raziel24 08.12.11, 09:49 Człowiek samotny wiadomo jakoś specjalnego bujnego życia towarzyskiego nie ma ale co robicie gdy się nudzicie? Komputer i forum to chyba nie jedyna wasza rozrywka czy hobby Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lonelyshe29 Re: Co robicie? 08.12.11, 16:04 czasem psa gdzieś się ciągnie - ale przy takiej pogodzie nawet on nie chce Odpowiedz Link
raziel24 Re: Co robicie? 08.12.11, 17:36 Ale masz fajnego psa mój to mnie ciągnie w każdych warunkach nie ma bestia litości Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 08.12.11, 17:57 raziel24 napisał: > Ale masz fajnego psa mój to mnie ciągnie w każdych warunkach nie ma bestia lito > ści nic mu się nie chce... mało tego jak jednego dnia go gdzieś wezmę - drugiego się chowa przede mną - wymieńmy się na psy - Ty odpoczniesz, a ja się gdzieś przejdę Odpowiedz Link
raziel24 Re: Co robicie? 08.12.11, 18:03 Niestety mój pies wychodzi tylko ze mną i ewentualnie z moim ojcem Reszta rodziny próbowała tak samo znajomi i tylko jest z tego kupa śmiechu a, że spore zwierze to ciężko na siłę wyciągnąć pozatym wyłby tak, że szybko byś się chciała odmienić Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 08.12.11, 19:27 właśnie co jest z tymi psami, też lubię zwierzęta ale nie do przesady, byłam dzisiaj u ciotki, mają tam takiego małego psinę,nie pamiętam jaka rasa, i traktują go jak dziecko, noszą na rękach, przytulają, robią kucyki (uważam to za znęcanie się nad zwierzętami), a co najgorsze liże ich ten pies nawet po twarzy. wlazła mi na kolana i kurde lizała mnie po dłoniach ble po twarzy też chciała ale to byłaby już przesada. nie wiedziałam jak się zachować, nie mogłam przecież takiego pupilka odgonić Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 08.12.11, 19:43 też nie jestem fanką pozwalania psu na wszystko - a już najbardziej mnie denerwuje, jak pies siedzi na fotelu ;d z pyskiem na stole niemal ;d - lubię zwierzęta, ale to raczej niehigieniczne Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 08.12.11, 20:00 jakby ludzie nie widzieli różnicy między człowiekiem a psem, a jest przecież różnica, o ile się nie mylę , pomijając fakt, że życie wielu ludzi jest pod psem Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 08.12.11, 20:11 desper.atka napisała: > na moje oko się nie mylisz czyli postulat powstał: PSOM NA KANAPACH MÓWIMY NIE Odpowiedz Link
noajdde Re: Co robicie? 08.12.11, 19:45 Kopa sprzedać to się wiecej nie będzie zbliżać A tak to tylko psią grypę roznosi. Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 08.12.11, 19:50 noajdde napisał: A tak to tylko psią grypę roz > nosi. psia grypa??? na czym to niby polega??? )) Odpowiedz Link
noajdde Re: Co robicie? 08.12.11, 19:52 Jeszcze nie odkryta, ale to nowa epidemia będzie. Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 08.12.11, 20:02 noajdde napisał: > Jeszcze nie odkryta, ale to nowa epidemia będzie. a objawy?? Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 08.12.11, 19:57 no tak to by dopiero było jakbym ludziom psa w ich własnym domu z kopa potraktowała... Odpowiedz Link
raziel24 Re: Co robicie? 08.12.11, 21:09 A to ja nie wie jak się zachować u mnie pies to członek rodziny ale człowieka z niego nie robię ma być zwierzęciem nie ma mowy o całowaniu, kucykach i noszeniu na rękach to robienie kaleki z psa a później chodzą takie głupki po parkach ja swojego nawet na smyczy nie prowadzam i nikt mi uwagi nie zwraca bo wiedzą że nie zrobi nic głupiego Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 09.12.11, 07:37 i dobrze (chociaż z noszeniem Twojego psa na rękach mógłby być chyba mały problem ) Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 08.12.11, 19:39 raziel24 napisał: > poza tym wyłby tak, że szybko byś się chci > ała odmienić no wyjący pies to problem - jeszcze by mnie aresztowali ;d za zakłócanie spokoju Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 00:38 A jak fajnie się mieszka obok sąsiada,który ma takich wyjących psów kilka na podwórku ale co tam...da się przywyknąć ;D Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 09.12.11, 07:45 dreammaker napisał: > A jak fajnie się mieszka obok sąsiada,który ma takich wyjących psów kilka na po > dwórku ale co tam...da się przywyknąć ;D no właśnie u mnie jak ktoś nocuje to też narzeka, a ja tam nic nie słyszę Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 08:27 można sobie po prostu wyobrażać, że wyjący pies to odgłos wiatru Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 17:36 Tak w normalny dzień to nawet nie zwracam na to uwagi,ale w lecie jak śpię przy otwartym oknie i one zaczynają wyć,to trochę irytuje,ale nie na tyle żeby nie dało się spać Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 18:37 dreammaker napisał: > Tak w normalny dzień to nawet nie zwracam na to uwagi,ale w lecie jak śpię przy > otwartym oknie i one zaczynają wyć,to trochę irytuje,ale nie na tyle żeby nie > dało się spać a jakbyś im przez to otwarte okno też zawył?;d Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 18:43 Cóż,jeśli był by to ryk mojej ciemnej strony ,to pewnie byłby spokój a tak to nie chce mi się wstawać i tak zaraz zasypiam Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 19:07 dreammaker napisał: > Cóż,jeśli był by to ryk mojej ciemnej strony ,to pewnie byłby spokój a tak t > o nie chce mi się wstawać i tak zaraz zasypiam czyli narzekasz na psy, które w sumie wcale Ci nie przeszkadzają? Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 21:03 a psy wyją bez powodu czy sąsiedzi je głodzą? Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 21:19 Nie no aż tak często to nie wyją,po prostu czasem wyją,jak to psy...do księżyca,albo jeszcze tam do czegoś Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 21:40 No tak mi się wydaje,ale może jestem w błędzie...może to ze mną już cos się dzieje Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 21:46 znowu mi wytykasz małą uwagę o ciemnej stronie? Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 21:59 Oj nic Ci nie wytykam,nawet nie miałem tego na myśli a w ogóle to spodobała mi się ta ciemna strona Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 22:10 no to dobrze, że się spodobała , bo już się bałam, że możesz poczuć się urażony moim (niepopartym niczym konkretnym) wydawaniem opinii na Twój temat Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 22:33 nie wcale nie! z mojego punktu widzenia całkiem pozytywna nudne by były tylko jasne strony w człowieku . Ale bardziej mnie martwił jej odbiór z Twojej perspektywy ... Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 22:54 Wiesz,szczerze to nie bardzo wiedziałem co miałaś na myśli,więc obróciłem to w żart Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 23:12 Ale Ty odebrałaś to inaczej,czyli nie do końca Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 10.12.11, 10:37 ja po prostu zza dużo kombinuję ;d tym się nie przejmuj ;d Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 10.12.11, 17:28 Ja mam podobnie i raczej takimi rzeczami się nie przejmuję Odpowiedz Link
raziel24 Re: Co robicie? 08.12.11, 17:35 "..." co znaczy ten szyfr? Na mieście powiadają, że Ty akurat na brak zainteresowań nie narzekasz Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 08.12.11, 16:03 raziel24 napisał: > Człowiek samotny wiadomo jakoś specjalnego bujnego życia towarzyskiego nie ma a > le co robicie gdy się nudzicie? Komputer i forum to chyba nie jedyna wasza rozr > ywka czy hobby a własnie, że jest. jak wchodze na forum to mówię, że wychodzę ze "zajomymi" no ale moim naaaaajwiększym hobby są moje dzieciaczki Odpowiedz Link
raziel24 Re: Co robicie? 08.12.11, 17:42 Masz bardzo wyczynowe hobby powiedziałbym, że karkołomne przydałoby się coś bardziej relaksującego np. zostań psychopatyczną morderczynią pająków na ścianach to bardzo kreatywne zajęcie polecam Odpowiedz Link
raziel24 Re: Co robicie? 08.12.11, 21:13 A co myślisz, że one by się Tobą przejmowały gdyby były większe od Ciebie? Hej Krzyżak nie jedz ją ona pająków nie zabijała;P Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 00:46 Pająki są fajne,a najlepiej jak się mu rzuci muchę w pajęczynę...ekscytujący widok Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 09.12.11, 07:50 jak będą większe to będę się martwić słyszałam o przypadkach śmiertelnego ukąszenia człowieka przez pająka ale o zjedzeniu to chyba nie... Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 08:30 jak już wyhodujecie mutację pająka giganta - wyślijcie mi jednego ;d puszczę w pracy to się nazywa oczyszczenie atmosfery Odpowiedz Link
noajdde Re: Co robicie? 08.12.11, 17:49 Ścianka albo basen. A ostatnio niestety walczę z bólem Poza tym praca, praca, nadgodziny pozwalają trochę "dorobić". Odpowiedz Link
raziel24 Re: Co robicie? 08.12.11, 17:57 Ścianka fajna sprawa kiedyś miałem okazję spróbować ale w mojej metropolii to ja mogę się wspinać tylko po drzewach i murach obronnych Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 08.12.11, 18:00 ja też próbowałam ścianki, mam nawet buty i uprząż , super się wtedy odpoczywa - naprawdę się nie myśli... Odpowiedz Link
noajdde Re: Co robicie? 08.12.11, 18:32 Problem w tym, że zawsze chodzę sam tak więc najczęściej wspinam się bez asekuracji tylko trawersami Poza tym od ch...ja ludzi, że ciężko się dopchać i rzecz jasna same pary. Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 08.12.11, 19:19 no tak, ja też chodziłam głównie wtedy, gdy miałam z kim Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 09.12.11, 07:56 ale w sumie trzeba się kiedyś przełamać. chociaż i tak zrobiłam duże postępy w kwestii lęku wysokości Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 17:42 Właściwie to od jakiej wysokości ujawnia się ten lęk,bo ja np wychylając się z balkonu na drugim piętrze kurczowo trzymam się poręczy Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 09.12.11, 18:38 jak byłam mała to bałam się wejść po schodach na półpietro, z czasem to minęło i po schodach chodzę bez problemu. wszelkiego rodzaju balkonów i tarasów boję się cały czas. jak zrobiłam prawko pojawił się problem z wiaduktami a jadąc do najbliższego miasta muszę takowy pokonać z rok się męczyłam ale jakoś przeszło. a jak jechałam kiedyś nad morze pociągiem to mało na jakiś zawał nie padłam czy coś bo jechaliśmy po jakichś mostach, które wydawały mi się niezbyt wytrzymałe. myślę, że lęk wysokości można pokonać ale trzeba ze sobą stoczyć ostrą walkę. ale z kolei nie za bardzo zeby się jakiejś traumy nie nabawić Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 23:10 Czytałaś coś może o tym lęku,jak się go pozbyć ? Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 09.12.11, 23:23 nie zajmowałam się tym nigdy bo nie sprawia mi aż tak dużego problemu. natomiast na tyle na ile "liznęłam" psychologii lęków najlepiej pozbywać się poprzez doświadczenie. coś jak szczepionka - pozwala na wytworzenie przeciwciał, tak samo tutaj tylko sprawa dotyczy hormonów. dodam jeszcze, że strach jest często oznaką mądrości, umiejętności przewidywania i oceny konsekwencji jakie niesie dana sytuacja. Np ludzie dotknięci autyzmem - bardzo często ponad przeciętnie uzdolnieni, mają znacznie bardziej rozwiniętą percepcję i to jest właśnie czynnikiem wywołującym chorobę Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 23:49 Aha czyli najprościej mówiąc najlepiej jest przebywać jak najczęściej na wysokościach,coś w tym jest na pewno Co do strachu to nie wiem,bo wydaje mi się,że jego wpływ ma też niejednokrotnie negatywny wpływ na podejmowanie decyzji,może nawet uniemożliwić podjęcie jakiejkolwiek decyzji,co zrobić w razie jakiegoś niebezpieczeństwa. Z tym autyzmem to ciekawa sprawa,bo właśnie gdzieś słyszałem o tym. Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 09.12.11, 23:58 nie zupełnie o to mi chodziło. powinno się, na miarę swoich możliwości, stawiać czoła swoim lękom, ale w żadnym wypadku nie torturować się bo to może tylko wywołać traumę. generalnie u ludzi występują dwa rodzaje odczuwanego stresu - mobilizujący i paralizujący Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 10.12.11, 00:12 Nie chodziło mi o tortury > generalnie u ludzi występują dwa rodzaje odczuwanego stresu - mobilizujący i pa > ralizujący Zgadzam się z tym Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 10.12.11, 00:20 dreammaker napisał: > Nie chodziło mi o tortury uff to dobrze > Zgadzam się z tym trudno się nie zgodzić Odpowiedz Link
noajdde Re: Co robicie? 09.12.11, 18:39 Zawsze gdy stoję nad przepaścią mam ochotę w nią skoczyć. Myślę, że pewnego dnia to zrobię. Odpowiedz Link
raziel24 Re: Co robicie? 09.12.11, 18:38 Ja też mam lęk wysokości ale taki specyficzny który objawia się tylko w budynkach... po górach, skałkach, drzewach skakałem i nic dziwne troche Odpowiedz Link
raziel24 Re: Co robicie? 09.12.11, 19:07 Raczej nie przeraża mnie mycie okien czy też wychylenie się za parapet od drugiego piętra wzwyż albo stanąć na krawędzi dachu w bloku może to uraz z dzieciństwa bo np. z kumplami często chodziłem na nieczynny most gdzie siadaliśmy na krawędzi tyłkami a pod nami jakieś 10-15 metrów i płytka rzeka Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 09.12.11, 19:13 o nie a kto o zdrowych zmysłach stawałby na krawędzi dachy bloku!!! Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 09.12.11, 19:16 może, ale teoretycznie nie powinnam się bać bo z pewnnością codziennie kilka pociągów więc czemu akurat ten którum jadę miałby się wykoleić albo coś Odpowiedz Link
rafae Re: Co robicie? 08.12.11, 18:10 1. Piję. 2. Programuję. 3. Bzykam samotne laski. 4. Gram, czyli plumkam, czyli szukam brzmień dla siebie w sferze potocznie zwanej muzyką elektroniczną. 5. Czytam książki, coraz częściej na PDA w PDF ... , a buuu ... 6. Piję. 7. Fascynuję się przygłupami z samotni łączta się. 9. Uważam, poważam, Rozważam, zapamiętane przed stu laty: Samotnym przecież każdy z nas. Nikłym pocieszycielem jest ten zamysł. Barwię, dostrajam, mówięnie, płacę, pobieram opłaty i tak sobie myślę, że przecież nie ma samotności, bo samotność to tylko niezaspokojone ego, prywatne guściki, kolidujące, nie znajdujące, to taki atom, który nie pasuje..., ale przecież to taka jego natura, więc po co zmieniać na siłę coś, co jest naturą? Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 09.12.11, 07:58 rafae napisał: > 3. Bzykam samotne laski. czy to oznacza, że jesteś męską... prosty - tutką? Odpowiedz Link
rafae Re: Co robicie? 09.12.11, 11:45 "czy to oznacza, że jesteś męską... prosty - tutką?" Nie. ( tak sobie pomyślałem przez chwilkę, czy się obrazić, czy edukować ) i wobec tak postawionego pytania nie napisać czasem jakiegoś prostego "tutka" ( tutek - poradnik ) ? Mogę jedynie przypomnieć, że kontakty między ludźmi nie opierają się tylko na czysto "tekstowej" formie, lecz czasem rozwojowo ( w rzeczy naturalnej ) idą głębiej. Cennik nie istnieje, choć mógłby zostać stworzony i rozpowszechniony. Przykładowo: Spotkajmy się wtedy i wtedy, tu i tu itd. Co każda ze stron będzie z tego miała? Czy wkład jaki wniosą strony usatysfakcjonuje je, czy może wygra rozważanie: < łe... lipa, idę dalej, bo nie było w fajerwerkach takich kolorów jak chciałem/am > ( tu znów nawiązuję do ostatniego fragmentu mojego wcześniejszego wpisu ). Podsumowując: Prostytucję, czyli handel, ( może być wymienny ) na upartego możemy dostrzec wszędzie, dosłownie w każdej czynności. Wynika to z naturalnej, wewnętrznej cechy każdego człowieka, jaką jest egoizm. Takie zderzenie egoizmu może czasem przynieść dosyć przyjemne efekty, ale może też doprowadzić do osamotnienia jeśli osobnicy nie zdają sobie sprawy z istnienia czegoś takiego. Dla rozjaśnienia dodam na koniec, że bycie razem jest uzupełnianiem się tych pojedynczych "egoizmów", jest umiejętnym pójściem na kompromis w sytuacjach konfliktowych. Szukanie Tylko i Wyłącznie czegoś dla siebie może zakończyć się błąkaniem i tułaczką na przykład po forach takich jak to, lub podobnych. I koncepcja prostego tutka wzieła w łeb Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 09.12.11, 18:51 rafae napisał: > ( tak sobie pomyślałem przez chwilkę, czy się obrazić, czy edukować ) alez tu wszyscy są wrażliwi, i o co tu się obrażać, przeciez nawet nie napisałam że jesteś, to było tylko niewinne pytanie "czy..." > Mogę jedynie przypomnieć, że kontakty między ludźmi nie opierają się tylko n > a czysto "tekstowej" formie, lecz czasem rozwojowo ( w rzeczy naturalnej ) idą > głębiej. masz 100% racji, dziękuję za przypomnienie ale miałam tego świadomość Dla rozj > aśnienia dodam na koniec, że bycie razem jest uzupełnianiem się tych pojedyncz > ych "egoizmów", jest umiejętnym pójściem na kompromis w sytuacjach konfliktowy > ch. wybacz, ale w Twojej pierwszej wypowiedzi nie było nic o byciu razem > I koncepcja prostego tutka wzieła w łeb Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 00:36 Trudno powiedzieć,to zależy,ale najbardziej muzyki lubię słuchać,ewentualnie robić coś co jest troszkę z nią związane Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 08:31 dreammaker napisał: > Trudno powiedzieć,to zależy,ale najbardziej muzyki lubię słuchać,ewentualnie ro > bić coś co jest troszkę z nią związane TAŃCZYĆ?;d Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 17:27 Dlaczego akurat pomyślałaś o tańcu...a ciekawe jeszcze o jakim ? Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 18:39 dreammaker napisał: > Dlaczego akurat pomyślałaś o tańcu...a ciekawe jeszcze o jakim ? hehehe no pewnie, że o jakimś wyczynowym ;d Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 19:44 No nie powiem,jakikolwiek taniec to dla mnie wyczyn Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 21:04 to co około muzycznego lubisz robić, jeśli to nie taniec? Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 21:23 W sumie to nic takiego,szukam w necie czegoś interesującego co dotyczy w jakimś stopniu muzyki,o artystach,gatunkach,sprzęcie audio itp a czasem bawię się w dj'a ale tak wirtualnie ;D Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 21:34 i zawsze interesowała Cię muzyka aż na taką skalę? znaczy - ponad to, co się podoba a co nie? Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 21:58 Jeśli chodzi o samą muzykę,to odkąd tylko pamiętam słuchało się jej dużo w moim domu,a największy szał był jak dostałem walkmana na komunię mam go do dzisiaj i jeszcze działa A co do pojmowania muzyki i innych dziedzin z nią związanych,zaczęło mnie to interesować już jakiś czas temu,a zwłaszcza od momentu kiedy mam dostęp do internetu Ale to nic takiego,nawet nie umiem grać na najprostszym instrumencie ;D to jest takie bardziej hobby Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 22:08 Ale całkiem dobre hobby, bo i siebie można bardziej poznać i horyzonty rozwinąć, ja wstyd się przyznać jestem do muzyki nastawiona użytkowo .... jakoś nigdy się nie zapaliłam aż tak, żeby oszaleć na punkcie jakiegoś wykonawcy czy stylu muzycznego ..... wybieram sobie pojedyncze piosenki i słucham je aż do zwariowania .... i potem przechodzę do czegoś innego, takie upośledzenie a walkmana też dostałam Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 22:27 lonelyshe29 napisała: > Ale całkiem dobre hobby, bo i siebie można bardziej poznać i horyzonty rozwinąć > , ja wstyd się przyznać jestem do muzyki nastawiona użytkowo Ale to nie wstyd,Ty masz na pewno inne hobby (rozwiązywanie sprawdzianów ;D ) które dla Ciebie jest bardzo ważne,a już większym wstydem można by powiedzieć jest nieczytanie książek i ja się do tego przyznaję,w ogóle nie czytam książek,nie licząc kilku pdf-ów .... jakoś nigdy s > ię nie zapaliłam aż tak, żeby oszaleć na punkcie jakiegoś wykonawcy czy stylu m > uzycznego ..... wybieram sobie pojedyncze piosenki i słucham je aż do zwariowan > ia .... i potem przechodzę do czegoś innego, takie upośledzenie > a walkmana też dostałam No tak było i zemną,słuchałem różnych rzeczy,w sumie to i teraz słucham różnych stylów,ale przeważa...wiadomo co > a walkmana też dostałam A jakąś kasetkę do tego też ? Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 22:35 he he he wolałbyś nie wiedzieć jakie to były kasety ;d - ale byłam wtedy chora i mama mi chciała przyjemność zrobić Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 22:37 Ale ja jestem bardzo ciekaw,napisz co to było Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 09.12.11, 22:41 new kids on the block - miej litość na Boga, byłam w 2 klasie Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 22:52 Ale oni byli wtedy bardzo popularni,moja starsza siostra ich słuchała,więc i ja też Ale to jeszcze nic... Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 09.12.11, 23:12 Dostałem wtedy kasetę...zgadnij po inicjałach: M.J. Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 10.12.11, 10:41 tu się nie ma w sumie czego wstydzić, czy poprawi Ci humor, jak Ci powiem, że razem z bratem i kuzynką wyskakiwaliśmy z parapetu (zza zasłony) na podłogę do taktu "Pretty woman" Orbisona?? Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 10.12.11, 17:18 Z humorem u mnie jest nie najgorzej i przyznam,że fajną mieliście zabawę,trudno mi to sobie wyobrazić,ale fajnie to opisałaś I wydaje mi się,że chyba nie zgadłaś o kogo mi chodziło Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 11.12.11, 13:02 Właśnie tak pomyślałem,że Ty tak pomyślisz ;D Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 13:38 specjalnie mnie chciałeś wyprowadzić w pole Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 11.12.11, 16:16 Nie nie,potem dopiero zdałem sobie z tego sprawę,a tym bardziej,że wrzuciłem coś ostatnio od majkela ;D ale przynajmniej było jakieś utrudnienie Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 18:24 he he he teraz inicjały M. J. kojarzyć już mi się będą tylko z jednym Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 11.12.11, 22:23 No pewnie i wpatrywałem się w niego godzinami Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 22:34 nie udawaj już się wysypałeś, że to siostry był Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 23:00 pogłębiłam Ci osobowość na forum jestem z siebie dumna Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 11.12.11, 23:11 Tak,dokładnie,czuję się teraz taki...pogłębiony Dzięki Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 23:19 he he he tylko ostrożnie z tą głębią bo mi utoniesz Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 23:52 czyli jakbyś był na Titanicu to być utonął? Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 12.12.11, 19:30 no chyba, że wysadziłbyś jakąś babcię siłą z szalupy ratunkowej Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 00:30 czyli woli swoją mamę, co ma coś tam jak atrament na to bym nigdy nie wpadła Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 11.12.11, 12:52 wiesz na co dzień mam do czynienia z młodszymi dziećmi niż Ty Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 11.12.11, 20:16 pedagogika specjalna więc mam za sobą różne wolontariaty, praktyki,warsztaty itp. ale nie pracuję na razie w zawodzie, no i mam jeszcze małe przedszkole w domu Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 20:40 podziwiam, swoją drogą masz fajnie - wiesz jak swoje "przedszkole" wychować Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 11.12.11, 22:05 jest jedna bardzo ważna zasada, nie wolno na swoich dzieciach ćwiczyć tych wszystkich technik itd. ponieważ nie jest to obiektywna sytuacja i to się nigdy nie udaje Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 22:07 to pewnie tak samo jak z psychologią, że nie powinni iść tam ludzie, którzy chcą rozwiązywać swoje własne problemy Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 22:19 ja czasem mam wątpliwości do tego, czy psychologia cokolwiek rozwiązuje ... czy tylko usprawiedliwia ludzki słabości Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 11.12.11, 23:08 może nie tyle rozwiązuje ile tłumaczy, ukazuje pewne zależności Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 13:39 próbuję sobie wyobrazić, jak siedzisz i słuchasz M.J. - pocieszny widok to musiał być Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 11.12.11, 16:12 A jeszcze jak,zwłaszcza,że mi się to wtedy bardzo podobało Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 11.12.11, 22:14 W plakaty się nie bawiłem,to była domena siostry Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 22:20 fajnie jest pewnie mieć siostrę, zawsze chciałam Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 11.12.11, 23:43 "Ty bredzisz nie wiesz o czym nie wiesz co jest po czym gdy zamkniesz oczy ciemno jeeest..." Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 12.12.11, 00:42 fragment piosenki ze skeczu kabaretu chyba pod wyrwigroszem na melodię jej czarne oczy Iwana i Delfina - genialny kawałek( ten ze skeczu) Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 22:12 dobrze, że go zdemaskowałaś teraz mamy na niego haka Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 23:22 nic, nic .... takie tam niewinne pogawędki Odpowiedz Link
desper.atka Re: Co robicie? 11.12.11, 23:42 ta,,, Ty poważny...? weź mnie nie rozśmieszaj Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 23:49 a nie jesteś poważny? jako guru chyba powinieneś być Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 22:21 to oczywiście tylko żarcik i tak jesteś muzycznym moim guru Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 11.12.11, 22:29 Ja tam nie mam nic przeciwko takim żartom z tym guru to się "odrobinę" zagalopowałaś ;D Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 22:57 a co do muzycznego guru to możesz nim przecież zostać to nic nie kosztuje ... czytam sobie i słucham i tyle Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 11.12.11, 23:17 O! I to będzie mój cel życiowy,zostanę muzycznym guru >.. czytam sobie i słucham i tyle Czuję się zaszczycony Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 11.12.11, 23:30 Czasami sobie tak myślę o tym,ale to raczej zostanie w sferze "jak by to było",bo ja się do radia bym nie nadawał Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 23:33 a dlaczego byś się nie nadawał??? czyżbyś miał osobowość telewizyjną?;d Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 11.12.11, 23:49 Ale tu nie ma nawet czego tłumaczyć,nie nadaję się i tyle,jak dla mnie to "trochę" za wysoki pułap Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Co robicie? 11.12.11, 23:51 no co ty gadasz za głupoty fajnie się czyta jak piszesz o muzyce Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 12.12.11, 00:11 Cieszę się,że tak uważasz,choć ja wiem,że raczej średnio mi to wychodzi poza tym w radiu trzeba mówić,a to już duża dla mnie różnica Odpowiedz Link
dreammaker Re: Co robicie? 13.12.11, 22:23 No nie,tylko po prostu mówienie nie jest moją najlepszą stroną,ani nawet dobrą Odpowiedz Link