stasi1 22.03.25, 06:58 Ma być na naszym pierwszym w tym roku ognisku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baenzai Re: Nowa panienka po raz pierwszy 22.03.25, 09:38 Jestem bardzo ukontentowany, że mój stary jest tylko zwykłym januszem a nie wiejskim zdziwaczałym casanovą, z którego pewnie nawet dzieci z podstawówki mają pompę. Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Nowa panienka po raz pierwszy 30.04.25, 17:42 a ciekawości ile masz lat albo ile ma twój stary - podaj większą z tych liczb pytam w celu ustalenia jak bardzo jestem boomerem Odpowiedz Link
stasi1 Re: Nowa panienka po raz pierwszy 23.03.25, 10:50 Niestety zwinęła się jako pierwsza. Odpowiedz Link
po-ranna-kawa Re: Nowa panienka po raz pierwszy 27.03.25, 11:54 stasi1 napisał: > Niestety zwinęła się jako pierwsza. A Ile przeciętnie osób na takie ognisko przychodzi, w jakim wieku i składzie? Tak z czystej obyczajowej ciekawości pytam. Odpowiedz Link
baenzai Re: Nowa panienka po raz pierwszy 27.03.25, 12:06 Dziwak mówił o wdówkach więc raczej 55+. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Nowa panienka po raz pierwszy 08.04.25, 11:30 Najwięcej było nas 13 osób. Ogólnie to jest jedna rodzina. Nestorka rodu, jej trójka dzieci, z żoną, 6 wnucząt. Najstarsza trójka z żonami i córką. Jest jeszcze jeden wnuk, taki środkowy który nigdy nie był. Najmłodsza trójka jeszcze w podstawówce. Była synowa. Koleżanka z córką, dwie przyjaciółki rodziny. Jedna ze swoją rodziną druga panienka. Jakąś para , bliska rodzina oraz jego siostra z mężem i synem. Mąż już nie aktualny . Oraz tczterech kolegów jednego wnuka . Jeden kolega był raz z siostrą. Były dwie panienki które poślubiły tych wnuków, w ciąży. Teraz są z córkami. Wyszło mi że przewinęło się w sumie 40.osob. Ja jestem piąty w kolejności pod względem wieku. Jedno ognisko zrobili bez mojego udziału, plus jedno było w dzień gdzie byłem na imprezie ale nie przy samym ognisku. Zresztą trudno to nazwać ogniskiem, palili patyki które zostały z ogrodu wycięte, ale nawet wtedy udało im się coś uwedzic Odpowiedz Link
hana2 Re: Nowa panienka po raz pierwszy 23.03.25, 16:06 Sezon ogniskowy otworzony? Szybko. Chociaż wczoraj wieczorem u nas było dość ciepło, ale przed wczoraj pogoda nie nadawała się na siedzenie na dworzu, nawet przy ognisku. Fajnie się integrujecie na tej twojej wiosce. Odpowiedz Link
obrotowy a Stasiek jest pierwszy "Ogniomistrz" 23.03.25, 17:00 hana2 napisała: > Sezon ogniskowy otworzony? Fajnie się integrujecie na tej twojej wiosce. a Stasiek jest pierwszy "Ogniomistrz" na tej swojej Wiesi. ja tam chlopa chwale, mimo, ze nowa laska mu uciekla spod widelca, pardon - pogrzebacza Odpowiedz Link
baenzai Re: a Stasiek jest pierwszy "Ogniomistrz" 24.03.25, 09:11 Takich stasiów jest pełno na wioskach, zwłaszcza w Polsce B i C. Tyle dobrego, że nie jest alkusem. Odpowiedz Link
hana2 Re: a Stasiek jest pierwszy "Ogniomistrz" 24.03.25, 22:43 Pewnie Stasiu już przywykł do samotności, więc po co szukać okazji aby (można wnioskować) znów się rozczarować, wyplątywać czy leczyć rany. Ot, zauważył, że pojawiła się nowa kobieta. Odpowiedz Link
obrotowy Nie lekcewaz Stacha. 24.03.25, 23:12 hana2 napisała: > Pewnie Stasiu już przywykł do samotności, NIE on dziala i dobrze. Odpowiedz Link
baenzai Re: Nie lekcewaz Stacha. 25.03.25, 09:43 Stachu ma vibe ziomeczków z ,,Chłopaków do wzięcia". Odpowiedz Link
stasi1 Re: a Stasiek jest pierwszy "Ogniomistrz" 20.04.25, 21:23 Nowa kobieta na ognisku. Ją znam już z 15 lat. Nawet spaliśmy razem Odpowiedz Link
stasi1 Re: a Stasiek jest pierwszy "Ogniomistrz" 30.03.25, 23:38 Nie jestem pierwszym, podobno ,,bankrut " już wcześniej rozpalił. Kolega z pracy też był wcześniej. Zresztą jak pisałem na swojej wiosce nie palę, chociaż na pewno w trzech miejscach to robią Odpowiedz Link
stasi1 Re: Nowa panienka po raz pierwszy 27.03.25, 08:39 To nie moja wioska, jestem tam gościem. Nawet miejsce na ognisko nie jest ,,nasze", tylko ukradzione od sąsiada Odpowiedz Link
stasi1 Re: Nowa panienka po raz pierwszy 16.04.25, 17:18 I niestety w ten weekend nie udało mi sie zorganizować. niby ludzie zaproszeni ale musiałem odwołac ze względu na moją biedną rękę. Nie mógłbym wystawić stołów, a zapowiadała się jeszcze jedna samotna kobieta Odpowiedz Link
tapatik Re: Nowa panienka po raz pierwszy 21.04.25, 21:04 Poproś tę samotną kobietę o pomoc Odpowiedz Link
baenzai Re: Nowa panienka po raz pierwszy 21.04.25, 21:40 Niewiasta na pewno będzie wielce ukontentowana, że nasz wiejski casanova stara się o jej względy Odpowiedz Link
stasi1 Re: Nowa panienka po raz pierwszy 22.04.25, 19:54 Przecież jeszcze nie była nigdy to co ona by wiedziała? Zresztą kobiet się nie wykorzystuje w ten sposób. Zresztą to po ptakach a i tak nie mam z nią kontaktu Odpowiedz Link
tapatik Re: Nowa panienka po raz pierwszy 22.04.25, 22:37 Przecież nie będziesz nosić gipsu do końca życia. Odpowiedz Link
baenzai Re: Nowa panienka po raz pierwszy 23.04.25, 05:04 Ale nadal będzie wiejskim dziwakiem i męczydupą. Nadal gniję z tej jego historii jak to gonił jedną babkę aż musiała stopa łapać. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Nowa panienka po raz pierwszy 24.04.25, 17:39 Gipsu w ogóle nie nosiłem, tylko bandaż. Jak będę zdolny zrobić ognisko, ona nie będzie potrzebna. Kiedyś jej mąż zaginął i podobno nie ma z nim kontaktu Odpowiedz Link
baenzai Re: Nowa panienka po raz pierwszy 24.04.25, 19:51 Boski ten wasz dialog: - mam kontuzję ręki, nie mogę rozpalić ogniska - to poproś tą babkę o pomoc (w rozpaleniu ogniska) - ale ona się na tym nie zna - ale ty niedługo będziesz miał zdrową rękę - no jak będę zdrowy to po ch*j mi ta babka? Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Nowa panienka po raz pierwszy 24.04.25, 20:26 baenzai napisał: > Boski ten wasz dialog: > > - mam kontuzję ręki, nie mogę rozpalić ogniska > - to poproś tą babkę o pomoc (w rozpaleniu ogniska) > - ale ona się na tym nie zna > - ale ty niedługo będziesz miał zdrową rękę > - no jak będę zdrowy to po ch*j mi ta babka? > > Wychodzi na to, że najlepsza baba to zdrowa graba. Odpowiedz Link
tapatik Re: Nowa panienka po raz pierwszy 24.04.25, 21:39 okruchlodu napisała: > Wychodzi na to, że najlepsza baba to zdrowa graba. joemonster.org/filmy/133433/To_dziala_na_facetow_od_niemowlaka Może macie jednak jakieś ukryte zalety? Odpowiedz Link
baenzai Re: Nowa panienka po raz pierwszy 25.04.25, 08:51 Mnie to bardziej interesuje o co chodziło tapatikowi, bo jego druga wypowiedz nijak się ma do pierwszej. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Nowa panienka po raz pierwszy 26.04.25, 12:43 Akurat trochę źle piszesz. Nie zrobiłem ogniska i z tego ci wychodzi ta graba. A przecież nie było żadnej afery. tej kobiety nie mogłem zaprosić na przygotowanie ogniska z tej prostej przyczyny że nie mam do niej kontaktu. Nawet nie wiem jak ma na imię. Znam ją o tyle że jest matką znajomej. Odpowiedz Link
guess_whoo Re: Nowa panienka po raz pierwszy 26.04.25, 20:33 stasi1 napisał: > tej kobiety nie mogłem zaprosić na przygotowa > nie ogniska z tej prostej przyczyny że nie mam do niej kontaktu. Nawet nie wiem > jak ma na imię. Znam ją o tyle że jest matką znajomej. A może to ona nie chce mieć z tobą kontaktu po tym jak rozeszło się po wsi, że ostatnio goniłeś jedną rozwódkę, zaczepiasz wszystkie wolne baby w okolicy, gadasz od rzeczy i ogólnie jesteś męczydupą? Odpowiedz Link
obrotowy i niech dalej stasiek to czyni. 26.04.25, 23:04 guess_whoo napisał: zaczepiasz wszystkie wolne baby w okolicy, gadasz od rzeczy i ogólnie jesteś męczydupą? i niech dalej Stasiek to czyni, ktoras bedzie na bani i w koncu mu nadstawi. - zadroscisz, czy jak ? PS. mnie niejedna nadstawila "bez planu" nie miala na mnie specjalnej ochoty, ale wystarczylo ja troche podlac, bo miala swoj "slaby dzien" Odpowiedz Link
baenzai Re: i niech dalej stasiek to czyni. 27.04.25, 00:06 obrotowy napisał: > i niech dalej Stasiek to czyni, > > ktoras bedzie na bani i w koncu mu nadstawi. > > - zadroscisz, czy jak ? > > PS. mnie niejedna nadstawila "bez planu" > > nie miala na mnie specjalnej ochoty, ale wystarczylo ja troche podlac, bo miala > swoj "slaby dzien" > Dla niego lepiej żeby nikogo jednak nie znalazł. Tacy zdziwaczali desperaci bez żadnej męskiej godności są największymi pantoflarzami i ofiarami przemocy psychicznej ze strony kobiet. Chłop dałby sobie wejść na głowę i nie potrafiłby stawiać żadnych granic we własnym związku. Odpowiedz Link
tapatik Re: i niech dalej stasiek to czyni. 27.04.25, 12:06 Bardzo zajmujesz się życiem innych. Zajmij się swoim. Odpowiedz Link
baenzai Re: i niech dalej stasiek to czyni. 27.04.25, 12:53 tapatik napisał: > Bardzo zajmujesz się życiem innych. > Zajmij się swoim. > A kto się do mnie przypierdalał, że okazyjnie piję alko i sugerował, że popadam w alkoholizm? W tym roku wypiłem może z kilkanaście drinków (czyli prawie tyle co nic) więc te twoje sugestie były gówno warte. Odpowiedz Link
obrotowy stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 28.04.25, 04:58 baenzai napisał: > A kto się do mnie przypierdalał, że okazyjnie piję alko i sugerował, że popadam > w alkoholizm? stasiek sie do ciebie nie przyper+dala na okraglo. a ty i owszem. Odpowiedz Link
baenzai Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 28.04.25, 06:31 obrotowy napisał: > stasiek sie do ciebie nie przyper+dala na okraglo. > > a ty i owszem. Czemu ty tak bronisz tego spamera? Zaraz szarlotka założy wątek o kiełbasach w majówkę - tam się możesz poudzielać. Odpowiedz Link
tapatik Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 28.04.25, 12:05 To go przestań czytać i komentować. Odpowiedz Link
baenzai Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 28.04.25, 13:49 A on ma jakiś immunitet na krytykę czy o co ci chodzi? Odpowiedz Link
tapatik Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 28.04.25, 18:57 Krytykujemy pogląd, a nie rozmówcę. Odpowiedz Link
koszmarna.baba Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 02.05.25, 10:24 baenzai: Czemu ty tak bronisz tego spamera? Zaraz szarlotka założy wątek o kiełbasach w majówkę - tam się możesz poudzielać. smile Mam pytanie: czy potrafisz jeszcze coś poza notorycznym czepianiem się Stasia, narzekaniem na kobiety i rozstawianiem forumowiczów po wątkach?! W życiu nie spotkałam większej marudy niż Ty. Odpowiedz Link
baenzai Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 02.05.25, 11:12 koszmarna.baba napisała: > Mam pytanie: czy potrafisz jeszcze coś poza notorycznym czepianiem się Stasia, > narzekaniem na kobiety i rozstawianiem forumowiczów po wątkach?! > > W życiu nie spotkałam większej marudy niż Ty. > Lepiej być marudą niż spamerem i spermiarzem jak ten typ. Odpowiedz Link
koszmarna.baba Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 02.05.25, 11:31 Nie znam tej Twojej nowomowy i nie wiem o co Ci chodzi z tym spermiarzem ale wiem na pewno, ,że wolę czytać Stasia niż Ciebie. Napisałeś wcześniej, że lepiej żeby Staś nikogo nie znalazł a ja to właśnie Tobie tego serdecznie życzę. Odpowiedz Link
baenzai Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 02.05.25, 12:19 Spermiarz to ktoś, kto przesadnie reaguje na kobiece wdzięki i zarywa do prawie wszystkiego co ma waginę. Stasio co chwila chwali się poznaniem jakiejś loszki a potem pisze, że w sumie to nie ma do niej kontaktu albo ona nie chciała z nim gadać. Dziękuje za życzenia, ale szczerze mówiąc to nawet nie wiem za bardzo kim jesteś, bo poza przypierdalaniem się do mnie w ogóle nie kojarzę twoich wpisów. Odpowiedz Link
koszmarna.baba Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 02.05.25, 15:29 Jak to nie wiesz kim jestem??? Koszmarną babą która robi dokładnie to co Ty... ( jak nie ma akurat lepszego zajęcia ;P 0 Odpowiedz Link
baenzai Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 02.05.25, 16:02 Nick kojarzę, ale twoje wpisy tak średnio. I nie ma w tym nic dziwnego, bo według forumowych statystyk napisałaś tu 34 posty przez ostatnie 4 lata. Odpowiedz Link
koszmarna.baba Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 02.05.25, 16:20 Biedny miś. Przecież wyjaśniłam, że piszę gdy nie mam nic lepszego do roboty. A Ty aż statystykę musisz sprawdzać. A tak na serio, naprawdę rajcuje Cię przypieprzanie się do Stasia, narzekanie na kobiety i sprawdzanie statystyki? To jest Twój sens życia? Nie masz na siebie i swój czas lepszego pomysłu? Odpowiedz Link
baenzai Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 02.05.25, 23:13 Sprawdzenie tej statystyki zajmuje jakieś 20 sekund. Dobra, wracam na majówkę, bo koledzy się niecierpliwią. Odpowiedz Link
tapatik Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 04.05.25, 23:11 Ja na majówce przynajmniej miałem żywe osoby i prawdziwe knedliczki. Odpowiedz Link
baenzai Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 04.05.25, 23:47 Ale pewnie nie było tam ludzi w wieku Stana, Sławka czy Madzi tylko bardziej w wieku pani profesor Senyszyn. Odpowiedz Link
tapatik Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 04.05.25, 23:58 baenzai napisał: > Ale pewnie nie było tam ludzi w wieku Stana, Sławka czy Madzi tylko bardziej w > wieku pani profesor Senyszyn. Skąd wiesz gdzie byłem i kogo spotkałem? Odpowiedz Link
baenzai Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 05.05.25, 00:02 Tak tylko strzelam. Odpowiedz Link
tapatik Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 05.05.25, 08:13 Ćwiczenia na strzelnicy też by Ci się przydały... Odpowiedz Link
tapatik Re: stasiek sie do ciebie nie przyper+dala 21.06.25, 00:02 baenzai napisał: > Ale pewnie nie było tam ludzi w wieku Stana, Sławka czy Madzi tylko bardziej w > wieku pani profesor Senyszyn. Były osoby, z którymi czułem się dobrze. Przynajmniej dopóki kumpel nie zaczął tematów politycznych. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Nowa panienka po raz pierwszy 26.06.25, 20:14 Właśnie była na Kupałowym ognisku. Pytałem się córki czy podobało się, podobno tak Odpowiedz Link
stasi1 Re: Nowa panienka po raz pierwszy 20.06.25, 16:57 Ostatnio była nowa mężatka, ale bez męża. Ona wygadana, z mężem praktycznie nie rozmawiałem., bo mało rozmowny. Trochę mnie denerwuje bo ciągle mówi: stasio to, stasio tamto. Podobno zadowolona, chociaż ognisko było po całym dniu imprezy. Przy ogniu Odpowiedz Link
baenzai Re: Nowa panienka po raz pierwszy 20.06.25, 21:06 Stasio chyba mieszka na takiej wiosce bez gospodarstw rolnych i położonej w pobliżu Warszawy. Czyli te jego ,,panienki'' to babki pracujące w korpo, jeżdżące SUVami i spędzające wakacje na Malediwach a nie jakieś typowe wiejskie grażyny. On jako typowy chłopek roztropek raczej tam robi za ciekawostkę przyrodniczą a nie za materiał na potencjalnego partnera. I posiadanie przez niego własnego domu niewiele zmienia. Odpowiedz Link
obrotowy to byc moze wsio prawda, ale... 20.06.25, 21:38 baenzai napisał: > Stasio chyba mieszka na takiej wiosce bez gospodarstw rolnych i położonej w pob > liżu Warszawy. Czyli te jego ,,panienki'' to babki pracujące w korpo, jeżdżące > SUVami i spędzające wakacje na Malediwach a nie jakieś typowe wiejskie grażyny. > On jako typowy chłopek roztropek raczej tam robi za ciekawostkę przyrodniczą a > nie za materiał na potencjalnego partnera. I posiadanie przez niego własnego d > omu niewiele zmienia. to byc moze wsio prawda, ale... (a wies jest gdzies spod Garwolinem...- jak czuje... ) robi ogniska na ktore przychodza ludzie. - widac je lubia... zazdroscisz ? Odpowiedz Link
baenzai Re: to byc moze wsio prawda, ale... 20.06.25, 22:45 Nie mam nic do tych ognisk samych w sobie. Ale on się nimi jakoś tak niezdrowo ekscytuje i ciągle liczy, że kogoś tam wyrwie. Nawet z tego co pisze można wywnioskować, że traktują tam jego niezbyt poważnie. Odpowiedz Link
obrotowy wsio prawda, 20.06.25, 22:55 baenzai napisał: > Nie mam nic do tych ognisk samych w sobie. Ale on się nimi jakoś tak niezdrowo > ekscytuje i ciągle liczy, że kogoś tam wyrwie. Nawet z tego co pisze można wywn > ioskować, że traktują tam jego niezbyt poważnie. nie ma osobistego zycia - tak jak i Ty (PS. nie mysl, ze Ci docinam - ja takie mam - tyle ze nieudane...) a pracuje w Warszawie.. ogniska, owszem., moga byc okazja do poznania kogos - ale o to na wsi trudno. wystarczy, ze sa okazja do porozmawiania z ludzmi... - to tez duzo. powinienes to docenic - a nie krytykowac. bye for today. Odpowiedz Link
baenzai Re: wsio prawda, 21.06.25, 12:45 Integracje sąsiedzkie są oczywiście na plus. Rzecz w tym, że chłop ma ponad 50 lat a podnieca się tym ogniskami jak 10-latek wyjazdem na kolonie. I znając życie to część ludzi robi sobie z niego podśmiechujki. Odpowiedz Link
j-k Mężatki sa bezpieczniejsze 21.06.25, 19:45 tapatik napisał: > A po co Ci mężatka? Mężatki sa bezpieczniejsze. Nie ryzykuje sie niechcianymi ciazami, czy milosciami... No, conajwyzej mozna od męża w zeby dostac - ale to sa niewielkie koszty wlasne. Odpowiedz Link
baenzai Re: Mężatki sa bezpieczniejsze 21.06.25, 20:39 Mi się z paroma mężatkami na stopie koleżeńskiej całkiem dobrze gada (tak jakoś bardziej na luzie). Może chodzi o to, że te wolne każdą rozmowę wykraczającą poza small talk traktują jako potencjalny flirt i dlatego wolą trzymać dystans wobec mężczyzn, których nie postrzegają jako potencjalnych partnerów. Odpowiedz Link
j-k Re: Mężatki sa bezpieczniejsze 21.06.25, 21:09 baenzai napisał: > Mi się z paroma mężatkami na stopie koleżeńskiej całkiem dobrze gada (tak jakoś > bardziej na luzie). Może chodzi o to, że te wolne każdą rozmowę wykraczającą p > oza small talk traktują jako potencjalny flirt i dlatego wolą trzymać dystans w > obec mężczyzn, których nie postrzegają jako potencjalnych partnerów. Istotnie. Dodalbym jeszcze, ze mezatki sa bardziej racjonalne. Jesli taka dostrzeze, ze facet zagadujac ja - ma jakies "romansowe" intencje - i jesli sie na to zgadza, to zawyczaj wie, ze bedzie to conajwyzej przelotny romans - bez glebszych intencji... Odpowiedz Link
wilczamia Re: Mężatki sa bezpieczniejsze 21.06.25, 21:52 Baenzai, w kinach jest film dla Ciebie i tej w laczkach, powinienes ja zabrac Nazywa sie "Materialisci". Corka Twojego idola gra postac, ktora widzi dobor w pary analogicznie do poszukiwania pracownika, ma odhaczac mozliwie najwieksza liczbe "boxes". Nawet pada tam Twoj koncept costam/10 Zaspojleruje: zycie przejezdza walcem te teorie Na powierzchni jest to przyjemna wizualnie komedyjka romantyczna, w uroczo sfotografowanym NYC. Ale to film rezyserki "Past Lives", wiec mialam nadzieje, ze uda jej sie miejscami dotknac czegos prawdziwego. I sie nie pomylilam Odpowiedz Link
stasi1 Re: Nowa panienka po raz pierwszy 23.06.25, 09:10 Mi po nic, a to już mężatki nie mogą być na ogniskach? Zresztą była w parze( w trójkącie?) z rozwódką. Zresztą jak to już tłumaczyłem nie jest to moje ognisko. Ja tylko chrust zbieram i rozstawiam sprzęt Odpowiedz Link