Gość: Jola IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.10, 17:28 Witam!Czy jest ktoś wśród Was kto prowadzi dziecko u doc.Sekula w Poznaniu? I jakie są Wasze odczucia,spostrzeżenia?Czy to fajna lekarka? Ja właśnie mam swoje dziecko pod jej opieką i chciałabym,żeby ktoś się odezwał,kto do niej jeździ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia11022000 Re: Doc.Sekula 13.04.10, 14:22 ponad 8 lat temu miałam z Panią -wówczas jeszcze dr n.m.- dość poważne spięcie, i nie wspominam sobie tego za dobrze, a to co sobie wykrzyczałyśmy w oczy pamiętam do dziś.-między innymi z jej powodu przeniosłam córkę do warszawy. ale ludzie się zmieniają , dokształcają ........... szczegóły jedynie na priv, jeśli cię interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Doc.Sekula IP: *.icpnet.pl 13.04.10, 15:56 Szczerze nie polecam. Brak podejcia do pacjenta a przede wszystkim do dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Doc.Sekula IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.10, 19:44 To kogo możecie mi polecić ?? Dobrze by było w Wielkopolsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulunia_dominiczek Re: Doc.Sekula IP: 213.77.101.* 12.06.10, 13:05 podbijam wątek,kogo możecie polecic w Poznaniu lub Wrocławiu? Jakie wrażenia po wizytach u doc.Sekuli i ogólnie o Centrum Terapii słuchu i mowy w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś