mazia14 03.08.06, 23:59 Jak już pisałam jestem z górnego śląska,w związku z tym mam pytanie:czy na śląsku jest jakiś dobry ośrodek gdzie można rehabilitować dziecko?A może ktoś z Was jest z śląska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fankinet Re: Pytanie 04.08.06, 09:38 Witaj. Nie wiem co prawda skąd dokładnie jesteś. Mogę natomiast podpowiedzieć, że w Centrum Zdrowia Matki i Dziecka w Katowicach sa dobrzy logopedzi. Ponadto w Polskim Związku Głuchych w Katowicach jest naprawdę przemiły i świetnie przygotowany personel do pracy rownież z takim maluszkami( należy mieć skierowanie). My tam uczęszczamy i jesteśmy bardzo zadowoloneni. W odpowiedzi na inne Twoje zapytania dodam jeszcze dla przykładu, ze w Sosnowcu procedura dofinansowania do aparatów przez NFZ i PEFRON po otrzymaniu orzeczenia o niepełnosprawności trwa dośc szybko, my czekaliśmy miesiąc, tak więc nasza Pola miala swoje aparaciki w wieku 4,5 miesięcy. Pozdrawiam serdecznie mama Poli ur. 13.04.2005 - UP Nuleus Freedom, UL Oticon Gaia Power Odpowiedz Link Zgłoś
mazia14 Re: Pytanie 04.08.06, 11:06 Witam fankinet i dziekuje za odpowiedz.Mieszkam w małej miejscowosci pod Mikołowem więc do Katowic nie mam daleko.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś