Gość: Jola IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.14, 19:18 Witam! Mamy termin na drugą operacje.Mam pytanko jak długo po zabiegu jest się w szpitalu-powiedziano nam,że około 7 dni a jak jest w praktyce?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiczak Re: 2 implant IP: *.pppoe.covernet.pl 24.02.14, 19:31 A ile czekaliście od kwalifikacji do operacji ? My z drugim uchem jedziemy w czerwcu i ciekawa jestem ile trzeba czekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: 2 implant IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.14, 19:44 Kwalifikację miałyśmy w grudniu , potem wstępny termin na operację był na czerwca.Tydzień temu telefon,że mamy 9 -03 przyjechać Pewnie dzieciaki chorują i te terminy ulegają zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek4 Re: 2 implant 24.02.14, 20:31 Jolu ale jedziecie do Kajetan czy do Poznania ? Drugi wszczep wygląda dokładnie tak samo jak pierwszy. A to kiedy się wyjdzie zależy jak się dziecko czuje po operacji. W naszym przypadku (Kajetany) w czwartek przyjęcie na oddział, w piątek operacja, w poniedziałek w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: 2 implant IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.14, 21:13 Jedziemy do Kajetan w niedzielę 9-03 mamy być,a operacja w pn 10-03. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek4 Re: 2 implant 24.02.14, 21:20 Będzie dobrze, a my będziemy trzymać kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
gradowska2 Re: 2 implant 24.02.14, 22:17 My mieliśmy drugi implant prawie rok temu dokladnie 27 lutego.Uważam że to była dobra decyzja. W środę mieliśmy operacje a w piątek byliśmy już w domu. Pozdraw tam i życzę żeby wszystko się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola.kliszewska Re: 2 implant 25.02.14, 21:36 Asiczak:Kiedy macie kwalifikacje do drugiego ucha ? My mamy 17 czerwca br. moze sie spotkamy. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiczak Re: 2 implant IP: *.pppoe.covernet.pl 26.02.14, 19:14 My jedziemy 3 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert_cochlear Re: 2 implant 16.05.14, 14:14 Gość portalu: Jola napisał(a): > Witam! Mamy termin na drugą operacje.Mam pytanko jak długo po zabiegu jest się > w szpitalu-powiedziano nam,że około 7 dni a jak jest w praktyce?? Witam, wszystko zależy od ośrodka, w którym Państwo będziecie mieli operację. Z reguły jest to okres od 3 do 5 dni, chyba, że są jakieś inne wskazania do dłuższego pobytu. Pozdrawiam Łukasz Narożny Odpowiedz Link Zgłoś