07.06.11, 23:18
kupilam na polecanej przez fotumowiczki stonie( hurt.com.pl) baterie Rayovac675.
Za 120 sztuk zaplacilam 243,96 zl.
A dzsiaj znalazlam na stronie Geers baterie power One(polecane przez medel)-6 sztuk za 4,55.i tak spbie policzylam ze za 120 sztuk trzeba zaplacic 91 zl.to przeciez sporo taniej!!!
Mial juz ktos od nich baterie??????
oto link do strony:
geers.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=21&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=2
Obserwuj wątek
    • pestka_w_pestce Re: baterie 08.06.11, 08:09
      jeszcze nie wiem jak to będzie z procesorem, ale w aparatach najdłużej nam trzymały baterie Siemens (675) - Power One (które nam bardzo polecała protetyczka) ciągnęły średnio 2,5 tygodnia, a na Siemensach Mikołaj mógł jechać nawet do miesiąca. Ale na geers siemensów nie mają. Ja z kolei jestem ciekawa tych magicznych baterii specjalnych do Cochlear'ów. Kurczę muszę się zdecydować i coś zamówić, bo w poniedziałek dostaniemy procka.
      • tokareczek355 Re: baterie 08.06.11, 09:14
        ja do aparatu mam baterie pro akustik(ze sklepu dostalam razem z aparatem)-i raz trzymaly mi 2 tygodnie a teraz jest juz trzeci tydzien i jeszcze jest ok.A z kolei baterie medela do implantu na tym pierwszym programie wytrzymaly pierwszy raz 10 dni.tych ze strony hurt jeszcze nie wyprobowalam.ale teraz zastanowila mnie ta cena!!!!!!super tanio!!!!!
        • tokareczek355 Re: baterie 08.06.11, 09:19
          tyle ze do naszego oticona safari wchodza 13 a nie 675.
    • dalmag Re: baterie 08.06.11, 09:20
      Dzwoniłam do tego sklepu - 4.55 to jest cena za SZTUKĘ, więc za listek (6szt.) wychodzi 27,3 zł

"chwyt marketingowy"....
      • gojapio Re: baterie 08.06.11, 09:59
        a medele nie mają akumulatorów? kurczę, ja jeszcze nie wydałam złotówki na baterie, a używamy już procka pół roku - akumulator pięknie trzyma od świtu do północy
        • tokareczek355 Re: baterie 08.06.11, 10:03
          pewnie ze maja akumulatory.tyle ze my dostalysmy pojemnik z bateriami w zestawie.za akumulatorki musialabym sama placic.narazie sprobujemy na bateriach.A te"od switu do polnocy-to na ktorym programie"? no bo wiadomo ze na jedynce bedzie dlugo trzymac a potem coraz krocej-no chyba ze sie myle...
        • tokareczek355 Re: baterie 08.06.11, 10:16
          gojapio napisała:

> a medele nie mają akumulatorów? kurczę, ja jeszcze nie wydałam złotówki na bate
          > rie, a używamy już procka pół roku - akumulator pięknie trzyma od świtu do półn
          > ocy
          a ile w polsce kosztuje ten caly zestaw akumulator i ladowarka??
          • gojapio Re: baterie 08.06.11, 10:25
            my mamy nucleusa 5, ale wydawało mi się, że medele są w standardzie z akumulatorami? tak mi się przynajmniej zanotowało po rozmowie z Adą, mamą Kuby?
            • adusia_g_s Re: baterie 08.06.11, 17:19
              Tak zgadza się my dostaliśmy w zestawie akumulatorki!
              Jeśli chodzi o ich trwalość to rzeczywiście zauważyłam że jeden już trzyma około 6h ale zamierzam zareklamować bo w instrukcji jest napisane że ich okres gwarancji jest 12 miesięcy i przez ten czas powinny trzymać minimum 10h.
      • tokareczek355 Re: baterie 08.06.11, 10:05
        dalmag napisała:

> Dzwoniłam do tego sklepu - 4.55 to jest cena za SZTUKĘ, więc za listek (6szt.)
        > wychodzi 27,3 zł
        >
        > "chwyt marketingowy"....
        ale jaja-dzieki!!!!!
        a swoja droga to nie powinni tak robic-mamy wystarczajaco duoz wydatkow!!!!!
        • pestka_w_pestce Re: baterie 08.06.11, 10:13
          poniekąd jest to fałszywa reklama, ale w naszym cudownym kraju nikt nie poniesie za to konsekwencji prawnych. fotka wyraźnie pokazuje cały blister i jest napisane "baterie" a nie "bateria" uncertain
          Jeśli chcecie te baterie, to wyczaiłam je na allegro sporo taniej:
          allegro.pl/nowosc-baterie-power-one-implant-6-sztuk-i1650665739.html
          allegro.pl/nowosc-baterie-power-one-implant-30-sztuk-i1650665732.html
          • Gość: elka Re: baterie IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.11, 10:51
            My po najważniejszych ustawieniach na Rayovac Extra z hurt. com mamy 6-7 dni, akumulatorki do Medela dostaliśmy 3 w zestawie razem z ładowarką ale jeszcze nie korzystaliśmy bo z baterii jesteśmy zadowoleni, a taki akumulatorek średnio po roku nie trzyma wcale i trzeba nowy, bo zużywa się. Uwaga na baterie które dostaliśmy w zestawie - Zeni power rozlały się w procku! Dobrze że do suszenia sprzętu wyciągamy codziennie baterie i na czas zauważyliśmy biały osad!
          • Gość: Mama Dominiki Re: baterie IP: *.v19.interkam.pl 09.06.11, 20:07
            Witam. Ja kupuje bateie do implantu na alegro. Za 11 opakowan po 6 sztuk zapłaciłam 99 złotych z przesylka. Zamawialam w sobote a dzis juz były. Sa to baterie 675 Royovacac Exstra Adwanced maja waznosc do kwietnia 2015 roku. Kupuje juz tak jakis czas i jest wszystko w porzadku. Baterie trzymaja od 4 a czasem nawet do 8 dni wiec nie jest zle. Pozdrawiam .
    • Gość: Robertte Re: baterie IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.11, 19:49
      Jezeli chodzi o baterie to różnie mozna trafic. Ale masz racje w geersie wychodzi tanio. Jednak poza bateriami warto zaoptrzyc sie tam równiez w aparat. Szczególnie warto jezeli komus zalezy na profesjonalnej obsłudze, wysokiej jakosci i bezpieczenstwie. Korzystam z ich usług od lat i zawsze jestm zadowolony, a to co mi sie najbardziej podoba to gwarancja opieki nad klientem. Tam nie zapomnina sie o klincie zaraz po wyjsciu z salonu. Jesli kupisz aparat oferuja ci opieke przez cały czas uzytkowania. mysle ze chociazby dlatego warto.
      • gojapio Re: baterie 29.11.11, 11:28
        mój nowy numer jeden na liście "dyskretnych" spamów wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka