pozostaje mi teraz nic innego, jak założyć teraz
                  wątek, że szukam skromnego i miłego smile
                  • petea1 Re: Dobra dziewczyny, wchodzę do gry :) 21.12.09, 21:51
                    100/100 big_grin
    • esta69 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:22
      Ja, ja, mnie wybierz, mnie! Tutaj jestem! Halooo!
      • petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:26
        Esta, spadówa stąd!!!!!!
        • esta69 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:28
          Ha! Nie ma szans! 33-latek to jak lifting dla mojej dojrzałej
          twarzy. Nie dam się wyrzucić tak łatwo ;P
          • petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:36
            i jeszcze Irka traktuje jak Salon Kosmetyczny! wstydu nie masz ;-(
            • esta69 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:42
              petea1 napisała:

> i jeszcze Irka traktuje jak Salon Kosmetyczny! wstydu nie masz ;-(

Raczej jak Salon Odnowy Biologicznej smile
              • petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:47
                Ty lepiej przeproś Kolegę, On szuka milej i skromnej, a nie wyrachowanej!!!!!
                • esta69 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 21:58
                  Od razu wyrachowanej uncertain Uczyłam się w klasie biologiczno -
                  chemicznej, nie matematycznej, tak więc wszystko co naturalne cenię
                  sobie ponad wyliczalne. No i pamiętaj, gdzie dwie się biją, tam
                  trzecia korzysta.
                  • petea1 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 22:04
                    jaka trzecia???? jesteś w kolejce co najmniej dziesiąta!!!
                    • esta69 Re: Poszukiwana od zaraz na stałe skromna miła:) 21.12.09, 22:22
                      Myślę, że jednak Irek dojrzy w tym tłoku prawdziwe piękno (czyli
                      mnie)i przesunę się w kolejce o kilka głów.
    • poeme28 Dziewczyny, moja propozyjcja... 21.12.09, 21:32
      Dziewczyny, moja propozycja jest taka: wszystkie skromne, gospodarne
      i miłe jesteśmy - niech nas bierze wszystkie od zaraz smile
      • petea1 Re: Dziewczyny, moja propozyjcja... 21.12.09, 21:37
        niestety -Buena była pierwsza, jej głos jest decydujący w tej sprawie....
        • poeme28 Re: Dziewczyny, moja propozyjcja... 21.12.09, 21:41
          petea1 napisała:

> niestety -Buena była pierwsza, jej głos jest decydujący w tej
          sprawie....

No fakt - Buena, Ty dzierżysz palmę pierwszeństwa, ale jakby co to
          wiesz... Pomóż koleżankom w potrzebiewink
          • petea1 Re: Dziewczyny, moja propozyjcja... 21.12.09, 21:49
            obawiam się ze Buena już zgarnęła nam pana, bo jakoś oboje zniknęli....
        • buena_luna doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 21:51
          petea1 napisała:
          > niestety -Buena była pierwsza, jej głos jest decydujący w tej sprawie....

Jak to "niestety" toż ja tylko kolejkę nam zajęłam...bo zaraz karpie się skończą
          a na bezrybiu i rak ryba ;DDD

p.s.
          IRENEUSZ NAWET NIE MARZYŁ O HAREMIE POD CHOINKĘ ;D.... a tu proszę
          bardzo...wystarczy odpowiednio list sformułować i już ;p
          • petea1 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 21:56
            > IRENEUSZ NAWET NIE MARZYŁ O HAREMIE POD CHOINKĘ ;D.... a tu proszę
            > bardzo...wystarczy odpowiednio list sformułować i już ;p

odpadłam .. big_grin big_grin big_grin
            • buena_luna Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 22:05
              petea1 napisała:
              > odpadłam .. big_grin big_grin big_grin

nie ma lekko Peti...stawaj do walki;p to dopiero pierwszy etap forumowej
              Wielkiej Pardubickiej do serca Ireneusza co go tylko skromna i miła porusza ;p
              • sensi_spring Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 22:07
                buena_luna napisała:

> nie ma lekko Peti...stawaj do walki;p to dopiero pierwszy etap
                forumowej
                > Wielkiej Pardubickiej do serca Ireneusza co go tylko skromna i
                miła porusza ;p

Buenko...Twój kunszt literacki mnie przeszył na wskrośbig_grin
                • buena_luna Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 22:34
                  sensi_spring napisała:
                  > Buenko...Twój kunszt literacki mnie przeszył na wskrośbig_grin

hm...dziękuje Sensi_ ale wiesz jak jest...do facetów trzeba prostymi
                  żołnierskimi słowami...więc nie wiem czy ta liryką nie zaprzepaściłam szans na
                  ciacho ze Warszawy ;D
                  • sensi_spring Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 11:46
                    > hm...dziękuje Sensi_ ale wiesz jak jest...do facetów trzeba
                    prostymi
                    > żołnierskimi słowami...więc nie wiem czy ta liryką nie
                    zaprzepaściłam szans na
                    > ciacho ze Warszawy ;D

Bez obaw...w końcu to stolyca...a tam liryka na wyciągnięcie rękiwink
                    • irek1404 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 12:36
                      Niech pomysle co ja mam wspolnego z ciachem smile
                      Wsumie moja głowa jest jak paczek,gładziutka niczym szkło smile))
                      Co do liryki sad poezja spiewana smile)) uwielbiam
                      • sensi_spring Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 12:49
                        poezja spiewana smile)) uwielbiam

Buenko...wyciągaj z szafy harfę...i przekuj swą poezję w tony;D
                        • irek1404 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 13:55
                          Bajor wystarczy smile
                          Tytułowany zostaałem na mistrza,hmm ! ciekawe

O Pani ma żeś łaskawa dla mej potępionej duszysmile
                          Ale wybacz niech twa harfa milczy,gdyz moje uszy tego rzępolenia
                          nie zniosą.Jesteś piękna (uzdolnienie!) ale gdy grasz ,ptaki z dzew
                          spadają smilezwierzeta w lesie uszy zatykają. Błagam pani zostaw muze
                          boś nie Doda ,niech graja i spiewaja innismile
                          • sensi_spring Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 17:24
                            "Ale wybacz niech twa harfa milczy,gdyz moje uszy tego rzępolenia
                            > nie zniosą"

No Buenko...powiem Ci, jakżem to przeczytała...to taka we mnie moc
                            wstąpiła...że jeden półobrocik to byłoby małowink)...My z jasiem
                            uwielbiamy Twe harce na harfie;D Może jednak zostaniesz z nami,
                            zamiast wybierać się do stolycy?;D
                            • tetika Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 18:38
                              No to widze ze tylko jeszcze ja jedna nie dolaczylam do "stadka". Juz nadrabiam zaleglosci. A Wy moje drogie panie prosze sie nie smiac, starszej pani tez sie cos nalezy.Peti jestes okrutna kazesz sie wynosic z watku tej co mlodsza ode mnie sad
                              Powiem tak pokonam was doswiadczeniem , ale wy zabijecie mnie swoja kondycja smile)
                              Zreszta zawsze wolalam blondynow smile
                              • tetika Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 18:42
                                A zreszta wcale nie jestem slodka mila i takie tam.Zawsze bylam jedzowata , konkretna i rozkapryszona smile
                                • petea1 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 19:57
                                  czyli nie masz szans tak jak my tu zgromadzone big_grin
                                  • tetika Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 20:05
                                    nie zalezy mi na szansiesmile
                                    • tetika Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 20:08
                                      Kochana zdaje sobie sprawe ze jest deficyt facetow, ale nie bede sie znizac do tego zeby za ktoryms latac://////
                                      On ma sie starac i mnie adorowac i zdobywac i wielbic i chciec przy mnie byc na zawsze.Za nikim latac nie bede:/ani sie pchac w kolejce.
                                      • petea1 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 20:11
                                        no taaaak,też bym tak chciała, ale Kolega z Wątku jednak czeka na konkretne
                                        propozycje, a wydaje się bardzo interesującym mężczyzną... może warto się zniżyć
                                        i powalczyć? big_grin
                                        • tetika Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 20:16
                                          Nawet to ze ziomal mnie nie skusi do "walk o faceta" smile
                                          • petea1 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 20:50
                                            to nawet dobrze-będzie nas tu mniej rywalek! big_grin
                              • sensi_spring Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 18:44
                                Teti..tu jeszcze nic nie przesądzone...każda z nas tańczy, śpiewa,
                                recytuje...a wieczorami przy kominku obrusy haftuje;D Ja też tak
                                bocznymi drzwiami...ale daję znać o sobiewink Wybór trudny..nie ma co
                                ukryćwink
                              • petea1 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 19:54
                                no to skoro wolisz blondynów to dlaczego robisz frekwencję? big_grin Przecież sama
                                wiesz że Irek to przystojny brunet!!!
                                • tetika Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 19:56
                                  wiesz smile dla towarzystwa cygan dal sie powiesic, no to nie bede odstawac od forumowego ogolu smile
                          • buena_luna egzotyczny smak czarnej polewki ;p.... 22.12.09, 18:56
                            To prawie jak menu w budce z chińskim żarciem...twarde z "mniętkim" w pięciu
                            smakach okraszone sosem słodko kwaśnym;p....ech...przełknę jeszcze i to.....;p

p.s.
                            nie opuszczam gardy ;p
                            www.youtube.com/watch?v=XmRTsI3zOtE&feature=related
              • petea1 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 22:08
                no Ty mnie dziś wykończysz...big_grin Ale masz rację - nie będę się poddawać, WALCZĘ ;-p
              • petea1 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 22:13
                buena_luna napisała:

> petea1 napisała:
                > > odpadłam .. big_grin big_grin big_grin
                >
                > nie ma lekko Peti...stawaj do walki;p to dopiero pierwszy etap forumowej
                > Wielkiej Pardubickiej do serca Ireneusza co go tylko skromna i miła porusza ;p
                Buena,przez Ciebie się zakrztusiłam! pewnie w ten sposób chcesz wyeliminować
                konkurencję!
                • buena_luna Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 21.12.09, 22:30
                  > Buena,przez Ciebie się zakrztusiłam! pewnie w ten sposób chcesz wyeliminować
                  konkurencję!

"mła"....eeee nieeeee....tak tylko podwyższam poprzeczkę...niech Chłopaczyna ma
                  castingi na miarę telewizji ojca derehtora ;p
                  p.s.
                  tylko walka fair play....czyli gołe klaty i nie pchamy kisielu w oczy;p
                  • anirat Super dziewczyny :) 21.12.09, 22:41
                    Usmiałam się, jak nigdy, ale nie myślcie, ze ja staje w szranki,
                    ani ja gospodarna, ani miła i za duza big_grin Nie bede wam podrywac
                    Ireneusza, a na dodatek za stara big_grin
                    • buena_luna Re: Super dziewczyny :) 21.12.09, 22:49
                      dobra, dobra...chcesz uśpić naszą czujność.....nie ma tak...ale skoro już tu
                      jesteś to ładnie uszminuj ust korale ;p....weź numerek i poćwicz powłóczyste
                      spojrzenia z tam tego rogu pokoju ;D

p.s.
                      Ania...wiesz tutaj nie ma przegranych...to casting do haremu pod egidą
                      Niewzruszonego Ireneusza;p
                      • anirat Re: Super dziewczyny :) 21.12.09, 22:52
                        Och Buena, ja tu dniami i nocami wzdycham do innego nicku smileCo mi
                        tam wszyskie Ireneusze, jak ja zupełnie inne imie śnię kazdej nocy smile
                        W ciepłej niekrochmalonej poscieli i przy porannej kawiebig_grin
                        • warm_and_fuzzy_logic Re: Super dziewczyny :) 22.12.09, 04:18
                          Dziewczyny, wszyskie jestescie cudowne!!

Swietnie sie was czyta.

Oby tak dalej.
                          • fallen86 Re: Super dziewczyny :) 22.12.09, 04:27
                            Podczytywacz się znalazł tongue_out
                            • warm_and_fuzzy_logic Re: Super dziewczyny :) 22.12.09, 20:19
                              czlowiek z sercem na dloni komplementy prawi perlami waszego humoru sie
                              zachwycajac.... a tu go od podczytywaczy zwymyslaja....
                              • petea1 Re: Super dziewczyny :) 22.12.09, 20:54
                                tam zara z "sercem"... po prostu subtelnie chcesz przypomnieć nam o swoim
                                istnieniu..zazdrość Cię zżera że pod ostrzałem lasek nie znalazłeś się TY! big_grin
                                • warm_and_fuzzy_logic Re: Super dziewczyny :) 23.12.09, 03:50
                                  tam zadrosc... a co ja biedny moge przez ocean?

z drugiej strony bezpiecznie na odleglosc...
                                  • petea1 Re: Super dziewczyny :) 23.12.09, 18:02
                                    ale zazdrość jest silniejsza niż wzburzone fale oceanu!
                              • buena_luna Re: Super dziewczyny :) 22.12.09, 20:58
                                Misiu Pysiu ;p.... ale to nie my <buzia w ciup....trzepocząc rzęsami>
                                ;D.....wiesz Fall (samiec alfa) tak z zazdrości chlapnął, pewnie w stresie, że
                                fanek mu ubywa ;p
          • fallen86 Re: doooo aaataaakuuuuu...;p 22.12.09, 04:30
            buena_luna napisała:

> IRENEUSZ NAWET NIE MARZYŁ O HAREMIE POD CHOINKĘ ;D.... a tu proszę
            > bardzo...wystarczy odpowiednio list sformułować i już ;p

Od przybytku głowa nie boli?
            Tylko jak wytrzymać konkurencję? Tzn konkurentkę / konkurentki tongue_out
    • gyubal_wahazar Irek !! :) 21.12.09, 21:54
      Stary, jak Ty to robisz ?!

Ja tu żeruję już 3 miechy zaraz i nic a Ty 2-gi raz zarzuciłeś i pełna sieć
      Szprotek !

No i regule 3 postów zadośćuczyniłeś, więc trzymam kciuki. Tylko macie nie
      znikać z foruma przez najbliższe 9 m-cy (no, przynajmarniej 8 przy komplikacjach)

A, i na Krakowskim najbliższy termin to i tak połowa maja, więc reszta jako
      druhny będzie już w kieckach przed kolanka. MNIAM ! wink
      • poeme28 Re: Balti!!! 21.12.09, 21:58
        gyubal_wahazar napisał:

> A, i na Krakowskim najbliższy termin to i tak połowa maja, więc
        reszta jako
        > druhny będzie już w kieckach przed kolanka. MNIAM ! wink

Balti, my już tu kiecki druhen dla Ciebie skracamysmile Szykuj się
        chłopie, oj szykuj smile))
        • gyubal_wahazar Re: Balti!!! 22.12.09, 01:02
          > Balti, my już tu kiecki druhen dla Ciebie skracamysmile Szykuj się
          > chłopie, oj szykuj smile))

Ale czad ! Wpadnę z indeksem wink
      • petea1 Re: Irek !! :) 21.12.09, 21:59
        kochany - trzeba mieć to cuś, czego Ty widocznie w odróżnieniu od Ireneusza
        -nie posiadasz
        • gyubal_wahazar Re: Irek !! :) 21.12.09, 23:03
          Peti smile

Nie będę dyskutował z faktami. Trafiony - zatopiony crying
      • sebtrom Re: Irek !! :) 21.12.09, 23:23
        wiesz Balti to czar nowości, jak z ciuchem mija dość szybko smile
        a sprawdzone stare dzinsy zawsze są pod ręką wink
        • gyubal_wahazar Re: Irek !! :) 22.12.09, 01:05
          > jak z ciuchem mija dość szybko smilea sprawdzone stare dzinsy zawsze są pod ręką wink

Seb smile

Nic nie napiszę, by nie profanować przestrzeni pod tym ^^^ dziełem sztuki

• sebtrom Re: Irek !! :) 22.12.09, 12:39
            smile)))))))))))))))
            powiadasz ze raz mi wyszło ?
            pochwała od Mistrza mnie uskrzydli smile))))))))
            a dzień bez wazeliny top dzień stracony hahhahahahahahha
    • anirat UWAGA 21.12.09, 22:55
      Jest drugie absorbujace uwage ogłoszenie smile
      • petea1 Re: UWAGA 22.12.09, 21:05
        gdzie?? puść linka!
        • buena_luna Re: UWAGA 22.12.09, 21:12
          petea1 napisała:

> gdzie?? puść linka!

np dzisiaj tutaj
          forum.gazeta.pl/forum/w,16314,104721510,,Dziewczyny_z_poczuciem_humoru_i_mila.html?v=2
          dawaj Peti ! do ataku! ;p
          • petea1 Re: UWAGA 22.12.09, 21:41
            hmmm, z poczuciem humoru? Chyba nie chodzi o casting do kabaretu?
            • black.ramzes Re: UWAGA 22.12.09, 21:47
              Poprostu zeby umiała bys soba,to wszytsko
              • petea1 Re: UWAGA 22.12.09, 21:50
                a Ty się w ogóle nie odzywaj do mnie! Już ja Cię poznałam, nieszczęsna!
                • irek1404 Re::))))) 23.12.09, 08:26
                  Droga pani czemuż wojne wywołujeszsmile
                  Jak to mowi nasz wielki ojciec, tata Rydzyk
                  Łaczmy sie i kochajmy ,na tace tez dajmy smile

Cos ns nerwy smile
                  www.youtube.com/watch?v=xnIl-IE8sLE
                  7946680 tam widzoczna moja fotak ,zaraz zmienicie
                  co do ciachasmile
                  Pozdrawiam
                  • petea1 Re::))))) 23.12.09, 18:45
                    no dzięki Irek! nie dość że odzyskałam humor to jeszcze jestem zauroczona!!!!
                    • irek1404 Do petea1 23.12.09, 18:57
                      Miło ze Ci humor poprawiłem,tylko nie bardzo wiem czym!
                      A co do zauroczenia to jestem zaskoczony,bo tez sie nie orientuje czym został wywołany ten stan.
                      Pozdrawiam cieplutko
                      • petea1 Re: Do petea1 23.12.09, 19:08
                        jak to czym? Twoim postem, linkiem, osobowością, uroda, wdziękiem, poczuciem
                        humoru...
                        • irek1404 Re: Do petea1 23.12.09, 19:38
                          Co do linku sie zgodze smileTomasz Zołtko -dotykaj
                          Dziekuje za miłe słowa ,teraz sam do siebie sie uśmiecham smile
                          Co do urody ,to do Edwarda mi dalekosmileestem wielkim fanem Zmierzchu
                          Moze pomyslisz ze to dziecinada dorosły facet a lubi takie historie.
                          Ale miłosc tych dwojga mnie rozbraja, film jest niczym w porównaniu do ksiazki.
                          • petea1 Re: Do petea1 23.12.09, 20:06
                            milo mi że się uśmiechasz! i wcale nie myślę że Twoje upodobania to dziecinada
                            -wręcz przeciwnie -fajnie że nie udajesz i po prostu o tym piszesz!Zyczę Ci
                            spokojnych i wesolych świąt!smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka