rafae 20.07.17, 16:48 co chcieli mnie banować... a gdzie wy? mózg sie zatarł? Czemu nie ma wątków z waszą muzyką? Przemyśleniami itd... Stać was tylko na opinie? Co z wami? "laszego" tak jest, że nie potraficie ożywić samych siebie? Pomyślcie .... może do jutra? Armin van Buuren feat. Fiora - Waiting For The Night (Zetandel Chill Out Mix) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cambria1.2 To może coś w tym stylu 20.07.17, 17:00 Pillar of Davidson by Live w/ lyrics HD Odpowiedz Link
cambria1.2 Albo tak 20.07.17, 17:03 Live ft. Anouk - Dance With You | 2 Meter Sessies, 2000 Odpowiedz Link
rafae Re: Albo tak 20.07.17, 17:20 Dziex Cambria... Chciałem wywołać oszołomów... nie Ciebie ... ale jeszcze to się stanie... A słyszałaś to: idenline - Way to an angel Odpowiedz Link
tapatik Re: eee teeee.. 20.07.17, 20:31 Ręce i jajka opadają. rafae napisał: > co chcieli mnie banować... a gdzie wy? mózg sie zatarł? A tobie nie zatarł się? Dlaczego obrażasz innych? > Czemu nie ma wątków z waszą muzyką? Nie odczuwam potrzeby wrzucania wątków z muzyką. > Przemyśleniami itd... Moje przemyślenia można od czasu do czasu znaleźć na forum. > Stać was tylko na opinie? Dlaczego "tylko"? > Co z wami? Nic, a z tobą? > "laszego" tak jest, że nie potraficie ożywić samych siebie? Zapewniam cię, że jestem żywy na tyle na ile jest to możliwe. > Pomyślcie .... może do jutra? PSIAMAĆ! Czy ty w ogóle czytasz co się do ciebie pisze? Robisz dokładnie to co, o co ludzie cię prosili, abyś nie robił. Odpowiedz Link
rafae Re: eee teeee.. 20.07.17, 20:52 Tapatik.... Weś mnie się nie boj... Co Tam napisałeś? Bo tak to rozstrzeliłeś, że ni chuja nie mogę rozczytać... Odpowiedz Link
rafae Re: eee teeee.. 20.07.17, 21:19 Czy to ja mam wam pokazywać, jak zachowywwww,,,,,, eeeee... zachowywać sie w teatrze? Odpowiedz Link