aagawek 06.04.09, 08:59 Czy ktoś może polecić? Szukam dla 2,5 roczniaka. Może być prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poteem1 Re: Dobry logopeda Poznań 08.04.09, 12:02 witam, czy dzieciątko niedosłyszy? możesz spróbować zadzwonić do ośrodka rehabilitacji laryngologicznej 061 8617022 są tam dobrzy profesjonaliści którzy pracują z takimi Maluchami. choc generalnie zajmuja sie rehabilitacja dzieci niesłyszacych. Zapytaj o mgr Magdalenę Krzysztoń moze bedzie mogła przyjać Cię prywatnie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
werwik Re: Dobry logopeda Poznań 08.04.09, 13:16 Polecam panią Jadwigę Czajkę - Marcisz tel. 061 876 09 12. Przyjmuje prywatnie (na Tysiąclecia)i w przychodni (chyba na Świcie). Pracowała z wieloma osobami niedosłyszącymi, m.in. z moją najstarszą córką, która świetnie mówi, bez wady wymowy. Też trafiłam do niej z polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
elawal Re: Dobry logopeda Poznań 08.04.09, 13:22 A ja mogłabym polecić Panią dr Krystynę Błachnio 0618659967, wykłada na UAM, cały czas publikuje i jest naprawdę dobrym specjalista, chodziłam do niej z moim starszym synem, on co prawda nie ma wady słuchu, ale ona zajmuje się naprawdę różnymi przypadkami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: Dobry logopeda Poznań IP: 95.108.45.* 13.06.10, 20:46 Całe szczęście nigdy nie byłam na wizycie u Pani dr, ale miałam wątpliwą przyjemność spotkać się z nią na studiach. Podejrzewam, że tak samo nieuprzejmie traktuje pacjentów jak swoich studentów. Jest zachwycona swoją osobą, a na wykładach zachowuje się niczym hrabina. Po spędzeniu z nią kilkunastu godzin mogę śmiało powiedzieć (jako przyszły pedagog), iż nigdy nie poszłabym do niej na wizytę z moim dzieckiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry logopeda Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.14, 16:20 mam dokładnie takie same wnioski oraz odczucia jako była studentka pani dr Błachnio Ktoś wykonujący tak odpowiedzialny zawód absolutnie kłóci się dla mnie ze sposobem traktowania drugiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
aagawek Re: Dobry logopeda Poznań 15.04.09, 10:23 Dziękuję za namiary, skorzystam na pewno. Obserwacje wskazują, że Kuba słyszy. Badanie słuchu będzie mieć 30 kwietnia. Chcę jednak, aby zajął się nim dobry logopeda, może też i psycholog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry logopeda Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 13:42 Chodziłam od 2 roku zycia do 18 roku zycia(straciłam słuch z powodu choroby) do logopedy -Barbara Kuszewska(prywatna logopeda) ale pracuje w poradnii na Dębcu w POznaniu.Dzieki temu mogę rozmawiać z ludźmi normalnymi,i obecnie jestem studentką w masowej uczlenii Odpowiedz Link Zgłoś
walewska75 Re: Dobry logopeda Poznań 29.05.09, 19:34 CZY MOGŁABYŚ PODAĆ BLIŻEJ W JAKIEJ PRZYCHODNI NA DĘBCU ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woladi Re: Dobry logopeda Poznań IP: *.promag.com.pl 13.08.09, 10:55 Witam, Ja osobiście polecam Logopedę Karolina Schaefer-Kopaszewska tel 509 118 112. Ma gabinet na ul. Staffa w Poznaniu (osiedle Poetów / Bajkowe). Młoda osoba ale ma wspaniałe podejście do dzieci a co najważniejsze jest skuteczna. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.k. Re: Dobry logopeda Poznań IP: *.izacom.pl 05.11.09, 20:59 P. Błachnio nie polecam! Jeśli pacjentów traktuje tak, jak studentów to trzymać się z dala! Cytuję: 'Pacjent był nieużyteczny terapeutycznie'. Takie słowa i podejście nie powinny mieć miejsca! To, że ktoś jest doktorem, publikuje i wykłada na uczelni... niestety o niczym nie świadczy... a spotkała mnie ta wątpliwa przyjemność spotkania p. Błachnio właśnie na zajęciach! Nie polecam... z przykrością... ale tak jest niestety (( Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina238 Re: Dobry logopeda Poznań 18.02.10, 19:33 ja też spotkałam się z p.Błachnio i popieram poprzedniczek, ne polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: Dobry logopeda Poznań IP: 95.108.45.* 13.06.10, 20:50 Dokładnie! Cała moja grupa ma takie same odczucia w stosunku do dr Błachnio. Chciałabym ostrzec przed tą "specjalistką", głównie dlatego, że traktuje człowieka z góry, a na wykładach przez cały czas promuje swoją osobę (i książkę). Ponadto wyraża się bardzo niepochlebnie o swoich pacjentach. P.S. To nie jest zemsta niezadowolonych studentów lecz opinia przyszłych pedagogów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etna Re: Dobry logopeda Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.14, 16:22 Jako juz wieloletni pedagog i była studentka tej pani dołączam się do opinii. Swoją drogą podniosła ona moją samoocenę, którą pani doktor umiejętnie nadwątliła swoimi "profesjonalnymi" opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś
happyasiahappy Re: Dobry logopeda Poznań 06.07.14, 23:06 Polecam: logopeda-poznan.jimdo.com/ Odpowiedz Link Zgłoś