Dodaj do ulubionych

Logopeda Kraków

06.04.05, 14:21
Szukam i ja logopedy ale z Krakowa chodzimy na zajęcia ale tylko raz w
tygodniu może ktoś mógłby polecić dobrego. Może być prywatnie. Mam już
obdzwonioną książke tel. ale nic nie ma. Jeśli jest ktoś prywatnie to nie
przyjmuje takich maluszków jak 10 miesiecy. Dopiero od 3 lat ręce opadają.
Obserwuj wątek
    • ewawie3 Re: Logopeda Kraków 10.04.05, 15:10
      Aniu nie ma sensu szukać logopedy prywatnie ,gdyż nie zdaje to egzaminu.Z
      własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć ,iż każdy logopeda prowadzi w inny
      sposób rehabilitację .To skolei nie prowadzi do dobrych efektów,tj.m.in.inaczej
      wywoływane są głoski,inne ćwiczenia itd.To nie jest dobry pomysł.
      A jeśli chodzi o rechabilitację to i tak większa jej część odbywa się w domu.
      Dla takiego maluszka wystarczą w większej mierze wskazówki dla Ciebie,ale
      kontakt z logopedą jest konieczny.Nie czekaj do 3 lat tylko bierz się do pracy.
      WARTO.
    • monlog Re: Logopeda Kraków 15.04.05, 18:57
      aniu!
      Jestem logopedą, mieszkam w Krakowie. Chętnie pomogę.
      Jesli jesteś zainteresowana napisz mpakulska@op.pl
    • logopeda_krakow Re: Logopeda Kraków 24.09.14, 21:05
      Polecam dobrego logopedę: www.logopeda-krakow.com.pl/ Miła atmosfera, przyjazne terminy, dobre ceny.
      • pacjencikrakow Re: Logopeda Kraków 04.02.15, 11:14
        Dla odmiany moge tez polecić panią logopedę z Nowej Huty kontakt mailowy : info@logopeda24.com , zawsze to większy wybór .Pani specjalizuje się w rehabilitacji osób dorosłych.
    • pacjencikrakow Re: Logopeda Kraków 04.02.15, 11:18
      Witam cię smile
      Ja korzystałam z usługi pani M. z Nowej Huty i jestem zadowolona bo sa pozytywne wyniki. Namiar dostałam od pewnej pani po wylewie w moim szpitalu. Ja mam problem z dzieckiem ale i tutaj się pani M sprawdza.
      Podam ci kontakt mailowy info@logopeda24.com jest tez do niej strona ale widzę że w budowie www.logopeda24.com .
    • wiola-krk Re: Logopeda Kraków 18.02.15, 12:43
      Temat może już nie aktualny ale podzielę się swoim sprawdzonym namiarem to strona www.logopeda24.com też tak szukałam ale znalazłam więc ją polecam.
      • zuzannaxd Re: Logopeda Kraków 24.02.15, 12:36
        Cześć jestem Zuza i dziękuje za namiar na adres logopeda24 moja moja pociecha jest po dwóch wizytach . Pani zna się na rzeczy co tu dużo mówić......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka