Dodaj do ulubionych

Turnau - Sindbad

12.09.11, 14:37
Przepraszam, że nie książkowo.
Czy ktoś z Was ma ( i zechciałoby się podzielić) płytę z piosenkami ze spektaklu "Przygody Sindbada Żeglarza" ?
Niestety, nie można jej już kupić :(
Obserwuj wątek
    • yantichy Re: Turnau - Sindbad 12.09.11, 15:47
      W archiwum znalazłam, że violik i (chyba) tattarak miały do czynienia z tą płytą. Czy któraś z Was ma ją jeszcze?
    • edyta0 Re: Turnau - Sindbad 12.09.11, 19:41
      Mozesz zalinkowac ta plyte?
      • yantichy Re: Turnau - Sindbad 12.09.11, 21:29
        się nie da :( Była wydana w ramach spektaklu "Przygody Sindbada Żeglarza" w Teatrze Polskim w Warszawie. I sprzedawana w kasach teatralnych li tylko. Nie znalazłam jej w sieci.
        • edyta0 Re: Turnau - Sindbad 12.09.11, 21:37
          To zapytam, ile trwal spektakl i dla jakich dzieci jest skierowany? Wlasnie zamierzamy sie wybrac...
        • edyta0 Re: Turnau - Sindbad 12.09.11, 21:41
          To moze jak nie znajdziesz a my sie wybierzemy to moglabym Ci zakupic ewentualnie....
          • yantichy Re: Turnau - Sindbad 12.09.11, 21:52
            Dziękuję - bardzo miła propozycja! Niestety Sindbad zszedł był z afisza, a w teatrze nie mają już tej płyty :(
            Sama jestem sobie winna, bo kiedy młody przyszedł na świat można było sindbadowego Turnaua kupić. Ale wtedy wydawało mi się, że bez sensu, tak na wyrost...
            No to teraz mam za swoje.
            To znaczy nie mam.
            • tattarak Re: Turnau - Sindbad 13.09.11, 00:52
              Sindbada mam, ale nie wiem gdzie. Musiałabym poszukać. Jednak najlepsze kawałki z przedstawienia (dwa i trzy utwory) są na płytach 'Nawet' oraz "Do zobaczenia", a te są jeszcze dostępne. Ale pewnie nie o takie podpowiedzi Ci chodzi ;)
              • yantichy Re: Turnau - Sindbad 14.09.11, 12:39
                Nie całkiem o takie :)
                Ale to już coś.
                Na razie i tak muszę odnaleźć "Księżyc w misce", bo gdzieś przepadł i mam straszne podejrzenie, że mąż sprzedał go z samochodem :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka