Dodaj do ulubionych

Dobry logopeda Poznań

06.04.09, 08:59
Czy ktoś może polecić? Szukam dla 2,5 roczniaka. Może być prywatnie.
Obserwuj wątek
    • poteem1 Re: Dobry logopeda Poznań 08.04.09, 12:02
      witam,
      czy dzieciątko niedosłyszy? możesz spróbować zadzwonić do ośrodka rehabilitacji
      laryngologicznej 061 8617022 są tam dobrzy profesjonaliści którzy pracują z
      takimi Maluchami. choc generalnie zajmuja sie rehabilitacja dzieci
      niesłyszacych. Zapytaj o mgr Magdalenę Krzysztoń moze bedzie mogła przyjać Cię
      prywatnie.
      pozdr
    • werwik Re: Dobry logopeda Poznań 08.04.09, 13:16
      Polecam panią Jadwigę Czajkę - Marcisz tel. 061 876 09 12.
      Przyjmuje prywatnie (na Tysiąclecia)i w przychodni (chyba na
      Świcie). Pracowała z wieloma osobami niedosłyszącymi, m.in. z moją
      najstarszą córką, która świetnie mówi, bez wady wymowy. Też trafiłam
      do niej z polecenia.
    • elawal Re: Dobry logopeda Poznań 08.04.09, 13:22
      A ja mogłabym polecić Panią dr Krystynę Błachnio 0618659967, wykłada na UAM,
      cały czas publikuje i jest naprawdę dobrym specjalista, chodziłam do niej z moim
      starszym synem, on co prawda nie ma wady słuchu, ale ona zajmuje się naprawdę
      różnymi przypadkami. Pozdrawiam
      • Gość: m* Re: Dobry logopeda Poznań IP: 95.108.45.* 13.06.10, 20:46
        Całe szczęście nigdy nie byłam na wizycie u Pani dr, ale miałam wątpliwą
        przyjemność spotkać się z nią na studiach. Podejrzewam, że tak samo nieuprzejmie
        traktuje pacjentów jak swoich studentów. Jest zachwycona swoją osobą, a na
        wykładach zachowuje się niczym hrabina. Po spędzeniu z nią kilkunastu godzin
        mogę śmiało powiedzieć (jako przyszły pedagog), iż nigdy nie poszłabym do niej
        na wizytę z moim dzieckiem.
        Pozdrawiam
        • Gość: gość Re: Dobry logopeda Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.14, 16:20
          mam dokładnie takie same wnioski oraz odczucia jako była studentka pani dr Błachnio Ktoś wykonujący tak odpowiedzialny zawód absolutnie kłóci się dla mnie ze sposobem traktowania drugiego człowieka.
    • aagawek Re: Dobry logopeda Poznań 15.04.09, 10:23
      Dziękuję za namiary, skorzystam na pewno.
      Obserwacje wskazują, że Kuba słyszy. Badanie słuchu będzie mieć 30 kwietnia.
      Chcę jednak, aby zajął się nim dobry logopeda, może też i psycholog.
      • Gość: gość Re: Dobry logopeda Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 13:42
        Chodziłam od 2 roku zycia do 18 roku zycia(straciłam słuch z powodu
        choroby) do logopedy -Barbara Kuszewska(prywatna logopeda) ale
        pracuje w poradnii na Dębcu w POznaniu.Dzieki temu mogę rozmawiać z
        ludźmi normalnymi,i obecnie jestem studentką w masowej uczlenii
        • walewska75 Re: Dobry logopeda Poznań 29.05.09, 19:34
          CZY MOGŁABYŚ PODAĆ BLIŻEJ W JAKIEJ PRZYCHODNI NA DĘBCU ?
      • Gość: Woladi Re: Dobry logopeda Poznań IP: *.promag.com.pl 13.08.09, 10:55
        Witam,

Ja osobiście polecam Logopedę Karolina Schaefer-Kopaszewska tel 509 118 112. Ma
        gabinet na ul. Staffa w Poznaniu (osiedle Poetów / Bajkowe). Młoda osoba ale ma
        wspaniałe podejście do dzieci a co najważniejsze jest skuteczna. Polecam
        • Gość: w.k. Re: Dobry logopeda Poznań IP: *.izacom.pl 05.11.09, 20:59
          P. Błachnio nie polecam! Jeśli pacjentów traktuje tak, jak studentów to trzymać
          się z dala! Cytuję: 'Pacjent był nieużyteczny terapeutycznie'. Takie słowa i
          podejście nie powinny mieć miejsca! To, że ktoś jest doktorem, publikuje i
          wykłada na uczelni... niestety o niczym nie świadczy... a spotkała mnie ta
          wątpliwa przyjemność spotkania p. Błachnio właśnie na zajęciach! Nie polecam...
          z przykrością... ale tak jest niestety sad((
          • ewelina238 Re: Dobry logopeda Poznań 18.02.10, 19:33

ja też spotkałam się z p.Błachnio i popieram poprzedniczek, ne
            polecam!!
          • Gość: m* Re: Dobry logopeda Poznań IP: 95.108.45.* 13.06.10, 20:50
            Dokładnie! Cała moja grupa ma takie same odczucia w stosunku do dr Błachnio.
            Chciałabym ostrzec przed tą "specjalistką", głównie dlatego, że traktuje
            człowieka z góry, a na wykładach przez cały czas promuje swoją osobę (i
            książkę). Ponadto wyraża się bardzo niepochlebnie o swoich pacjentach.

P.S.
            To nie jest zemsta niezadowolonych studentów lecz opinia przyszłych pedagogów.

Pozdrawiam
            • Gość: etna Re: Dobry logopeda Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.14, 16:22
              Jako juz wieloletni pedagog i była studentka tej pani dołączam się do opinii. Swoją drogą podniosła ona moją samoocenę, którą pani doktor umiejętnie nadwątliła swoimi "profesjonalnymi" opiniami.
    • happyasiahappy Re: Dobry logopeda Poznań 06.07.14, 23:06
      Polecam:
      logopeda-poznan.jimdo.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka