stasi1 27.09.22, 15:44 kelnerki, Chyba zwolnili z knajpy w której jem obiad kiedy nie jestem w pracy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baenzai Re: Dwie blondynki 27.09.22, 22:29 Może same odeszły. A nawet jakby je zwolniono to jaki z tego wniosek? Czasem piszesz jak jakiś upośledzony. Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Dwie blondynki 05.10.22, 17:45 baenzai napisał: > A nawet jakby je zwolniono to jaki z tego wniosek? wniosek jeden: recesja w sektorze gastronomicznym, wyprzedawaj papier !!! i wiemy to z pierwszej ręki z wyprzedzeniem Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Dwie blondynki 28.09.22, 20:26 Widziiałem wczoraj dwie blondynki na hulajnodze. Może to re same? Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Dwie blondynki 30.09.22, 23:05 stasi1 napisał: > Raczej te były bardziej poważne No to nie ma się co dziwić, że pracę w knajpie straciły Odpowiedz Link
stasi1 Re: Dwie blondynki 02.10.22, 17:30 No nie, bo teraz podaje szefowa, troche bardziej poważna Odpowiedz Link
searam Re: Dwie blondynki 30.09.22, 21:57 Ty Jonasz jestes..Przyniosles im pecha. Teraz poszly na ulice...! Odpowiedz Link
stasi1 Re: Dwie blondynki 23.10.22, 21:05 Znalazła się i druga. Była na urlopie od 6 września, przez dwa tygodnie Odpowiedz Link
stasi1 Re: Dwie blondynki 26.10.22, 17:31 Chyba muszę zmienić posiłek bo ten co dostaje za szybko schodzi Odpowiedz Link
stasi1 Re: Dwie blondynki 27.10.22, 13:56 Na razie z żadną. Przecież napisałem że za szybko to mi idzie i już na nic innego nie starcza Odpowiedz Link
searam Re: Dwie blondynki 26.10.22, 23:13 stasi1 napisał: > Znalazła się i druga. Była na urlopie od 6 września, przez dwa tygodnie Wyglada na to, ze autoertyka jest twoja najmocniejsza strona... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Dwie blondynki 04.11.22, 21:01 Ostatnio jedna widziałem na moście, dobrze że nie pod Odpowiedz Link
stasi1 Re: Dwie blondynki 20.04.23, 17:14 Pojawiła się ostatnio trzecia blondynka, jak mówi na zastępstwo Odpowiedz Link
tapatik Re: Dwie blondynki 23.04.23, 11:18 Jasssssssssssssssssna cholera, żadna ci nie pasuje, ta za stara, ta za młoda. Ma 18 lat? Jak ma to próbuj. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Dwie blondynki 24.04.23, 20:12 Mi to prawie każda pasuje, gorzej w drugą stronę Odpowiedz Link
tapatik Re: Dwie blondynki 25.04.23, 23:31 Mam cię uczyć po co się zagaduje dziewczyny? Chcesz iść na jakąś randkę czy nie? Odpowiedz Link
stasi1 Re: Dwie blondynki 28.04.23, 17:41 W knajpie raczej nie mam szans zaprosić kelnerki 20 lat młodszej niż ja na randkę Odpowiedz Link
baenzai Re: Dwie blondynki 28.04.23, 19:08 stasi1 napisał: > W knajpie raczej nie mam szans zaprosić kelnerki 20 lat młodszej niż ja na rand > kę W żadnym miejscu nie masz na to szans. Bierz się za rówieśniczki (ewentualnie trochę młodsze), w twoim wieku jest przecież przewaga ilościowa kobiet i do tego nie są aż tak bardzo roszczeniowe jak te młodsze. Odpowiedz Link
obrotowy bywaja wyjatki :) 28.04.23, 20:16 > W żadnym miejscu nie masz na to szans. - chyba, ze jest sie (we firmie) szefem owej Panny, albo docentem na Uczelni > > Bierz się za rówieśniczki (ewentualnie trochę młodsze), w twoim wieku jest prze > cież przewaga ilościowa kobiet i do tego nie są aż tak bardzo roszczeniowe jak > te młodsze. - a tu pelna zgoda. ale Stasiek jest łasy na mlodsze Odpowiedz Link
tapatik Re: Dwie blondynki 28.04.23, 19:17 Dobra inaczej. Gdzie możesz znaleźć kobietę, która da się zaprosić na randkę? Odpowiedz Link
baenzai Re: Dwie blondynki 28.04.23, 22:54 tapatik napisał: > Dobra inaczej. > Gdzie możesz znaleźć kobietę, która da się zaprosić na randkę? Taką 50+? W sumie sam jestem ciekaw gdzie się takie poznaje. W internecie chyba ich za dużo nie ma. Może jakieś kluby seniora? Odpowiedz Link
szczfany_jaszczomp Re: Dwie blondynki 20.04.23, 22:36 Koniecznie daj znać, jak zabraknie serwetek, albo któraś z blondynek podleje paprotke. Czekam z zaciśniętym stolcem Odpowiedz Link
baenzai Re: Dwie blondynki 21.04.23, 00:24 Fascynujące. Dobra, znikam stąd, bo to forum zamieniło się w blog jakiegoś dziwaka. Zresztą i tak przez ostatnie kilka miesięcy wchodziłem tu głównie z przyzwyczajenia. Ogólnie to chyba całe forum gazeta.pl już zdechło (poza subforami Kobieta i Kraj). Odpowiedz Link
obrotowy trzymiemy kciuki za nowa droge zycia. 21.04.23, 08:33 baenzai napisał: > Dobra, znikam stąd, bo to forum zamieniło się w blog jakiegoś dziwaka. > Zresztą i tak przez ostatnie kilka miesięcy wchodziłem tu głównie z przyzwyczaj > enia. > Ogólnie to chyba całe forum gazeta.pl już zdechło (poza subforami Kobieta i Kra j). trzymiemy kciuki za nowa droge zycia. - bo nieustajace malkontenctwo zaczyna byc dla innych meczace. Odpowiedz Link
baenzai Re: trzymiemy kciuki za nowa droge zycia. 21.04.23, 08:48 obrotowy napisał: > - bo nieustajace malkontenctwo zaczyna byc dla innych meczace. Nie to co twoje ,,dyskusje'' z tym dziwakiem, prawda? Poprzeglądaj sobie stare wątki, zwłaszcza te założone przez chłopów. Cały czas przewijały się tutaj wątki wyniszczającej samotności, depresji, niskiej samooceny, kryzysu na rynku matrymonialnym i tak dalej. Zresztą chyba trudno żeby było inaczej biorąc pod uwagę nazwę tego forum. Odpowiedz Link
obrotowy prawda 22.04.23, 02:49 baenzai napisał: > Nie to co twoje ,,dyskusje'' z tym dziwakiem, prawda? ten "dziwak" tez jest sam, i samotnosc tez mu dokucza, ale nie placze z tego powodu - tylko stara sie cos czynic by te realia zmienic. Odpowiedz Link
baenzai Re: prawda 23.04.23, 00:24 obrotowy napisał: > ten "dziwak" tez jest sam, i samotnosc tez mu dokucza, ale nie placze z tego po > wodu - tylko stara sie cos czynic > > by te realia zmienic. On ma chyba jakieś zaburzenia psychiczne albo jest lekko niedorozwinięty. Na sąsiednim forum masowo wykopuje stare wątki i pisze jakieś dziwaczne shit posty. Np. wykopał wątek o Wielkanocy z 2008 roku (!!!) i napisał w nim ,,W tym roku na święta nawet nie sprzątałem''. Bardzo mi przypomina bohaterów ,,chłopaków do wzięcia''. Odpowiedz Link
baenzai Re: Dwie blondynki 21.04.23, 21:58 tapatik napisał: > A co w takim razie chciałbyś na tym forum? Największy problem jest w tym, że tutaj prawie nikogo nie ma. Gdy forum ma dużo użytkowników to shitposty ludzi pokroju staszka nikomu specjalnie nie przeszkadzają, bo po prostu giną pod natłokiem ciekawszych wątków. Odpowiedz Link
tapatik Re: Dwie blondynki 21.04.23, 22:20 Niestety na to niewiele poradzę. Więcej ludzików jest na sąsiednich Samotnych. Albo ludzie zaczynają się parować albo przestali szukać innych w Internecie. Odpowiedz Link
baenzai Re: Dwie blondynki 21.04.23, 22:34 tapatik napisał: > Albo ludzie zaczynają się parować albo przestali szukać innych w Internecie. Raczej siedzą w innych miejscach. A swoją drogą ciekawe co u ludzi, którzy pisali tutaj intensywnie 5-10-15 lat temu i w pewnym momencie tego zaprzestali. Ciekawe czy chociaż raz na rok tutaj zaglądają i jak sobie życie ułożyli. Jeżeli ten wpis czyta tego typu osoba to niech się ujawni. Odpowiedz Link
tapatik Re: Dwie blondynki 23.04.23, 11:19 O niektórych wiem, że się sparowali i nawet mają dzieci. Odpowiedz Link
tapatik Re: Dwie blondynki 23.04.23, 21:37 Waga.nie.mama i Robert30. Przy czym Waga, jak urodziła to zmieniła nazwę (no bo była już mamą). Kobiecanka kogoś znalazła, ale jej możesz nie kojarzyć, bo ona była na forum O randkach z Internetu. Tego forum już nie ma, w ramach sprzątania zostało połączone z innym forum. Vidmo kogoś znalazł, ale nie pamiętam kogo. Ale mi się wspomnienia odpaliły... Odpowiedz Link
artur5501 Re: Dwie blondynki 25.04.23, 13:34 tapatik napisał: > O niektórych wiem, że się sparowali i nawet mają dzieci. > Ja wciąż próbuję się sparować z jedną z tutejszych lasek ale ona niestety wciąż mnie kompletnie ignoruje. Wiem że to taka gra - że niby nie chce itp. Ale ostrzegam że moja cierpliwość też ma swoje granice. Któregoś dnia się skończy. Odpowiedz Link
taniarada Re: Dwie blondynki 26.04.23, 06:24 artur5501 napisał: > tapatik napisał: > > > O niektórych wiem, że się sparowali i nawet mają dzieci. > > > > Ja wciąż próbuję się sparować z jedną z tutejszych lasek ale ona niestety wciąż > mnie kompletnie ignoruje. Wiem że to taka gra - że niby nie chce itp. Ale ost > rzegam że moja cierpliwość też ma swoje granice. Któregoś dnia się skończy. I co zostawisz ją 🤣 Odpowiedz Link
artur5501 Re: Dwie blondynki 26.04.23, 18:04 taniarada napisał: > I co zostawisz ją 🤣 Myślę że ona sie zorientuje że przegieła w swoich gierkach i będzie prosić Odpowiedz Link
tapatik Re: Dwie blondynki 26.04.23, 21:21 artur5501 napisał: > taniarada napisał: > > > > I co zostawisz ją 🤣 > > Myślę że ona sie zorientuje że przegieła w swoich gierkach i będzie prosić A ona w ogóle wie, że się nią interesujesz? Odpowiedz Link
baenzai Re: Dwie blondynki 26.04.23, 21:40 tapatik napisał: > A ona w ogóle wie, że się nią interesujesz? Przecież mowa o Karolinie. I jak najbardziej o tym wie. Odpowiedz Link
999karolina Re: Dwie blondynki 04.05.23, 01:08 baenzai napisał: > Przecież mowa o Karolinie. I jak najbardziej o tym wie. Jasne, że wiem. Artur co jakiś czas mi o sobie przypomina. Nie ulega wątpliwości, że to przypadek kliniczny Odpowiedz Link
baenzai Re: Dwie blondynki 29.04.23, 17:24 Najciekawiej jest na forum telewizja - pisze tam tylko jeden koleś. Typek co miesiąc zakłada wątek o filmach oglądanych w TV i wali tam ponad 1000 postów. Dosłownie ponad TYSIĄC postów miesięcznie. Nikt więcej nie pisze w tych jego wątkach, pewnie nikt nawet tego nie czyta. Odpowiedz Link
tapatik Re: Dwie blondynki 29.04.23, 21:23 baenzai napisał: > Najciekawiej jest na forum telewizja - pisze tam tylko jeden koleś. > > Typek co miesiąc zakłada wątek o filmach oglądanych w TV i wali tam ponad 1000 > postów. Dosłownie ponad TYSIĄC postów miesięcznie. > > Nikt więcej nie pisze w tych jego wątkach, pewnie nikt nawet tego > nie czyta. Aż zajrzałem, tam rzeczywiście jest tylko grek.grek. Przez jakiś czas była jeszcze maniaczytania, ale od pewnego czasu jej nie ma. Facet traktuje forum jak bloga. Czyli u nas na razie jest lepiej Odpowiedz Link
baenzai Re: Dwie blondynki 29.04.23, 22:03 tapatik napisał: > Aż zajrzałem, tam rzeczywiście jest tylko grek.grek. > Przez jakiś czas była jeszcze maniaczytania, ale od pewnego czasu jej nie ma. > Facet traktuje forum jak bloga. Zachowanie tego człowieka jest naprawdę mocno dziwaczne. 1000 postów miesięcznie to wychodzi ponad 30 dziennie. Niektóre są wprawdzie dość krótkie, ale to i tak jakaś chora ilość. Do tego nie wiadomo po co on to w ogóle pisze. Nie chodzi mu przecież o żadną dyskusję czy podzielenie się z ludźmi swoimi refleksjami o filmach, bo przecież w tych jego wątkach nikt inny się nie udziela. Masz jakąś koncepcję? Według mnie on ma chyba jakieś mocne zaburzenie psychiczne. Kiedyś wydawał się w miarę normalny. Odpowiedz Link
tapatik Re: Dwie blondynki 30.04.23, 21:51 Zamiast się nad nim zastanawiać wolę pokombinować jak rozkręcić to forum. Odpowiedz Link
taniarada Re: Dwie blondynki 21.04.23, 19:39 baenzai napisał: > Fascynujące. > > Dobra, znikam stąd, bo to forum zamieniło się w blog jakiegoś dziwaka. > > Zresztą i tak przez ostatnie kilka miesięcy wchodziłem tu głównie z przyzwyczaj > enia. > > Ogólnie to chyba całe forum gazeta.pl już zdechło (poza subforami Kobieta i Kra > j). No chyba nie wszystkie bez przyjaźni zdychają .Jest jeszcze ematka ,ale tam nudą też wieje . Odpowiedz Link
obrotowy zajrzalem tam... 26.04.23, 15:52 tapatik napisał: > Na emamie jest bardzo dużo dyskusji. a jeszcze wiecej babskiego klepania o niczym. Odpowiedz Link
taniarada Re: zajrzalem tam... 29.04.23, 06:39 obrotowy napisał: > tapatik napisał: > > Na emamie jest bardzo dużo dyskusji. > > > a jeszcze wiecej babskiego klepania o niczym. Też racja .Ale można sobie wybrać takie kogo znasz . Bo ścisk straszny . Odpowiedz Link
baenzai Re: zajrzalem tam... 29.04.23, 12:29 taniarada napisał: > Też racja .Ale można sobie wybrać takie kogo znasz . Bo ścisk straszny . Mam wrażenie, że masz jakiś spory problem z poprawnym formułowaniem swoich myśli. To kolejny twój wpis, który bardzo trudno jest zrozumieć. Odpowiedz Link