cubus1 10.09.04, 23:43 Czy ktoś ma i poleca.Czy macie tego opowiadającego 1 bajeczkę czy więcej??? Bardzo zalezy mi na waszej opinii. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppjw Re: Miś bajeczka 13.09.04, 13:24 mamy, opowiada chyba kilka bajek, ale nie jestem pewna, bo stoi zakurzony na półce. Moim zdaniem niewypał: piękne bajki skrócone do kilku zdań, mam wrażenie, że miś nie opowiada, a szczeka, tzw. "zagajenia" infantylne, poczucie humoru denne. Nie mogę wyrzucić, bo to prezent, ale najchętniej bym to zrobiła ;-) no cóż, nienajlepszą mam opinię... pozdrawiam Odpowiedz Link
cubus1 Re: Miś bajeczka 16.09.04, 13:02 Jesteście niezawodne.Bardzo wam dziękuje za opinie,Pozdrawiam Odpowiedz Link
yoop123 Re: Miś bajeczka 21.09.04, 10:50 odradzam, mis nie opowieda bajek tylko streszczenia bajek, brak zinteresowania ze strony dzieka. Odpowiedz Link
alchemia27 Re: Miś bajeczka 27.09.04, 14:10 mam i nie polecam to tez prezent (od tesciowej), wiec nie moge schowac ani wyrzucic teksty typu "zabawa byla fajowa..." niskie niskie loty Odpowiedz Link