Dodaj do ulubionych

wylaczajacy sie procesor

19.11.13, 22:50
Witam.Filip ma implant nucleus freedom i nucleus 5czesc zewnetrzna.Wylaczyl sie nam dzisiaj procesor kilka razy, po wlaczeniu dziala normalnie.niewiem co to moze byc I mam nadzieje ze to tylko zewnetrzna czesc.Implant mamy dwa lata.zmienilismy kabel I akumulatorek na nowy ale to chyba nie to.
Obserwuj wątek
    • gradowska2 Re: wylaczajacy sie procesor 20.11.13, 00:28
      A jaki komunikat pojawia sie na pilocie od procesora ? Mysle ze moze trzeba zadzwonic do Medicusa i sie spytac. Pozdrawiam.
      • Gość: uska822 Re: wylaczajacy sie procesor IP: 89.204.222.* 20.11.13, 01:25
        Nie sprawdzilam pilotasmile Filip zaczal krzyczec ze nie dziala I nawet o tym nie pomyslalam.jutro zadzwonie I zapytamsmile pozdrawiam
        • Gość: Ja Re: wylaczajacy sie procesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 18:31
          Ja tak miałam. Okazało się że jest niesprawny. Servis wziął do przeglądu. Mam zastępczy i czekam na odpowiedź.
    • eksperci_cochlear Re: wylaczajacy sie procesor 29.04.14, 11:13
      uska822 napisała:

> Witam.Filip ma implant nucleus freedom i nucleus 5czesc zewnetrzna.Wylaczyl sie
      > nam dzisiaj procesor kilka razy, po wlaczeniu dziala normalnie.niewiem co to m
      > oze byc I mam nadzieje ze to tylko zewnetrzna czesc.Implant mamy dwa lata.zmien
      > ilismy kabel I akumulatorek na nowy ale to chyba nie to.

Witam,
      Witam. Rekomenduję kontakt z Biura Obsługi Pacjenta firmy Cochlear (tel.: 71 34 72 034 oraz 71 34 72 044).
      Może być kilka przyczyn takiego zachowania procesora dźwięku. Przedstawiciel serwisu powinien szybko zdiagnozować i rozwiązać problem. Zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka